Stasiu u Babla to taka natura, nic nie pomoże-młodosc , są nastepne dziury w narzucie . Niedługo narzuta będzie jedną wielką dziurą

A biega jak szalony, przesciga wszystkie pieski sąsiadów, ale wiem już dlaczego. Pytałam P. dr. dlaczego ma tak wąsko sklepioną klatkę? czy aby nie ma krzywicy? Powiedziała ,że nie , tylko on jest sprinter, jak wyżły itp dlatego klata jest tak ukształtowana a nie szeroka jak np u Mopsa . No to mam sprintera

szalonego . A teraz jak był chory to go nosiłam , pieściłam , to juz całkiem jest bezkarny. Ale strasznie mnie kocha , ja jego też

To moja radosć
Ja sawsze się wcześnie wyrywam z sianiem , to nie ma sensu. Cześć mi zmarzła , ale kilka pomidorków chyba zostanie a ziemniki odbiją. Zresztą <poważne> sianie i sadzenie będzie jak się całkiem ociepli
-- 1 maja 2016, o 17:51 --
Bea Obielę jeszcze pokażę , bo ona dopiero zaczyna, to9 sliczna i wczesna roslina . Widziałam dzisiaj jak pięknie jest poprowadzona w Wojsławicach, nie wiedzialam ,ze można ją poprowadzić w kształcie parasola . Główne gałezie ogołocone , wzmocniły się , są grube a nad nimi parasol. Zrobię tak z moją Obielą, zobaczymy co mi wyjdzie

Zrobiłam zdjęcie , ale ono całkiem n ie oddaje tego, a potem skończyła się bateria. Ale zobacz jaki pień , no i nie widać ale masa pąków