Nie chciałabym być teraz w skórze twojego męża.korzo_m pisze:To było specjalne wapno do malowania drzew, mąż zrobił mnie w przysłowiowego konia.
Działka korzo_m
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- Raczek

Jak widzę mądra z ciebie kobieta Dorotko.korzo_m pisze:Nic Mu nie powiem bo się zacznie buntować .Jak trzeba będzie malować drugi raz to będę się mądrzyła i udawała wszystkowiedzącą.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pozazdrościłam Wam pięknych zdjęć, poszukałam i też znalazłam trochę wiosny i lata w ten mrożny dzień. Na początek moje kwitnące doniczkowce

A teraz krokusiki

Te dwa ostatnie zdjęcia, dla Ani- Raczka, Twój powojnik jest taki piękny, pokazuję mój na początku i w pełni kwitnienia, prawda,że też może sie podobać

A teraz krokusiki

Te dwa ostatnie zdjęcia, dla Ani- Raczka, Twój powojnik jest taki piękny, pokazuję mój na początku i w pełni kwitnienia, prawda,że też może sie podobać

- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Nie tylko może sie podobać ale podoba się Dorotko.Bardzo się podoba.I wiosenne krokusy takie słodkie.
U ciebie Dorotko też wiatr daje się we znaki, tak jak w Olkuszu?
Na tą chwilę przestał tak szaleć,huczeć ale co będzie za chwilę?Tego nikt nie wie.No i jest zdecydowanie cieplej(jeśli to tak można nazwać)Pozdrawiam Magda
U ciebie Dorotko też wiatr daje się we znaki, tak jak w Olkuszu?
Na tą chwilę przestał tak szaleć,huczeć ale co będzie za chwilę?Tego nikt nie wie.No i jest zdecydowanie cieplej(jeśli to tak można nazwać)Pozdrawiam Magda
Pozdrawiam Magda 
- Raczek

Dorotko teraz ty jak to mówi chatte "dałaś po oczach"
Super zdjęcia kwiatków.
Twój powojnik trochę podobny do "mojego",tylko ma większe kwiatki.
Jest śliczny,dzięki,że specjalnie dla mnie wrzuciłaś jego zdjęcia.
Może znasz nazwę swojego?
Super zdjęcia kwiatków.
Twój powojnik trochę podobny do "mojego",tylko ma większe kwiatki.
Jest śliczny,dzięki,że specjalnie dla mnie wrzuciłaś jego zdjęcia.
Może znasz nazwę swojego?
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- korzo_m

Madziu u nas też okropnie wieje, rano był duży mróz i słoneczko, ok.godz. 12 słońce znikło ,a przyszedł wiatr, mimo,że temperatura wzrosła dalej jest chłodno. Pewno idzie halny.
Aniu cieszę się,że mogłam Ci sprawić przyjemność, przykro mi nie znam nazwy powojnika, nie mam do zapamiętywania głowy. Sadził go mój wujek dawno temu, miał tam 2 różne kolory ten i różowy pięknie wyglądały jak kwitły, ale ten różowy bardzo się podobał i "znikł".Posadziłam obok nowy Andromedę ,ale okres kwitnienia jest różny i na razie miał tylko 4 kwiatki.
Gabrysiu cieszę się,że u mnie Ci się coś spodobało, ale do Twojej wypielęgnowanej działeczki jeszcze moja nie dorównuje.
Aniu cieszę się,że mogłam Ci sprawić przyjemność, przykro mi nie znam nazwy powojnika, nie mam do zapamiętywania głowy. Sadził go mój wujek dawno temu, miał tam 2 różne kolory ten i różowy pięknie wyglądały jak kwitły, ale ten różowy bardzo się podobał i "znikł".Posadziłam obok nowy Andromedę ,ale okres kwitnienia jest różny i na razie miał tylko 4 kwiatki.
Gabrysiu cieszę się,że u mnie Ci się coś spodobało, ale do Twojej wypielęgnowanej działeczki jeszcze moja nie dorównuje.
- korzo_m

Gabrysiu dziękuję za słowa otuchy, wiesz jak oglądam ogródki innych to wydaje mi się ,,ze mój jest taki niedoskonały.
Wiolu hiperastrum mam już 4 lata,ale z każdym rokiem cebulka jest mniejsza i chyba kończy swój żywot. Kupowałam ją jako zupełnie inny kolor, najpierw byłam zła na sprzedających,że mieli pomieszane kolory,a jak się wpatrzyłam w piękno kwiatów i tą obwódkę to przeszła mi złość.
Wiolu hiperastrum mam już 4 lata,ale z każdym rokiem cebulka jest mniejsza i chyba kończy swój żywot. Kupowałam ją jako zupełnie inny kolor, najpierw byłam zła na sprzedających,że mieli pomieszane kolory,a jak się wpatrzyłam w piękno kwiatów i tą obwódkę to przeszła mi złość.