Arletko widzę,że półeczka zrobiona przez M zdaje egzamin Nie wiem czy mi się tak zdaje,że fuksje wolno Ci rosną,może to taka odmiana,bo u mnie rośnie jak burza.
Witaj Arleto też masz biedronkowe fiołeczki,są śliczne, u mnie były tylko 3 kolory niech pięknie kwitną
Balkonowce ładnie się prezentują i fuksje na przekór pogodzie nadal kwitną
śliczny fiołeczek - sama ostatnio kupiłam sobie jednego w podobnym kolorze
tylko jakoś nie mogę się zebrać, żeby zrobić mu zdjęcie przy świetle dziennym
Cześć Arletko i ja się zdziwiłam jak zobaczyłam że gruboszek potrafi zakwitnąć, ostatnio na targach widziałam kwitnącą fitonię i też mi gałki wyszły na wierzch.
Fiołeczki śliczne kupiłaś u nas dali tylko zwykłe nie falbankowe i tylko trzy kolory, porażka.
Dorotko nie wiem czy wolno mi rosną fuksje? Mam je od końca maja z małej gałązki
Damianie no na balkonie to tylko fuksje jeszcze się trzymają.
Beatko nie mam pojęcia bo to maluch od Doti.
Moniko, Ingo, AniuAgnieszko
Anetko no parę osób się już dziwiło na widok grubosza a fitonki to ja też nie widziałam, a co do fiołków to efekt obskoczenia 4 biedronek bo też w każdej po 3 rodzaje były.
Aniu a co nowego u mnie? Hmmm zaganiana ostatnio jestem i nawet nie mam czasu na forum a tam u Was takie zaległości
Asiu szkoda tylko że calle tak szybko mi przekwitły ale mam balkon na południe i słońce strasznie paliło a fuksjom to chyba teraz bardziej się podoba niż jak był skwar
A co do regału to stoi na drzwiach balkonowych jednych bo mam dwoje drzwi na balkon i jednych z nich nie używam więc doskonałe miejsce na taki regalik prawda?