Absolutnie nie puste, ale takie bardziej ażurowe niż wersja nr 1, skoro nie musisz się zasłaniać od strony płotu.
Sosny, sójki, sarny i inne takie
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Sosny, sójki, sarny i inne takie
Nie ja, bo ja wykupiłam pełna wersję i zapomniałam hasła
. Trwa odzyskiwanie
Absolutnie nie puste, ale takie bardziej ażurowe niż wersja nr 1, skoro nie musisz się zasłaniać od strony płotu.
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
no to ktoś mi zrobił 2 wersje na podstawie moich

Może tak :

Pozdrawiam Anna

Pozdrawiam Anna
- czar_na
- 1000p

O witaj dobry duchu 
Projekt jest świetny tylko jedno "ale" w okolicach bzu jest piaskownica i boję się o to zakole roślin pod względem zabaw dziecięcych. Nie wiem też jakby połączyć to dalej z roślinami idącymi w lewo od bzu.
Projekt jest świetny tylko jedno "ale" w okolicach bzu jest piaskownica i boję się o to zakole roślin pod względem zabaw dziecięcych. Nie wiem też jakby połączyć to dalej z roślinami idącymi w lewo od bzu.
Witaj Aniu
Cieszę się że mój projekt przypadł Ci do gustu
Trzeba jeszcze sprawdzić jego poprawność względem stron świata, nasłonecznienia, jakości gleby.
Ja rozplanowałam to tak jak mi się pasowało wizualnie, natomiast nie znam się na roślinach na tyle aby wiedzieć jakie są ich wymagania.
Zarejestrowałam się na forum bo liczę na to że ktoś podpowie mi jak zagospodarować moją działeczkę, ale
od kiedy odkryłam Garden Puzzle sama staram się coś robić
Poprawiłam trochę aby nie było tego zakola

Pozdrawiam Anna
Cieszę się że mój projekt przypadł Ci do gustu
Trzeba jeszcze sprawdzić jego poprawność względem stron świata, nasłonecznienia, jakości gleby.
Ja rozplanowałam to tak jak mi się pasowało wizualnie, natomiast nie znam się na roślinach na tyle aby wiedzieć jakie są ich wymagania.
Zarejestrowałam się na forum bo liczę na to że ktoś podpowie mi jak zagospodarować moją działeczkę, ale
od kiedy odkryłam Garden Puzzle sama staram się coś robić
Poprawiłam trochę aby nie było tego zakola

Pozdrawiam Anna
- czar_na
- 1000p

Aniu dziękuję bardzo za kolejny projekt będę musiała to wszystko przeanalizować i wybrać wersję docelową do wiosny.
Podobają mi się takie zamknięte rabaty ale Magda (Variegata) dała mi do myślenia. W sumie to jest jedyny bok działki z którego nie mam "ściany drzew" i teraz myślę czy go zamykać i sprawiać wrażenie klatki.
Ta strona ma wystawę południową (ziemię piaszczystą) więc wielkiego wyboru w doborze roślin nie mam.
Program i jego projekty traktuję luźno ,bo nie jest dokładny np. wg niego świerk kłujący koster dorasta do 4 metrów a tymczasem dorasta do 15stu i jest to niebagatelna różnica przy projektowaniu.
W międzyczasie zrobiłam jeszcze taki projekt (w programie kwitnące jakiekolwiek ,bo jest ich tam jak na lekarstwo). Lawenda nie bardzo mi tam gra ale szukam na siłę gdzie ją wcisnąć na działce ,bo bardzo ją chcemy a nigdzie nie ma na nią miejsca

Podobają mi się takie zamknięte rabaty ale Magda (Variegata) dała mi do myślenia. W sumie to jest jedyny bok działki z którego nie mam "ściany drzew" i teraz myślę czy go zamykać i sprawiać wrażenie klatki.
Ta strona ma wystawę południową (ziemię piaszczystą) więc wielkiego wyboru w doborze roślin nie mam.
Program i jego projekty traktuję luźno ,bo nie jest dokładny np. wg niego świerk kłujący koster dorasta do 4 metrów a tymczasem dorasta do 15stu i jest to niebagatelna różnica przy projektowaniu.
W międzyczasie zrobiłam jeszcze taki projekt (w programie kwitnące jakiekolwiek ,bo jest ich tam jak na lekarstwo). Lawenda nie bardzo mi tam gra ale szukam na siłę gdzie ją wcisnąć na działce ,bo bardzo ją chcemy a nigdzie nie ma na nią miejsca

- czar_na
- 1000p

nie ma to jak podnoszenie na duchudrewutnia pisze:Wow fajnie szkoda tylko ,że na obrazku
Dziecko śpi,drink czeka, kominek się pali- idę z mężem zapuścić jakiś serial na kompie
miłego wieczoru oraz dobrej nocy wszystkim
Do wiosny jest jeszcze mnóstwo czasu
na pewno znajdziesz coś co cię zainspiruje
Myślę że najpierw powinnaś określić kształt i wielkość rabat.
Co planujesz urządzić za tym małym płotkiem?
PS
Ja też lubię brzozy, marzy mi się mały brzozowy lasek z wrzosowiskiem i altanką
Myślę że najpierw powinnaś określić kształt i wielkość rabat.
Co planujesz urządzić za tym małym płotkiem?
PS
Ja też lubię brzozy, marzy mi się mały brzozowy lasek z wrzosowiskiem i altanką
Piach, sosny, widzę też że i brzozy zagoszczą..prawie jak u nas
. Piękne miejsce się Wam trafiło. 
- czar_na
- 1000p

Dana 58 witaj
Ewo a czego my nie oglądamy ?
aktualnie Revenge - jak chcesz mogę coś polecić?
Ewo a czego my nie oglądamy ?
- drewutnia
- 1000p

- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Revenge a o czym to jest?
ja lubię takie z dreszczykiem:)
ja lubię takie z dreszczykiem:)
- constancja
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 sie 2012, o 23:38
Anka, już dwa dni oglądacie te seriale.
Wracaj do nas. 
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
- czar_na
- 1000p

Ewo Drewtunio polski tytuł to Zemsta. Fajny znajdź sobie opis w necie. Z dreszczykiem nic Ci niestety nie polecę ,bo nie lubię filmów i seriali z tego gatunku. My bardziej sensacja i obyczajowe.
Ewo Constancjo no nie mów ,że tęsknisz
aktywność moja spadła ,bo zaraz po córce rozchorowałam się ja a dziś nawet mąż dołączył tak więc od kilku dni bawimy się w szpital
i pewnie cała ładna pogoda przejdzie nam koło nosa a znudzone dziecko i rozłożeni rodzice to fatalne połączenie ;)
Byliśmy dziś na krótkim spacerze w lesie by przewietrzyć brzdąca i znaleźliśmy wielkiego podgrzybka oraz 4 następne u nas na działce. Niezmordowane te grzyby!
i kwiatuszek dla wszystkich tu zaglądających

Ewo Constancjo no nie mów ,że tęsknisz
aktywność moja spadła ,bo zaraz po córce rozchorowałam się ja a dziś nawet mąż dołączył tak więc od kilku dni bawimy się w szpital Byliśmy dziś na krótkim spacerze w lesie by przewietrzyć brzdąca i znaleźliśmy wielkiego podgrzybka oraz 4 następne u nas na działce. Niezmordowane te grzyby!
i kwiatuszek dla wszystkich tu zaglądających