Zapraszam do ogródka Daisy, cz. 2
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
W Opolu troszkę cieplej, może będzie jeszcze ciepła jesień
Dla poprawienia nastroju kilka cieplutkich zdjęć z Korsyki
Małe wysepki Lavezzi, między Korsyką a Sardynią. Mnóstwo skał, zatoczek i niesamowicie krystaliczna woda. Popłynęliśmy tam małym stateczkiem na całodniową wycieczkę. Jest to rezerwat przyrody, malutki archipelag o powierzchni 5 ha, raj dla nurków!

Dla poprawienia nastroju kilka cieplutkich zdjęć z Korsyki

Małe wysepki Lavezzi, między Korsyką a Sardynią. Mnóstwo skał, zatoczek i niesamowicie krystaliczna woda. Popłynęliśmy tam małym stateczkiem na całodniową wycieczkę. Jest to rezerwat przyrody, malutki archipelag o powierzchni 5 ha, raj dla nurków!

Witaj Grażynko 
Nie, nie nurkowałam, jestem słabą pływaczką, a wygląda to tak, blondynka w okularach słonecznych, pływająca żabką z głową nad wodą, tam gdzie widać dno i nie daleko do lądu
Jak pisałam wcześniej Korsyka to też góry.

Zdjęcia robione z samochodu w drodze do Ajaccio. Przeprawialiśmy się na drugą stronę wyspy.

A w górach, rzymskie mostki, po których jeżdżą ciężarówki!

Można tam zobaczyć też takie widoczki

Nie, nie nurkowałam, jestem słabą pływaczką, a wygląda to tak, blondynka w okularach słonecznych, pływająca żabką z głową nad wodą, tam gdzie widać dno i nie daleko do lądu

Jak pisałam wcześniej Korsyka to też góry.

Zdjęcia robione z samochodu w drodze do Ajaccio. Przeprawialiśmy się na drugą stronę wyspy.

A w górach, rzymskie mostki, po których jeżdżą ciężarówki!

Można tam zobaczyć też takie widoczki

- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne widoczki, ach jak pięknie. Tylko pozazdrościć. Rzeczywiście zaraz cieplej na duszy zwłaszcza, że u nas taki ziomb.
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają