MARGO,LUKRECIO-to prawda moja córka,to skarb.Po pracy pomaga mi w ogrodzie.Mam jeszcze dwie córy też super. Powodzenia Wam życzę idziękuje za odwiedziny.pa
Witaj Jadziu , przyszłam z rewizytą i jestem zachwycona. Masz pięknie ukwiecony ogród . Kępy chryzantem ,astrów i innych kwiatów robią duże wrażenie . Jeśli pozwolisz zapytam o goździki brodate , w ubiegłym roku siałam je pierwszy raz , w tym będą kwitły , czy ja w tym też muszę je wysiać aby w kolejnym roku cieszyć się nimi ? czy one już same będą się wysiewały? pozdrawiam serdecznie:)
Jadziu...jestem, by przywitać się z Tobą i podpatrzeć co porabiasz na przedwiośniu
Nasionka czekają na wysiew...ja tęż część już wysiałam ..sporo czeka w kolejce na dogodniejsze warunki albo wprost do gruntu.No to jeszcze sobie poczekają...Pozdrawiam Ciebie i Twoją pomocnicę...
Witaj
Wspaniałe letnie widoczki
Jak się nazywa ta różowa roślina poniżej piwonii? (znałam tak niedawno jej nazwę, ale jakoś mi wyszła z głowy) Chciałabym kiedyś taką mieć w ogrodzie
widze ze Ty tez z corką prowadzisz ogrod ,ja tez mam nadzieje ze moja corka zamiluje do kwaitow jak na razie mi pomaga i wie co mamie kupic na urodzinki