Balkon Moniki

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Balkon Moniki

Post »

Terminator z Ciebie ;:163
Ale popatrz na to z drugiej strony - masz miejsce na nowe kwiatki :tan :tan
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

tak myślałam, ale chyba w tzw międzyczasie skutecznie te pustki zapychałam bo wczoraj chcąc wepchnąć kubeczek ze szczepką na parapet w salonie tak jakby... nie weszła :;230 musiałam się nasuwać ;:224
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś :;230 :;230
To chyba aż tak źle nie było z tym uśmiercaniem kwiatków skoro nie masz miejsca nawet na kubeczek ;:108
Nie dosyć, że mam zamiar upchnąć z milion kwiatów na balkon (jak ja to będę podlewać ??) to jeszcze domowych mi się zachciało. Muszę poprzestawiać na parapetach i komodach i zobaczyć ile mi miejsca przybędzie ;:224
Nawet zgodziłam się kupić nowy zestaw głośników do komputera aby miejsce się zwolniło na półce bo te stare były za duże :uszy
Właśnie dzwonił kurier!! Mój M. nie zdążył wyjechać do pracy więc odbierze na parkingu. Tylko nie wiem czy od kwietnika czy od doniczek na poręcze :;230 :;230
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Monia, to czekamy ;:65 ;:65 ;:65
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

niunia, mam nadzieję, ze będziesz zadowolona z przesyłki. :)
mniodkowa, ty czytaj, ucz się i zainwestuj wreszcie w swój balkon :;230 :wink:
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Ale poczynania z tym balkonem...Ciekawa jestem kwietnika i doniczek...Czekamy na wiosnę, która już idzie wielkimi krokami :)
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cześć Dziewczynki!
Jak taki ten kwietnik wyczekany to muszę być zadowolona !!
Leży sobie teraz zapakowany na podłodze w dużym pokoju i piesek mi go pilnuje :;230
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

niebardzo kumam, czemu go nie odpakowujesz?? dajesz radę tak wysiedzieć i patrzeć na pudło??? :shock:

Jagoda - a myślisz, że ja jak teraz wyczytam to do wiosny zapamiętam? ;:14 :;230 :;230 :;230
jak już się namyślę ten balkon wylaszczyć jakoś to wtedy przyjdę do Moni i sobie poczytam, popytam... ;:224
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś, bo Monia jest w pracy :wink:
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

mniodkowa pisze:niebardzo kumam, czemu go nie odpakowujesz?? dajesz radę tak wysiedzieć i patrzeć na pudło??? :shock:

Jagoda - a myślisz, że ja jak teraz wyczytam to do wiosny zapamiętam? ;:14 :;230 :;230 :;230
jak już się namyślę ten balkon wylaszczyć jakoś to wtedy przyjdę do Moni i sobie poczytam, popytam... ;:224
Ja sama miałam pytać Niunię, czemu tak leży ten kwietnik, ale mnie olśniło, że może po prostu ona musiała iść do pracy. :wink:
Co do balkonu, to nie chodzi mi o wiedzę, tylko o zapał. :P :;230
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

aaaaaaaaaa w pracy ;:14 no to wsio jasne ;:108 wyobrażam sobie teraz jak ona pędzi do domku po 15 ;:65 :;230

Jagoda - o zapał powiadasz :;230 no to nie, zapału u mnie zdecydowanie nie ma :;230 ale kto tam wie, jak zrobi się zielono na trawce to może i ja zmuszę się wyjść na swój balkonik... bo na razie to tak jakbym nie wiedziała o jego istnieniu ;:224 M wychodzi zgarniać śnieg i znajomi palić, a ja na wiosnę myślę go pomalować ;:108 (zresztą już tak 2 wiosnę myślę :;230 ) tylko, że nie wiem na jaki kolor ;:223 i pewnie temu brak mi zapędów do kwiatków na nim jak sam balkon taki... niepodobający się mi :twisted: (zielony - ale taki jasny, brzydki zielony) - jakieś pomysły na kolor? ;:224
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

U mnie jest cała kamienica pomalowana na żółto, więc wybór koloru miałam niejako z głowy. Natomiast balustrada została pomalowana w czasie remontu kamienicy na ciemny brąz, tez ustalony odgórnie. Jedyna zaleta tego rozwiązania to zero kosztów dla nas i roboty dla mojego m. :)
Ja sobie nie wyobrażam życia latem bez balkonu. Nawet wolę siedzieć tam niż w tym moim ciemnym pokoju ze sztucznym światłem od rana do nocy. Jedyne, czego mi tam brak, to komputer. :;230
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ale się uśmiałam :;230 :;230
Przecież gdybym była w domu to na pewno by ten kwietniczek już wisiał na ścianie balkonu - a co tam że zimno i że dopiero luty, sama bym tą dziurę wywierciła!
W pracy jestem ;:223 ;:223

Jagodo - u nas też dezyzja odgórna co do kolorów balustrad, ale na szczęście nie są ciemne tylko ... hm... łososiowe. Chyba. Daltonizm mnie dopadł. I białe płyty - to nawet kwiatki ładnie się odznaczaja na takim tle. Ale i tak muszę odnowić te płyty bo farba pozłaziła.
Trzeba zmobilizować Mniodkową do prac balkonowych! Koniecznie ;:108
Też sobie nie wyobrażam życia bez balkonu! I masz rację - trzeba laptopa kupić!! Ojejku, siedzieć wśród mojej dżungli z kawusią lub czymś mocniejszym (Sex na plaży ;:224 ) i czytać forum. Już wiem co chcę na prezent od mojego M. na dzień kobiet, imieniny, urodziny, 10-lecie pożycia i dzień świstaka! LAPTOPA! :tan
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jagódko, nic prostszego - sprawić sobie laptopa z bezprzewodowym internetem :) i będą kwiatki i FO (dwie przyjemności) na raz ;)
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dziewczynki - ja laptopa to sobie sprawiać nie musiałam, życie zmusiło jak się przeprowadziliśmy do mieszkania, gdzie na biurko od kompa trzeba byłoby antresolę zrobić (to było w kamienicy) więc M mi sam z siebie sprawił lapka ;:108 :tan to nic, że na dzień dzisiejszy (ma już 4 lata) to "starocie" i ciężkie ;:223 ale bezprzewodowy internet mam :heja i latem siadam sobie na krzesełeczku z laptopem na stoliku na balkonie ;:108 to nic, że brzydkim zielonym i bez kwiatków :;230
W mojej spółdzielni powiedzieli, że mogę sobie pomalować jak sobie chcę i nic mi nie zrobią (blok [nie cały] w odcieniach zieleni itp żółtego), pozwolili mi daszek zamontować (bo ja na ostatnim piętrze) i teraz tylko mi malowanie zostało... aż wezmę i zrobię foto, wstawię u siebie i może coś wymyślicie, bo mnie to kuszą takie mocne kolory, a nie będzie pasować i zaciemnię sobie salon ;:14

Monika - ubawiłam się tym dniem świstaka :;230 ja jakbym dla M powiedziała, że na dzień kobiet chcę lapka to by mnie ;:14 bo będzie dobrze, jak kwiatka dostanę :;230 bo w te komunistyczne święto z przymusu nie lubi kupować prezentów :wink: :;230 ale w pracy mam kilkunastu facetów, to może mu głupio się zrobi... ;:224 :;230
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”