Czy mogę się choć skromnie zrewanżować czymś?
Mój ogród przy lesie cz.9
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród przy lesie cz.9
Tereniu
, już masz swój udział w siedlisku, podejrzałam parę roślin i kupiłam, np. winnik. A od Ciebie mam przecież cytryńca
- aleksanderk

- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lepiej późno niż wcale .Wanda pokazała esencje Twojego ogrodu ,piję z niej herbatkę i nie mogę się nadziwić jaka dobra 
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Tereniu od pewnego czasu podziwiam Twój ogród i jestem nim zawsze zauroczona, każdy zakątek ma swój klimat ale Wadzia wydobyła duszę tego ogrodu i chwała jej za to, teraz inaczej będę go oglądała 
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Tereniu,Wandzia szczera kobitka.Ja dostałam kiedys dalie,które kwitna przepieknie.
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Iwonko bodziszka biało kwitnącego z pewnością otrzymasz w dużej ilości.
Szkoda, że nie napisałaś przed spotkaniem, gdyż posadziłabym go do doniczki wcześniej.
Rozchodnika z ciemnymi łodygami mam dwie odmiany- Matrona i drugi zapomniałam nazwy, nie mogę odnaleźć.
Dziękuję za nazwę dziurawca.
Marzenko jak już urządzisz swój ogród, to z pewnością podzielisz się roślinkami z innymi zaczynającymi zakładać ogrody, tak to działa.
Ja w końcu wysłałam Ci rojnika i kilka innych bylinek. Dzisiaj powinnaś otrzymać.
Olku witaj .
Dziękuję bardzo za odwiedziny, gdyż jakoś ostatnio się rozmijamy, chociaż ja podpatruję Twoją oranżerię i nadziwić się nie mogę Twojej pracowitości.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Marysiu jestem bardzo wdzięczna Wandzi, że zrobiła wspaniale fotki z mojego ogrodu, podpatrując go swoimi oczami .
Dziękuję, że mnie odwiedzasz.
Małogosiu masz rację, Wandzia jest wspaniałą Osobą.
Kilka róż z mojego ogrodu.

Chinatown

Elmshorn

Alain

Heandel

Leonardo da Vinci

Symphatia

Excelsa

Tom- Tom
Szkoda, że nie napisałaś przed spotkaniem, gdyż posadziłabym go do doniczki wcześniej.
Rozchodnika z ciemnymi łodygami mam dwie odmiany- Matrona i drugi zapomniałam nazwy, nie mogę odnaleźć.
Dziękuję za nazwę dziurawca.
Marzenko jak już urządzisz swój ogród, to z pewnością podzielisz się roślinkami z innymi zaczynającymi zakładać ogrody, tak to działa.
Ja w końcu wysłałam Ci rojnika i kilka innych bylinek. Dzisiaj powinnaś otrzymać.
Olku witaj .
Dziękuję bardzo za odwiedziny, gdyż jakoś ostatnio się rozmijamy, chociaż ja podpatruję Twoją oranżerię i nadziwić się nie mogę Twojej pracowitości.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Marysiu jestem bardzo wdzięczna Wandzi, że zrobiła wspaniale fotki z mojego ogrodu, podpatrując go swoimi oczami .
Dziękuję, że mnie odwiedzasz.
Małogosiu masz rację, Wandzia jest wspaniałą Osobą.
Kilka róż z mojego ogrodu.

Chinatown

Elmshorn

Alain

Heandel

Leonardo da Vinci

Symphatia

Excelsa

Tom- Tom
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Tajeczko,piekne te Twoje rózyczki
Mam taką jak Alain
Mam taką jak Alain
Cudna galeria róż, każda inna, a każda następna piękniejsza od poprzedniej.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Tajeczko cudne różyczki..... zachwyca mnie Alain.....takie piękne przejście kolorków
Moje niektóre różyczki powolutku przechodzą do odpoczynku.... u Ciebie wciąż w pełni rozkwitu.....cudne 
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Zdjęcie Chinatown fantastyczne. Mimo że nie przepadam za żółtym (u siebie) to przyznaję że bardzo energetyczna.
- Sosenki4

