To znam, ale jak jest na prawdę to kto to wie......
Kwiatki prawie wszystkie
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kwiatki prawie wszystkie
To znam, ale jak jest na prawdę to kto to wie......
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- irminka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2010, o 19:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kriss, dynia z rodzaju nn, ale dzisiaj liczy się kolor 
Grażynko, bukiecik zamierzał być wyłącznie pomarańczowy, ale jakaś NR (niewidzialna ręka) dołożyła liliowe asterki i zrobiło się nostalgicznie
Grażynko i Jago, o czym śnią koty to raczej tajemnica, ale mój pies Ira we śnie na pewno biega po polach i łąkach, bo przebiera łapami i aż piszczy z uciechy

Grażynko, bukiecik zamierzał być wyłącznie pomarańczowy, ale jakaś NR (niewidzialna ręka) dołożyła liliowe asterki i zrobiło się nostalgicznie
Grażynko i Jago, o czym śnią koty to raczej tajemnica, ale mój pies Ira we śnie na pewno biega po polach i łąkach, bo przebiera łapami i aż piszczy z uciechy

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Jakie słoneczne widoczki - niestety u mnie słońce się nie przebiło i zdjęcia są jakie są !
- irminka

'Późne lato, wczesna jesień', tytuł Gardener's World, którego wczoraj nie obejrzałam, bo nie było prądu, wieczorem bardzo padało, ale rano były przejaśnienia i dlatego, Masko, fotki słoneczne
nie podobało się kotu

Kwiatki w czajniku, wazie do zupy, kieliszku do wina, garnku do duszonek, każda rzecz się nada
Wersja zatwierdzona
Ile złotych listków w tle

nie podobało się kotu

Kwiatki w czajniku, wazie do zupy, kieliszku do wina, garnku do duszonek, każda rzecz się nada
Wersja zatwierdzona
Ile złotych listków w tle

- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Zgarniam ten ostatni bukiet i biorę się do pracy. Miłego dnia, mnie ręce po weekendzie boją 
- irminka

- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Jesień już na całego widzę.
U mnie podobnie, aż nie chce się wierzyć, że lato tak szybko minęło.
U mnie podobnie, aż nie chce się wierzyć, że lato tak szybko minęło.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- baasik

- Od: 29 sie 2013, o 16:23
Irminko
- Twoje zdjęcia i kompozycje kwiatowe nieustannie mnie zachwycają
i jak sądzę już nie przestaną. Są tak cudownie radosne, że proszę - nie przestawaj nas nimi uszczęśliwiać! 

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Zobacz tą: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 1#p3274761
Miałam, ale się nie przechowała
Dbaj o nią, proszę!!! 
Miałam, ale się nie przechowała
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Witaj
Ale jesienie i slicznie u Ciebie
Ładnie świecznica Ci kwitnie
Dalia śliczniutka.chyba tych małych muszę posadzić sobie na drugi rok
Ale jesienie i slicznie u Ciebie
Ładnie świecznica Ci kwitnie
Dalia śliczniutka.chyba tych małych muszę posadzić sobie na drugi rok
-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Dawno mnie nie było tęskniłam ...uwielbiam Twoje poczucie piękna. Cudowny Rajski Ogród!
marzenia się spełniają! Dana
- irminka

Grażynko, w tym roku mam podobne odczucie, nie wiem, kiedy minęło to lato ( nie zdążyłam wykąpać się w morzu, jeziorze i to jest to, czego żałuję
)
Basiu, po dwu latach forumowych zastanawiam się, że wszystko co pokazuję już było i jest powtarzalne. To z jednej strony, ale z drugiej lubię robić zdjęcia kwiatom, kotom i sama także się nimi cieszę
Miłko, z tego, co piszesz wynika, że to dalia Life Style. W encyklopedycznych uwagach FO napisane jest, że przez kolor trudno komponuje się z innymi kwiatami. U mnie pasuje jak ulał
Dobrze, od teraz będę o nią dbała, choć raz (!) ją przesadziłam, ale już podparłam kijkami i czekam na rozwinięcie pozostałych pąków. Zastanawiam się, skąd wzięła się u mnie, ale to pewnie z wiosennej fioletowej megapaki z Obi
Aniu, Life Style wygląda jakby była z tych małych, a to największa i najbardziej rozkrzewiona dalia w moim ogrodzie
Danusiu

Basiu, po dwu latach forumowych zastanawiam się, że wszystko co pokazuję już było i jest powtarzalne. To z jednej strony, ale z drugiej lubię robić zdjęcia kwiatom, kotom i sama także się nimi cieszę
Miłko, z tego, co piszesz wynika, że to dalia Life Style. W encyklopedycznych uwagach FO napisane jest, że przez kolor trudno komponuje się z innymi kwiatami. U mnie pasuje jak ulał
Dobrze, od teraz będę o nią dbała, choć raz (!) ją przesadziłam, ale już podparłam kijkami i czekam na rozwinięcie pozostałych pąków. Zastanawiam się, skąd wzięła się u mnie, ale to pewnie z wiosennej fioletowej megapaki z Obi
Aniu, Life Style wygląda jakby była z tych małych, a to największa i najbardziej rozkrzewiona dalia w moim ogrodzie
Danusiu

- baasik

Irminko - dobrze Cię rozumiem, ale zawsze znajdzie się na forum ktoś nowy, komu Twoje zdjęcia (tak jak mi) przywołają nagły uśmiech na twarzy
Słoneczniki! - uwielbiam
Słoneczniki! - uwielbiam
pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
- baasik

Irminko
Ten listek w marcinkach................................
Ten listek w marcinkach................................

[/url