Działka Zeni
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie..Mariolko, Edytko B, Elu, Hal 1959 Halinko, Agnes.
Cieszę się że mnie odwiedziliście, a przede wszystkim że podoba wam się mój wnusio.
U mnie i pewnie także u was zima za oknem jakiej dawno nie oglądałam..widok piękny. A ja siedzę i myślę co by tu jeszcze wiosną zmienić na działce co dokupić..co wywalić, no i niektóre uważane przeze mnie za rarytasy...gdzie kupić. Czy wy też tak macie.

Cieszę się że mnie odwiedziliście, a przede wszystkim że podoba wam się mój wnusio.
U mnie i pewnie także u was zima za oknem jakiej dawno nie oglądałam..widok piękny. A ja siedzę i myślę co by tu jeszcze wiosną zmienić na działce co dokupić..co wywalić, no i niektóre uważane przeze mnie za rarytasy...gdzie kupić. Czy wy też tak macie.
-
marzena 63

- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zeniu
zawsze zapominam że Ty masz jeszcze wątek ogrodowy.
i dlatego tak rzadko tu zaglądam.
Zeniu
mój biały ciemiernik też zakwitł.Miał jednego kwiatuszka.Mam nadzieję że to nie ostatni.
Wnusio prześliczny.W lato będzie Ci pomagał wyrywać chwasty na działce.
:P
zawsze zapominam że Ty masz jeszcze wątek ogrodowy.
Zeniu
mój biały ciemiernik też zakwitł.Miał jednego kwiatuszka.Mam nadzieję że to nie ostatni.
Wnusio prześliczny.W lato będzie Ci pomagał wyrywać chwasty na działce.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- Zenia

Tak..byleby nie kwiatki.marzena 63 pisze:Zeniu
zawsze zapominam że Ty masz jeszcze wątek ogrodowy.i dlatego tak rzadko tu zaglądam.
Zeniu
Wnusio prześliczny.W lato będzie Ci pomagał wyrywać chwasty na działce.:P
- Zenia

Witajcie Jadziu i Jolu.Jadzia1 pisze:Witaj Zeniu![]()
Wnusio piękniutki i w podobnym wieku jak moja wnusia Lenka , jak ten przystojniak ma na imię
Jadziu mój wnuczek ma na imię Wiktor...miała być Wiktoria, ponieważ ma już starszego braciszka dwa i pół roku. Wstawiłam zdjęcie w domowych ..ale wstawię i tu.
Oto starszy...Kuba.

- Zenia

Tak Geniu...ale nigdy do końca nie jest tak jak by się chciało. Wnuki ze mną nie mieszkają. Niby nie daleko, ale około 8-10 km. Nie widzę ich co dzień. Teraz jeszcze tak zasypało..że strach jechać. A mnie dzisiaj aż nosi..bo już parę dni ich nie widziałam. Gdyby nie to że mąż ładuje akumulator to bym nie patrzyła na pogodę...obiecałam temu starszemu że na ogrodzie ulepimy bałwana. Jutro to na mur pojadę. 
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja też tylko żartowałam . U mnie mróz też mniejsz ale zimni brr Wieje i śnieg też padałfox pisze:No przecież ja żartuje tylkoe-genia pisze:A ja myślę Jacku że Zenia poradzi sobie i z działką i z wnukamia u nas dziś cieplutko w porównaniu z dniem wczorajszym, ale za to wieje i pada śnieg. A fotkę bałwanka pewnie Zenia umieści na forum
PLISSSSSSS
Genia