Tereniu, juz sąsiadka meldowała, że paczkę u niej zostawił listonosz.
. Wstawiłam dokładny plan siedliska dla Ciebie.
Piękne róże masz kochana. W tym roku deszczowa aura im sprzyja. Jednak u mnie po 3ch dniach bez deszczu zaczynam podlewać. Róże dostały solidną porcję gliny pod korzeń, więc sobie radzą, ale inne wcześniejsze nasadzenia zwiędnięte wyglądają
. Wstawiłam dokładny plan siedliska dla Ciebie.Piękne róże masz kochana. W tym roku deszczowa aura im sprzyja. Jednak u mnie po 3ch dniach bez deszczu zaczynam podlewać. Róże dostały solidną porcję gliny pod korzeń, więc sobie radzą, ale inne wcześniejsze nasadzenia zwiędnięte wyglądają
- Sosenki4

Tereniu paczka doszła, roślinki posadzone, jeszcze raz 

- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Tereniu
dawno mnie u Ciebie nie było i teraz widzę ile mnie ominęło
Pięknie masz w ogrodzie, podziwam za tyle pracy i lecę nadrabiać zaległości
Miłego dnia!
dawno mnie u Ciebie nie było i teraz widzę ile mnie ominęło
Miłego dnia!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Aniu moje róże chociaż ładnie kwitną, ale co roku są przycinane do samej ziemi, z powodu marznięcia pędów, więc są ciągle małe.
Alain ma już 12 lat.
Linetko witaj.
Dzięki za odwiedziny i miłe słowa .
Agniesiu dziękuję.
Jednak tak, jak napisałam róże u mnie nie rozrastają się we wspaniałe okazy. No i późno zaczęły zakwitać.
Zupełnie pozbawiony kwiatów jest Prince Igor, gdyż już przekwitł, ale powtarza kwitnienie, więc myślę, że jeszcze będę się cieszyła pięknymi kwiatami.
Jolu róża Chinatown podobno jest pnąca, ale u mnie z powodu przemarzania zachowuje się , jak rabatowa.
Także lubię jej kolor kwiatów.
Marzenko cieszę się, że paczuszka doszła, trochę się ochłodziło, to roślinki się poprzyjmują.
W Lublinie burza z deszczem.
Siedlisko Twoje jest bardzo duże i masz pełne ręce roboty z zakładaniem ogrodu, ale efekty będą cudne .
Lilie zaczynają kwitnąć.

-- 5 lip 2013, o 12:46 --
Grażynko witaj.
Cieszę się, że mnie odwiedziłaś i dziękuję za miłe słowa.
Alain ma już 12 lat.
Linetko witaj.
Dzięki za odwiedziny i miłe słowa .
Agniesiu dziękuję.
Jednak tak, jak napisałam róże u mnie nie rozrastają się we wspaniałe okazy. No i późno zaczęły zakwitać.
Zupełnie pozbawiony kwiatów jest Prince Igor, gdyż już przekwitł, ale powtarza kwitnienie, więc myślę, że jeszcze będę się cieszyła pięknymi kwiatami.
Jolu róża Chinatown podobno jest pnąca, ale u mnie z powodu przemarzania zachowuje się , jak rabatowa.
Także lubię jej kolor kwiatów.
Marzenko cieszę się, że paczuszka doszła, trochę się ochłodziło, to roślinki się poprzyjmują.
W Lublinie burza z deszczem.
Siedlisko Twoje jest bardzo duże i masz pełne ręce roboty z zakładaniem ogrodu, ale efekty będą cudne .
Lilie zaczynają kwitnąć.

-- 5 lip 2013, o 12:46 --
Grażynko witaj.
Cieszę się, że mnie odwiedziłaś i dziękuję za miłe słowa.
- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tajaczko aż mi wstyd, że tak zaniedbałam Twój wątek
Tym bardziej, ze byłaś pierwszym z moich gości na forum, którzy kibicowali mi na samym początku
Dziękuję
Przepiękne lilie
Przepiękne lilie
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- IWONA1311

- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Piękne są te Twoje lilie, szczególnie te z ciemnymi środkami, ja jeszcze takich nie mam, więc mam nadzieję że gdzieś uda mi się kupić. Czy znasz ,może odmianę tych czerwonych lilii z trzeciego zdjęcia, bo one są takie same jak moje, a ja nie mam nazwy?
U nas tylko troszkę pokropiło i ze dwie burze przeszły bokiem troszkę tylko pogrzmiało, szczerze mówiąc liczyłam na troszkę deszczu a tu nic i trzeba będzie pewnie dzisiaj podlewać.