Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogródek AGNESS

Post »

To ja się dolączam. I też bratków nasadzę. A co!
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguniu, ja już codziennie piję poranną kawkę na tarasie. Ubieram się ciepło i niezalezn ie od tego, czy jest słoneczko, siedzę sobie i popijam. Nareszcie mamy tę swoją wiosnę :D
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Też w ostatnim czasie miałam chwile zwątpienia i w ogóle zniechęcenia :roll: Jednak śnieg znika, więc i humor się poprawia.
Na muchy to Hamlet polował w niedzielę na tarasie :D Dla mnie było trochę za zimno mimo słońca :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Agnieszko ja po bratki wybieram się w czwartek, jadę na giełdę do Tych. Przynajmniej tak przywołamy wiosnę. U mnie wczoraj latały dwie jaskółki, miałam też wiele radości, taki optymizm wniosły, wiosna tuż tuż , koniec tygodnia będzie super.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Dorotko pewnie, trzeba przegonić zimę :D już nie ma bardzo dużych minusowych spadków nocą, a bratki to silne kwiatuszki, w razie czego, zawsze można je okryć :D

Wandziu takie świeże powietrze i piękne słoneczko od razu dają siły i poprawiają humor, prawda? Od razu radośniej :D

Ewuniu u mnie dziś chłodniej niż wczoraj, ale słonko ładnie świeci :D Niech świeci jak najmocniej, aby ten śnieg szybko stopniał.... wtedy naprawdę zrobi się cudownie, kwiatuszki będą kwitły na wyścigi :D

Dorotko już dni są piękniejsze i bardziej wiosenne, zmiana czasu , która wydłużyła dzień, to też wielki zastrzyk optymizmu.... tak długo jest jasno... od razu bardziej wiosennie i przyjemnie :D
Cieszę się, ze wybierasz się po brateczki, będę czekała na fotki, jest ich tak dużo kolorków, że nie wiadomo na co się zdecydować :roll: :lol:

Do mnie moja wiosna już przybyła :tan Na razie jedna część , te wielkokwiatowe..... są tak piękne, aksamitne, nasycone barwą.... że nie mogę się nimi nacieszyć :tan W czwartek dotrą następne, tym razem drobniutkie, które uwielbiam :D
Jak co roku obiecywałam sobie, że kupię jeden kolor, ale jak zawsze dostałam oczpląsu i nie umiałam zdecydować się , podobały mi się wszystkie...... i jak zawsze skończyło się na mieszance :lol:

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Kocham bratki i tez nie potrafię się zdecydować nidgy :D
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Cudne ;:167 I ja zawsze robię misz-masz :;230
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Aguś, piękne masz bratki ;:138 Wiosna ;:138
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Piękne i kolorowe, jak lubię. :tan
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Witaj Agness, cieszę się że wróciłaś ogródkowo. Choć tego ogródka jeszcze mało ;:224 Ale wianeczki bardzo profesjonalne. Podziwiam
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu no bo jak tu wybrać najpiękniejszy, kiedy one wszystkie prześliczne :roll: :lol:

Aniu no nie potrafię inaczej.... każdy mi się podoba, nie umiem poprzestać na jednym kolorku 8-) :lol:

Reniu.... tak jest.... wiosna..... nawet jeśli mnóstwo śniegu w ogrodzie, to już go bojkotuję i co by nie było..... mam wiosnę.... bratki są tego najlepszym dowodem :lol:

Dorotko oj ja też.... uwielbiam te wesołe kolorowe pyszczki.... i już nie mogę doczekać się tych drobniutkich 8-) :lol:

Jolu mam nadzieję, że już niedługo i w ogródku pojawią się pierwsze roślinki, które można będzie uwiecznić na fotce :D
Na razie wciąż wielkie śniegowe zaspy.... ale to już ostatnie zimy podrygi :roll: :lol:
Cieszę się, że wianuszki podobają Ci się ;:196
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 mar 2011, o 12:10

Post »

:wit Aguś
U mnie dziś słoneczka braknie, mimo że jest na plusie to wieje zimny wiatr i pada deszczyk ze śniegiem, a juz myślałam że i dzisiaj bedzie ładnie :(
Bratki śliczniutkie kupiłaś i tak bardzo cieszą oczy kolorami, ja jakoś nigdy ich nie kupowałam i w sumie to nawet nie wiem dlaczego...?
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Aguś, witam i wiosennie pozdrawiam ciesząc się, że wychodzisz z zimowego marazmu ;:196
Brateczki mnie zachwyciły - ja także co roku wczesną wiosną zdobię nimi donice, tyle że wybieram bratki jednobarwne. Nuda, wiem ;:173
Aguś, tak dla porównania, w jakiej cenie je kupowałaś?
U nas są jeszcze drogie, po 1,95zł.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko ;:196 na bratki baaaardzo namawiam, to prawdziwy zastrzyk pozytywnej energii w otaczającej szarości :D
U mnie ranek zapowiadał słoneczny i piękny dzień.... niestety rzeczywistość okazała się inna :roll: jest naprawdę zimno, wietrznie i słoneczka brak.... ale mam nadzieje, że to chwilowe :roll: i jutro już będzie lepiej...

Aguniu witaj ;:196 nie żadna nuda, tylko wspaniała konsekwencja, której szczerze zazdroszczę :lol: ..... ja co roku sobie obiecuję, że kupię wreszcie jednobarwne, niestety jak pojadę do ogrodnika i wejdę do szklarni.... to dostaję oczopląsu , wszystkie mi się podobają i nie jestem w stanie zdecydować się na konkretny kolor..... i wchodząc z zamiarem zakupu jednobarwnych wychodzę z paletą wszystkich kolorów tęczy :;230
Aguś u mnie na targu są po 2,50, a ogrodnik sprzedając w większych ilościach bierze po 2 zł za krzaczek.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Ja stawiam na jeden kolor jak zawsze ;:333 Aguś nie dziwię się wszystkie są piękne ;:224
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”