PRZYJACIELE Forum Ogrodniczego info * cz.1
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kochani, ci co mają teraz dwa serduszka na pewno na nie zasłużyli.
Żadnych wątpliwości, proszę
Serdeczne GRATULACJE!!!
Żadnych wątpliwości, proszę
Serdeczne GRATULACJE!!!
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- aniawoj
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 paź 2005, o 19:21
- Kontakt:
Najserdeczniej wszystkim gratuluję i bardzo cieszę sie razem z Wami
http://kalina-rosliny.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
gienia1230
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 kwie 2008, o 11:49
- śnieżka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 12:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochani, dziś zauważyłam, że przybyło mi śliczne czerwone serduszko. Jestem mile zaskoczona ale także bardzo, bardzo dumna, że spotkało mnie tak miłe wyróżnienie, choć nie bardzo wiem, czym na nie zasłużyłam?
Bardzo się cieszę i serdecznie za to wyróżnienie dziękuję, obiecuję także solidnie spełniać wymagania, które ono nakłada na posiadacza serduszka.
Równocześnie gratuluję wszystkim pozostałym posiadaczom takiego wyróżnienia, a tym, którzy go jeszcze nie posiadają życzę, aby otrzymali je jak najszybciej.
Bardzo się cieszę i serdecznie za to wyróżnienie dziękuję, obiecuję także solidnie spełniać wymagania, które ono nakłada na posiadacza serduszka.
Równocześnie gratuluję wszystkim pozostałym posiadaczom takiego wyróżnienia, a tym, którzy go jeszcze nie posiadają życzę, aby otrzymali je jak najszybciej.