Ja mam tylko 4 odmiany róż posadzone w tym roku: Ena Harkness, Troika, Peace i Gloria Dei. No cóż, w przyszłym roku powędrują w bardziej słoneczne miejsce.
Ogród Danusi
Re: Ogród Danusi
Ale tu u Ciebie bajecznie pięknie i kolorowo
Aż nie chce się wracać do rzeczywistości
I tyle róż ...
Ja mam tylko 4 odmiany róż posadzone w tym roku: Ena Harkness, Troika, Peace i Gloria Dei. No cóż, w przyszłym roku powędrują w bardziej słoneczne miejsce.
To mój ogród jest dla mnie, a nie ja dla mojego ogrodu
- Tacca
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dobry pomysł, moje rosną od południowej strony i są osłonięte od wiatru ścianą domu , kwitną zawsze do mrozów.W 97 r kupiłam działkę i już tu były , więc nawet nie wiem ile mają lat.
Niestety znam tylko trzy odmiany , co do pięciu tylko się domyślam.
Niestety znam tylko trzy odmiany , co do pięciu tylko się domyślam.
Cudowny widoczek :P ...wcale nie wygląda na jesienny
Z lewej strony, co to za drzewko 
- Tacca

- Kontakt:
Aniu to magnolia susan
- Tacca

- Kontakt:
Znam tą magnolię cudownie kwitnie, czy u Ciebie też ma mnóstwo kwiatów na wiosnę i na jesieni
Grudnik piękny, ile ma lat 
- Tacca

- Kontakt:
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Danusiu
zaglądam z rewizytą
Jutro na spokojnie przejrzę Twój wąteczek i po ogrodzie się przespaceruję, a dziś tylko kliknę żebyś mi gdzieś nie zginęłą 
zaglądam z rewizytą
-
marzenaF
- 1000p

- Od: 24 sie 2009, o 11:06
Danusiu a te złote chryzantemy wysokie są ,czy niskie?Wyglądają mi na takie z większymi kwiatami,może masz jakies jeszcze bardzo lubię te słoneczka jesienne i chętnie pooglądam 
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Spełnione marzenie Marzenki
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Ile paków ma ten grudnik
, co zrobić żeby tak było
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Tacca

- Kontakt:
Aguś zapraszam ,miło że wpadłaś.
Marzenko chryzantemki wysokie , kwiaty duże , z ubiegłej zimy tylko te mi zostały.
Agrażko kwitnącego,malutkiego grudnika dostał mój M chyba trzy lata temu .Do tegorocznej wiosny był zadbany , stał w domu, ale nie kwitł. Wiosną za lenistwo został ukarany i wylądował na ogrodzie w lekki półcieniu , tydzień temu przytachałam do domu żeby nie zamarzł , no i taki rezultat, więc chyba musi być schłodzony jak kaktusy.
Marzenko chryzantemki wysokie , kwiaty duże , z ubiegłej zimy tylko te mi zostały.
Agrażko kwitnącego,malutkiego grudnika dostał mój M chyba trzy lata temu .Do tegorocznej wiosny był zadbany , stał w domu, ale nie kwitł. Wiosną za lenistwo został ukarany i wylądował na ogrodzie w lekki półcieniu , tydzień temu przytachałam do domu żeby nie zamarzł , no i taki rezultat, więc chyba musi być schłodzony jak kaktusy.
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hej Danusiu
Dziś zaglądam już na spokojnie
Piękny ogród
i piękne kwiaty
Hortensja - cudo po prostu
No i oczko wodne rewelacja. Widać że rybki się w nim dobrze czują
Powaliła mnie na kolana Twoja szlumbergera
piękny okaz. Wyczytałam że ją troszkę potrzymałaś na dworze - skuszona wizją takich kwiatów swoją też właśnie wyniosłam na taras
Liczę, że trochę chłodu dobrze jej zrobi i też mi tak pięknie zakwitnie 
A hit Twojego ogrodu to wędzarnia
Aż ślinka cieknie na te kiełbaski
Tutaj kiełbasy są mdłe i niezbyt smaczne, więc takie widoczki polskich specjałów ......... mniam, mniam, .... echhhh.... tylko pomarzyć
Dziś zaglądam już na spokojnie
No i oczko wodne rewelacja. Widać że rybki się w nim dobrze czują
Powaliła mnie na kolana Twoja szlumbergera
A hit Twojego ogrodu to wędzarnia
Tutaj kiełbasy są mdłe i niezbyt smaczne, więc takie widoczki polskich specjałów ......... mniam, mniam, .... echhhh.... tylko pomarzyć
- Tacca

- Kontakt:
Aguś szlumbergera generalnie dobrze się czuje na ogrodzie , tylko nie lubi ostrego słońca. tak piszą w podręcznikach , natomiast moja przestala całe lato pod tym namiotem a właściwie na jego skraju po prawej stronie więc od południa do wieczora grzało słońce , i tak do pierwszych przymrozków , no i taki efekt

- Tacca

- Kontakt:
co do wędzarni to urządzenie bardzo przydatne, najlepiej mi wychodzą kurczaki, jako grill też sprawdza się doskonale .Przy zamkniętych drzwiczkach jedzenie jest soczyste i długo ciepłe.
Aguś byłam u ciebie i widziałam Twoją oliwkę,podobno owoce dojrzewaja dopier zimą jak jest naprawdę to przekonam się za jakiś czas .
moja też ma owoce, i chyba mniejsze niż Twoje. [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek
/4d7af8439a5636cb.html]
[/URL]

Aguś byłam u ciebie i widziałam Twoją oliwkę,podobno owoce dojrzewaja dopier zimą jak jest naprawdę to przekonam się za jakiś czas .
moja też ma owoce, i chyba mniejsze niż Twoje. [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek
/4d7af8439a5636cb.html]
[/URL]