coś fotosik dziś strajkuje
Trzynastko, zapewniam cię, że jak pobędziesz na tym forum to też zapragniesz mieć własne maluchy, a naprawdę nie sprawiają na razie problemówtrzynastka pisze:piękne masz storczyki a ile masz tych maleńkichpodziwiam twój zapał ja takich maleństw boje sie nawet kupić bo wiem że nie dam rady
piękne też fotki z ogrodu :P
Ewo no jasne, ze pomogę. jestem prawie umówiona z Agą-Empuzą, Ciebie również zapraszam wraz z kwiatkami, Agnieszka72 już wie gdzie ja urzędujęevastyl pisze:Beatko witaj. Przeczytałam wątek o wystawach -nie popisali się i widzę że jesteś zniesmaczona , ale jednak coś kupiłaś . To może i ja oddam do "Pani doktor" moje biedne storczyki . Albo chociaż zaciągnę rady.
Pozdrawiam Ewa
Dusiu, przed wystawą zrobiłam sobie dość długą listą co bym chciała kupić i z cenami dla porównania. No i z listy tylko był Phal.equestris, zapłaciłam dużo mniej niż oferują znane firmy w necie, na dodatek mam dwa, więc jak skończy kwitnienie, będę miała coś na wymianę.Storczykowa pisze:Piękny equestris. Dużo ładniejszy od mojego chucherka, które dzisiaj musiałam wsadzić pod torebkę.
no chyba tak. Mój był za 65 bez przesyłki. A OS zawsze ma wszystko przesadnie drogie. Penang girl u nich widziałam chyba za 150 albo 200 zł (na stronie), a mój był 50.Beatrice pisze:Dusiu zapłaciłam 80,00 a w OS sadzonka 104,00 plus oczywiście przesyłka. Opłacało się ? No nie?Storczykowa pisze:A za ile go kupiłaś? Ale są cudne...