Tam gdzie róże tam i ja Annes 77 ...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Tam gdzie róże tam i ja Annes 77 ...

Post »

Ewcia samo wyszło,fajny jest żeniszek i jednoroczne,zawsze można wetknąć kawałek ładnej byliny tam gdzie chce
akurat ;:333
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Annes 77 pisze:Maju pietruszka ozdobna? A ja jej nie dojrzałam ;:224 taka ładna?
Arbuzowe Pashminy ale sobie wymyśliłam ;:303 Na jesieni chyba rozsądniej zamówić,teraz i tak mam dość kosztów :uszy

To jest zwykła pietruszka karbowana :;230 :;230 ale mi się podoba ;:306
Masz rację poczytajmy i najpierw spróbujmy sobie ją obrzydzić.... to taka moja pierwsza zasada zanim
zamówię :;230
Pashmina
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2016, o 15:37

Post »

To fakt ;:215
Awatar użytkownika
Ewa7
200p
200p
Od: 27 paź 2013, o 09:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

A ja dla odmiany pomidorki wziełam w L :-)
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Ania, jak zobaczyłam tą Pashminę tak chyba mi nie da.. Gdzie domawiałaś, bo u Ewci jej chyba nie ma dostępnej... tak sobie myślę, że teraz zamawiać w innej szkółce ;:224 To byłaby najdroższa róża jaką zamawiałam ;:306 (cena jednej róży plus cena przesyłki)
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Maju rozumiem kwestię :uszy to teraz najpierw trzeba sobie próbować nowe chciejstwo obrzydzić? ;:303
Muszę spróbować tego sposobu... ;:oj
Karbowana pietruszka...będę w Lidlu to poszperam za nią ;:333

Ewa pomidorki widziałam,trzeba było brać ;:224

Sabinka odpowiedź na priv ;:333
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

I ja wreszcie zdecydowałam się zamówić Pashminę :D Mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie. Popatrzyłam na Twoją i jest taka śliczna ;:167
Czytam, że wszyscy coś będą wysiewać...Ja w tym roku pasuję. Jedynie wprost do gruntu, bo w parapetowe nie che mi się bawić. Ty masz dylematy z zamówieniem konkretnych róż, ja też wrzuciłam w F dwie do koszyka, a na inne nie mogę się jakoś zdecydować. Coś tam pewnie domówię, żeby koszt przesyłki się rozłożył na większą ilość :;230, ale co to będzie jeszcze nie wiem. Może jeszcze oferta się powiększy?
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Aniu, napisałam o zmienienie zamówienia ;:224 .. Mam nadzieję, że nie będzie większego problemu.. Cały czas czuję taką niepewność co do tej róży.. ale co tam. Lepiej sprawdzić i być spokojnym niż ciągle gdybać. Jeśli Pashmina będzie się sprawiała choć w połowie tak dobrze jak u ciebie to i ja będę zadowolona..
Dzięki ;:168
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Aniu oczywiście ,ze pochwalę się swoimi patyczkami.Wczoraj zaglądałam w doniczki i jak na razie nawet listek nie spadł z tych co jesienią miały już listki
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Annes 77 pisze:Maju rozumiem kwestię :uszy to teraz najpierw trzeba sobie próbować nowe chciejstwo obrzydzić? ;:303
Muszę spróbować tego sposobu... ;:oj
Karbowana pietruszka...będę w Lidlu to poszperam za nią ;:333

:;230 :;230 Ania sposób jest dobry.... mija trochę czasu.... ponownie powracasz do
wcześniejsze wybranki...... i co ;:oj czar prysł.... :;230 :;230
A na dodatek pojawiają się nowe piękności i nowości, które kuszą :;230
Także Aniu ja próbuję wyszperać coś o naszej wybrance? ale jak na razie nici . :D
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Widzę, że szerzysz Pashminomanię. Kolejne krzaczki zamówione. No jest tego warta. Ja z kolei domawiam Edenki.
Awatar użytkownika
Yollanda
500p
500p
Od: 23 maja 2014, o 14:34

Post »

Aniu, piękny jest twój ogród. Wspaniałe róże i lilie można tu podziwiać . Śliczne też te mniejsze kwiatuszki lawenda z żeniszkiem np.
Miłego weekendu Ci życzę.
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Ja też mam Pashminę na liście must have tyle że jeszcze nie wiem czy będę zamawiała latem czy na jesień. Na wiosnę na pewno z róż nic nie domawiam, muszę pocieszyć się nasadzeniami z jesieni :lol:
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu ,masz u siebie Hot.Myślę posadzić ją do towarzystwa na rabatę słoneczną ,plus jeszcze Jazz.Chciałabym przełamać żółcie. Co o tym sądzisz? Nie widziałam Hot w realu ,a może bardziej będzie pasowała do morelowych .Pozdrawiam ;:65
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ostatni dzień stycznia,byle dalej do przodu,dni coraz dłuższe,rolety zasuwam coraz później,radość mnie rozpiera:)
Zmieniałam zamówienie w F i zamiast nowej Galaxy wybrałam Marc Chagall,a w miejsce Rosomane Janon będzie Minerva ;:108
No zobaczymy jak będą u mnie rosnąć ;:303 No i zapomniałabym dodać,że dojedzie jeszcze Pashmina...także będę miała teraz dwie panny.
W Auchan jeszcze nie byłam,ale pewnie i tam się jutro pojawię i mam chrapkę na nasiona sasanek.Jeszcze z nimi nie próbowałam...
Czy ktoś z Was ma może doświadczenie i wyhodował swoje sasanki?

Dorotko Cieszę się,że zamówiłaś Pashminę,ciekawa jestem zawsze opinii nowych posiadaczy tej róży,są bardzo różne ;:108
Ja już zakończyłam zamówienie w F,ale czasem wracam na stronę i co rusz dochodzą jakieś nowości.Ostatnio Parfum Flower Circus ;:218

SabinkoPashmina to idealna różyca do focenia ;:215 Portrety to jej domena,uwielbiam jej robić zdjęcia...
Ze zmianą pozycji w zamówieniu nie ma problemu,mi firma przesłała meila na drugi dzień ...

Jadziu jesteś dla mnie nadzieją i jak piszesz,że to proste to i ja znów nabieram ochoty na podjęcie kolejnego wyzwania i będę próbowała.Lepiej patyczek ukorzeniać w glebie,czy od razu wsadzić do doniczki?

Maju nie wiem,czy u mnie to działa...takie obrzydzanie.Kiedyś dziewczyny narzekały na Cafe,a ja uparta zamówiłam ją i rzeczywiście nie powala obfitym kwitnieniem,ale sam kwiat i zapach robi wszystko i daruję jej te chimery.
Na wiosnę przesadzę ją do donicy i zaopiekuję się porządnie ;:333

Madziu a zobaczę jak inna sadzonka będzie u mnie rosła.To nawet ciekawe doświadczenie patrzeć jak ta sama odmiana,ale z innego źródła się zachowuje....Edenki mam trzy i wszystkie uwielbiam ;:167

Yollanda dziękuję za miłe słowa,staram się jak mogę,a roślinki wszelakie cieszą mnie ogromnie ;:215

Zuza to już lepiej zamów na jesień,bo jak znowu będą takie upały to róża może się nie przyjąć ;:224
Przypomnisz zamówienie z jesieni?

Pela Hot Chocolate z Jazz nie będą się zlewały? A może pomyśl o Charles Austin? Ja mam posadzonego właśnie za czekoladką ;:108

Kupiłam malutką prymulkę w Biedronce i mam małą wiosenkę u siebie.Wczoraj klapnęły jej liście,myślałam,że już po niej,ale po małym podlaniu,wieczorem już listki mięsiste:)

Obrazek

Obrazek

Narcyzy jeszcze zamknięte...

Obrazek

Rozmaryn z B przesadzony do większej donicy,będziemy zrywać do potraw:)

Obrazek

Miłego dnia :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”