A domomowe podlej i zestaw z okna....a na długo wyjeżdzasz,jakieś morze może
Moje parapetowce
- katharos
- 1000p

- Od: 4 sie 2012, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje parapetowce
Anuś widziałam butelki takie1,5 litra napełnione wodą i wbite do góry nogami w ziemię...tylko nie wiem czy odkręcone maja być czy tylko nakrętkę trzeba podziurawić ...żeby za szybko ziemia wody nie wypiła...wyprubój.
- ancyk33
- 200p

- Od: 7 sty 2013, o 18:20
Gdzie ta morze
słuzbowy wyjaz mi sie szykuje ok tygodnoiwy z domowymi to doniczki poustawiam na podlodze w cieniu wiadro napenione woda postawie w srodku i sznurki do kazdej doniczki juz tak kiedys robilam i roslinki daly rade Ale nie wiem co zrobic z pozostalosciami na podworku
Zapowiadaja upaly nie wiem czy przezyja roslinki bez wody przez tak dlugi okres 
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Nula domowe też zostawiałam w łazience w wannie z wodą na dnie i w blaszkach do ciasta a na dnie woda do tygodnia wytrzymywały, na zewnątrz to postaw pod krzewami a cieniu i na podstawkach z wodą. Niestety istnieje groźba że ślimaki i dżdżownice wejdą do doniczek, ale bez niczego na pewno nie przetrwają 
- ancyk33
- 200p

Jeszcze ten tydzien w domku zostaje a pozniej tydzien lub wiecej mnie nie bedzie albo i będę na necie ale nie na domowym komputerze Popadalo u mnie dosc solidnie w nocy ,blyskalo sie ale strasznie nie bylo
choc boje sie i to bardzo czasmi poduszka na glowe i udaje ze mnie nie ma
Od rana chlodniej tylko 18 stopni wieje wiatr ,nie za ciekawie choc dla naszych roslinek to zapewne zbawienie
A tu kilka fotek przydomowych

Canna

Pelasia

Jej urocze kwiatuszki

Begonie -bogini

Oberzyna -jajeczko(Golden Eggs) zaczyna kwitnac

A tu kilka fotek przydomowych

Canna

Pelasia

Jej urocze kwiatuszki

Begonie -bogini

Oberzyna -jajeczko(Golden Eggs) zaczyna kwitnac

- mamafrania

- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Alez C ładnie begonia urosła.Faktycznie bogini.Moje w tym roku totalnie strajkują...
- ancyk33
- 200p

Aniu mnie tez urzekla begonia tym bardziej sie ciesze ze ja sama sadzilam z bulwy i tak naprawde nic nie zapowiadalo ze bedzie az taka dorodna
To moje pierwsze podejscie z begoniami Postaram sie przezimowac bulwe przez zime moze sie uda
,Pozdrawiam 
- Amara
- 1000p

- Od: 13 maja 2013, o 19:07
Begonia booooooooossssssssskkkkkkkkkaaaaaaaaaaaa
chciejstwo kolejne

chciejstwo kolejne
- Maska

- Kontakt:
Aniu wybierasz się na wakacje?
Może dla nas pogoda nie ciekawa, ale rośliny odpoczną od upałów i ziemia nie jest już taka sucha, chociaż na długo to nie wystarczy. No to baw się dobrze
i odezwij się 
Może dla nas pogoda nie ciekawa, ale rośliny odpoczną od upałów i ziemia nie jest już taka sucha, chociaż na długo to nie wystarczy. No to baw się dobrze
- ancyk33
- 200p

Marysiu to wyjazd sluzbowy i to jeszcze niewiadomo na jak dlugo -cos ok tygodnia to slowa mojego szefa
,będę pisala w wolnych chwilach i jak tylko będę miala dostep do neta
- Maska

- Kontakt:
A to o tym wyjeździe pisałaś i o kwiatuszkach domowych? i co z nimi zrobisz, bo jak ponad tydzień to trochę długo. Ochłodziło się to może w cieniu pod krzewami? szkoda żeby się zmarnowały!
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kasia1007
- 500p

- Od: 19 maja 2012, o 13:06
Piękne roślinki, szczególnie canna przypadła mi do gustu
, no i oczywiście begonia - po prostu rewelacja!!! 
- Narine

- Od: 30 paź 2007, o 20:51
Dziękuję za odwiedziny
A gdzie Twoje fiołki?
Pięknie kwitła Ci -. Też kiedyś miałam
Pięknie kwitła Ci -. Też kiedyś miałam
- ancyk33
- 200p

Witajcie wszyscy po dlu..........giej nieobecnosci ale brakuje czasu na wszystko nie wiem w co rece wlozyc Wrocilam z delegacji po 2 tygodniach roslinkami zajela sie sasiadka juz wstydze sie ja prosic ,tyle razy juz ja wykorzystalam w tym celu ze nie idzie zliczyc
:oops:Ale najwazniejsze ze kwiatuchny cale i zdrowe zastalam po powrocie
Ale brak czasu to nie jedyny powod ze tak malo zagladala powinnam napisac inaczej zagladalam codziennie ale pisalam sporadycznie - Ktos mnie oszukal z tego forum ,moze jestem naiwna, latwowierna ale juz taka jestem
Spotkalo mnie tu duzo dobrego od samego poczatku ,otrzymalam od was roslinki bezinteresownie za co jeszcze raz dziekuje
No ale miesiac temu pewna osoba z ktora uzgodnilam wymiane badylkow nie dotrzymala slowa Ja wyslalam jej chyba wszystkie szczepki domowych i ogrodowych a ona po 2 dniach zniknela z forum choc moze zarejestrowala sie pod innym nikiem ,sama nie wiem
Tez nie wiem czy powinnam z tym cos zrobic czy zostawic to tak jak jest a moze powinnam ostrzec innych.Doradzcie
Mam jej adres domowy pod ktory wysylalam paczuszke ale sama nie wiem co mam z tym dalej robic Czuje niesmak i zniechecenie ,mysle ze z czasem mi przejdzie Pozyjemy zobaczymy
Ale brak czasu to nie jedyny powod ze tak malo zagladala powinnam napisac inaczej zagladalam codziennie ale pisalam sporadycznie - Ktos mnie oszukal z tego forum ,moze jestem naiwna, latwowierna ale juz taka jestem
- ancyk33
- 200p