Ogród Marty cz. IV

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. IV

Post »

Marto świetne róże są u naszej Gloriadei i Kamili.
Kupuję od nich i mogę z czystym sumieniem polecić. :uszy
Grażyna.
kogro-linki
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Edytko,zaglądnę tam,dziękuję i buziaczki ;:196 :wit

Marysiu,żebyś wiedziała,że nie widzę ,kwitną mi 3 szt krokusów ;:306 ,wierzbę już pokazałam,dereń też, przebiśniegi też ,,będą za chwilę szafirki,narcyzy,hiacynty,a na razie dalej pracuję w ogrodzie,jakoś tak pomału tej pracy ubywa,pogoda jak w lecie,piękna,słoneczko świeci ,ptaszki śpiewają, cieplutko,życzę cudownych dni ;:196 :wit

Grażynko,ja kupiłam w jesieni róże u Ewci i teraz też zamówiłam parę,ale nie wszystkie odmiany są i dlatego warto zaglądnąć gdzieś jeszcze,a o Kamili nic nie wiem,pozdrawiam ;:196 :wit
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj :wit u mnie pogoda podobna tylko że brakuje deszczu. :roll:
Miłej pracy w ogrodzie. ;:173
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Martuś jak ja Ci zazdroszczę, że możesz codziennie myknąć do ogrodu, ja na te przyjemności mam tylko sobotę ;:174
Miłego dnia ;:3
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Martuś ty pewnie zapracowana jesteś, w wolnej chwili wstaw chociaż letnie wspomnienia bo tęskno mi do widoków z Twojego ogrodu. Powodzenia w konkursie Martuniu ;:196 mój głos masz zapewniony :D Pozdrawiam!
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Martusiu :wit
Łał ;:oj dwie nowe rabatki a jaka niespodzianka. Różyczkomania i teraz tylko dosadzanie nowych piękności. Piwoniowa rabatka zapowiada sie interesująco jestem ciekawa jak to wszystko będzie wyglądać w pełni lata.
Pewnie pod brzozami rosną koźlaki? Grzybobranie na własnej działeczce, super.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłych prac ogrodowych ;:196
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35

Post »

Martuś jestem często na spacerku tylko pisać nie zawsze mi się chce ;:124 lenistwo po pracy w ogrodzie ;:219 czekam z niecierpliwością na początek lata jak zaczną kwitnąć piwonie oj będzie się wtedy działo ;:oj
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Martuś w RosaĆwik zamawiałam pierwszy raz, krzaczki wydaja się ładne jutro będę sadzić to jeszcze im się przyjrzę ;:108
dziewczyny zamawiały i sobie chwaliły sadzoneczki i dostawcę
muszę się wyrobić bo od poniedziałku zaczynam malowanie pokoju i na ogród braknie mi czasu
a potem zamówione różyczki z Floribundy i znów łopata w dłoń :;230

pozdrawiam cie pracusiu :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Martuś a jak u Ciebie z wiosennymi, nie widzę zdjęć.Pozdrawiam i dużo siły życzę bo napracowałaś się .
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Na razie nie myślę o rabatkach. Pochłonął mnie trawnik. Zaczęłam w końcu prace niszczycielskie :D
Na razie poszedł pod oprysk mech, potem zastosuję randap, a potem bedzie kopanie. Będe miała co robić w tym roku. Pewnie w przyszłym jak będe się nudziła to coś wymyślę :wink:
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu,u mnie też bardzo sucho,cały dzień sadziłam,bo samochód za samochodem przywozi sadzonki ,jutro powtórka ,bo nie zdążyłam ,dojechały piwonie,lilie ,gunnera już też posadzona,ale zostały ostróżki, ligularie,floksy i inne ,wymiatam w ogrodzie ogromnie ,pozdrawiam i dziękuję ,że jesteś :wit ;:196

Ewuniu,nie mogła bym mieć takiego dużego ogrodu ,gdybym codziennie pracowała bo to niemożliwe by było,ja tylko czasem idę do pracy,buziaczki dla Ciebie ;:196

Aniu,może coś wstawię w niedzielę ,bo na nic nie mam czasu,ale myślę że to chwilowe,dziękuję,jak zasadzę rośliny to troszkę będzie mniej pracy,ale jeszcze trzeba dokończyć sprzątanie ogrodu,żeby potem było ładnie,miłej nocki życzę ,cieszę się ze mnie odwiedzacie ;:19 ;:196

Sylwio,u mnie bardziej piwoniomania,brzozy są po to posadzone ,żeby właśnie rosły grzyby i rosną ,czasem w jednym dniu zbieramy po 40 kozaczków,całuski dla ciebie ;:196

Marysiu,,żeby chociaż trochę tych nowych chciało zakwitnąć,to by dopiero była uciecha ;:168

Ulciu,ale mamy pracy na własne życzenie,a potem będziemy wąchać ,oglądać i wymieniać się doświadczeniami,ja w tamtym roku miałam remont całej kondygnacji właśnie o tej porze,życzę miłych snów i szybkiego remontu ;:19 ;:196

Kasiu,mało mam wczesnowiosennych kwiatuszków ,tylko śnieżyczki i dopiero za chwilę będą narcyzy i cała reszta,miłych snów życzę ;:19 :wit ,a jutro słoneczka ;:3

Gosiu,robisz nowy trawnik?to teraz dopieścisz ogródek,ja nie mam trawnika ,tylko taki ugór koszony ,ale taką powierzchnię zrobić to mnie przeraża ,co prawda na razie to jeszcze dalej robię ogród,i ciągle jeżdżę taczkami to chociaż mi nie żal ,bo trawnik bym cały zniszczyła,pozdrawiam goraco :wit ;:168
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Ciężka praca na własne życzenie, a jednak jaka przyjemna Martusiu, no aż ciekawa jestem Twoich kwitnień :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko,to naprawdę trzeba lubić, dzisiaj aż córka interweniowała,że się tak urobię i czemu tak robię ,ale ja jej mówię ,że nic mnie nie boli ,nie mam żadnych zakwasów ,robię to co lubię i nie mogę nic nie robić ,bo tak nie umiem,bardzo chciała bym ,żeby ogród pięknie zakwitł,i nowe nasadzenia też,ale nie wiadomo jak to wyjdzie piwonie to ciężkie do kwitnięcia po przesadzeniu,one tego nie lubią,dobrej nocki życzę ;:19 ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Wtem Martusiu, piwonie nie lubią przesadzania, ja swoje też już posadziłam, ciekawa jestem co z nich będzie, kiełki już na wierzchu mają ;:108
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Martuniu, zazdroszczę Ci że paczki już spływają, u mnie na razie tylko z Rosarium przyszła, a z resztą cisza, pewnie później mi wszystko na raz przyjdzie i nie będę wiedziała w co ręce włożyć. Dzisiaj piękny dzień się zapowiada idealny do pracy w ogrodzie :D Pozdrawiam ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”