Roślinki Ani cz.3
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Madziu no wiesz miejsca by było na tyle tylko że remont nieskończony i tak wszystko leży byle gdzie....mam namyśli tylko dwa pomieszczenia z czterech
Jeśli miałabyś ochotę mnie odwiedzić to bardzo chętnie zapraszam
Wszędzie zielono i kwitnąco a do tego niedaleko rzeczka......mnie się bardzo spodobało to miejsce i się stąd nie ruszam :P
- ewasz29

- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj też nie wyobrażam sobie życia w bloku .Swój domek ,to zawsze inaczej ,choćby na najgorszym zadupiu ( myślę tu o sobie
)
Zawsze można wyjść na podwóreczko ,spalin zawsze troszkę mniej .No i jak się chce to nawet można mieć kawałeczek miejsca na swoje owocki i warzywka .
No i nie wiadomo kiedy sąsiedzi kotlety będą mieli na obiad
(teściowie mieszkali kiedyś w bloku i w niedzielę jak u nich bywaliśmy , to rozlegało się tłuczenie - wiadomo było ,że sąsiadzi mają schabowe na obiad
)
Zawsze można wyjść na podwóreczko ,spalin zawsze troszkę mniej .No i jak się chce to nawet można mieć kawałeczek miejsca na swoje owocki i warzywka .
No i nie wiadomo kiedy sąsiedzi kotlety będą mieli na obiad
- Andziax007

- Kontakt:
Ewo podniosą się jeszcze......ja mam dwie petunie na pniu które stoją w ogródku ale one tragicznie wyglądają i zawsze dochodzą do siebie po deszczach
A wiesz że jak kiedyś jak byłam mniejsza marzyłam mieszkać w bloku.....ale na szczęście wyrosłam z tego i to dobrze
Madziu ja teraz bym nie chciała mieszkać w mieście.....wolę spokojne miejsca
Nam się udało z kupnem domku ale i tak mieliśmy tylko połowę gotówki resztę trzeba było kombinować
Basiu tak od Sędziszowa do Krakowa jedzie się godzinę pociągiem....kiedyś to jeździłam a teraz mamy samochód wiec wszędzie nim jeździmy bo to o wiele lepsze

Życzę Wam żeby jak najszybciej spełniły się Wasze marzenia co do własnego domku

Madziu ja teraz bym nie chciała mieszkać w mieście.....wolę spokojne miejsca
Basiu tak od Sędziszowa do Krakowa jedzie się godzinę pociągiem....kiedyś to jeździłam a teraz mamy samochód wiec wszędzie nim jeździmy bo to o wiele lepsze
Życzę Wam żeby jak najszybciej spełniły się Wasze marzenia co do własnego domku
- Andziax007

- Kontakt:
Madziu a kto wie może kiedyś będziecie mieć wymarzony domek......można odkładać pieniążki po trochu i coś zawsze się uzbiera
Trzeba myśleć pozytywnie....ja też się martwiłam jak My sobie poradzimy z kupnem a potem porobić koło domu i w środku....i tak aż do dzisiaj jesteśmy w martwym punkcje bo brak gotówki na dalszy remont 
- Andziax007

- Kontakt:
To Ewo rozumiesz mnie co do remontu....najgorsze jest to że chciałoby się wszystko od razu skończyć żeby to miało wygląd a tu się nie da bo funduszy brak
Ale Ty mogłaś sobie rozplanować jaki domek Ci się podoba....my niestety już kupiliśmy gotowy ale trochę koło niego trzeba zrobić 
Madziu ja to się nie mogę doczekać jak do dyspozycji będę mieć dwa kolejne pomieszczenia....ach wreszcie będzie więcej miejsca na nowości
Madziu ja to się nie mogę doczekać jak do dyspozycji będę mieć dwa kolejne pomieszczenia....ach wreszcie będzie więcej miejsca na nowości
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: