Ogródek AGNESS
- Dorota71
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródek AGNESS
To ja się dolączam. I też bratków nasadzę. A co!
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguniu, ja już codziennie piję poranną kawkę na tarasie. Ubieram się ciepło i niezalezn ie od tego, czy jest słoneczko, siedzę sobie i popijam. Nareszcie mamy tę swoją wiosnę 
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Też w ostatnim czasie miałam chwile zwątpienia i w ogóle zniechęcenia
Jednak śnieg znika, więc i humor się poprawia.
Na muchy to Hamlet polował w niedzielę na tarasie
Dla mnie było trochę za zimno mimo słońca 
Na muchy to Hamlet polował w niedzielę na tarasie
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko ja po bratki wybieram się w czwartek, jadę na giełdę do Tych. Przynajmniej tak przywołamy wiosnę. U mnie wczoraj latały dwie jaskółki, miałam też wiele radości, taki optymizm wniosły, wiosna tuż tuż , koniec tygodnia będzie super.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Dorotko pewnie, trzeba przegonić zimę
już nie ma bardzo dużych minusowych spadków nocą, a bratki to silne kwiatuszki, w razie czego, zawsze można je okryć
Wandziu takie świeże powietrze i piękne słoneczko od razu dają siły i poprawiają humor, prawda? Od razu radośniej
Ewuniu u mnie dziś chłodniej niż wczoraj, ale słonko ładnie świeci
Niech świeci jak najmocniej, aby ten śnieg szybko stopniał.... wtedy naprawdę zrobi się cudownie, kwiatuszki będą kwitły na wyścigi
Dorotko już dni są piękniejsze i bardziej wiosenne, zmiana czasu , która wydłużyła dzień, to też wielki zastrzyk optymizmu.... tak długo jest jasno... od razu bardziej wiosennie i przyjemnie
Cieszę się, ze wybierasz się po brateczki, będę czekała na fotki, jest ich tak dużo kolorków, że nie wiadomo na co się zdecydować
Do mnie moja wiosna już przybyła
Na razie jedna część , te wielkokwiatowe..... są tak piękne, aksamitne, nasycone barwą.... że nie mogę się nimi nacieszyć
W czwartek dotrą następne, tym razem drobniutkie, które uwielbiam
Jak co roku obiecywałam sobie, że kupię jeden kolor, ale jak zawsze dostałam oczpląsu i nie umiałam zdecydować się , podobały mi się wszystkie...... i jak zawsze skończyło się na mieszance

Wandziu takie świeże powietrze i piękne słoneczko od razu dają siły i poprawiają humor, prawda? Od razu radośniej
Ewuniu u mnie dziś chłodniej niż wczoraj, ale słonko ładnie świeci
Dorotko już dni są piękniejsze i bardziej wiosenne, zmiana czasu , która wydłużyła dzień, to też wielki zastrzyk optymizmu.... tak długo jest jasno... od razu bardziej wiosennie i przyjemnie
Cieszę się, ze wybierasz się po brateczki, będę czekała na fotki, jest ich tak dużo kolorków, że nie wiadomo na co się zdecydować
Do mnie moja wiosna już przybyła
Jak co roku obiecywałam sobie, że kupię jeden kolor, ale jak zawsze dostałam oczpląsu i nie umiałam zdecydować się , podobały mi się wszystkie...... i jak zawsze skończyło się na mieszance

- mamafrania

- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Kocham bratki i tez nie potrafię się zdecydować nidgy 
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cudne
I ja zawsze robię misz-masz 
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Aguś, piękne masz bratki
Wiosna 
- Dorota71

- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Piękne i kolorowe, jak lubię. 
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Witaj Agness, cieszę się że wróciłaś ogródkowo. Choć tego ogródka jeszcze mało
Ale wianeczki bardzo profesjonalne. Podziwiam
- AGNESS

Aniu no bo jak tu wybrać najpiękniejszy, kiedy one wszystkie prześliczne
Aniu no nie potrafię inaczej.... każdy mi się podoba, nie umiem poprzestać na jednym kolorku
Reniu.... tak jest.... wiosna..... nawet jeśli mnóstwo śniegu w ogrodzie, to już go bojkotuję i co by nie było..... mam wiosnę.... bratki są tego najlepszym dowodem
Dorotko oj ja też.... uwielbiam te wesołe kolorowe pyszczki.... i już nie mogę doczekać się tych drobniutkich
Jolu mam nadzieję, że już niedługo i w ogródku pojawią się pierwsze roślinki, które można będzie uwiecznić na fotce
Na razie wciąż wielkie śniegowe zaspy.... ale to już ostatnie zimy podrygi
Cieszę się, że wianuszki podobają Ci się
Aniu no nie potrafię inaczej.... każdy mi się podoba, nie umiem poprzestać na jednym kolorku
Reniu.... tak jest.... wiosna..... nawet jeśli mnóstwo śniegu w ogrodzie, to już go bojkotuję i co by nie było..... mam wiosnę.... bratki są tego najlepszym dowodem
Dorotko oj ja też.... uwielbiam te wesołe kolorowe pyszczki.... i już nie mogę doczekać się tych drobniutkich
Jolu mam nadzieję, że już niedługo i w ogródku pojawią się pierwsze roślinki, które można będzie uwiecznić na fotce
Na razie wciąż wielkie śniegowe zaspy.... ale to już ostatnie zimy podrygi
Cieszę się, że wianuszki podobają Ci się
- IWONA1311

- Od: 28 mar 2011, o 12:10
U mnie dziś słoneczka braknie, mimo że jest na plusie to wieje zimny wiatr i pada deszczyk ze śniegiem, a juz myślałam że i dzisiaj bedzie ładnie
Bratki śliczniutkie kupiłaś i tak bardzo cieszą oczy kolorami, ja jakoś nigdy ich nie kupowałam i w sumie to nawet nie wiem dlaczego...?
Aguś, witam i wiosennie pozdrawiam ciesząc się, że wychodzisz z zimowego marazmu
Brateczki mnie zachwyciły - ja także co roku wczesną wiosną zdobię nimi donice, tyle że wybieram bratki jednobarwne. Nuda, wiem
Aguś, tak dla porównania, w jakiej cenie je kupowałaś?
U nas są jeszcze drogie, po 1,95zł.
Brateczki mnie zachwyciły - ja także co roku wczesną wiosną zdobię nimi donice, tyle że wybieram bratki jednobarwne. Nuda, wiem
Aguś, tak dla porównania, w jakiej cenie je kupowałaś?
U nas są jeszcze drogie, po 1,95zł.
- AGNESS

Iwonko
na bratki baaaardzo namawiam, to prawdziwy zastrzyk pozytywnej energii w otaczającej szarości
U mnie ranek zapowiadał słoneczny i piękny dzień.... niestety rzeczywistość okazała się inna
jest naprawdę zimno, wietrznie i słoneczka brak.... ale mam nadzieje, że to chwilowe
i jutro już będzie lepiej...
Aguniu witaj
nie żadna nuda, tylko wspaniała konsekwencja, której szczerze zazdroszczę
..... ja co roku sobie obiecuję, że kupię wreszcie jednobarwne, niestety jak pojadę do ogrodnika i wejdę do szklarni.... to dostaję oczopląsu , wszystkie mi się podobają i nie jestem w stanie zdecydować się na konkretny kolor..... i wchodząc z zamiarem zakupu jednobarwnych wychodzę z paletą wszystkich kolorów tęczy
Aguś u mnie na targu są po 2,50, a ogrodnik sprzedając w większych ilościach bierze po 2 zł za krzaczek.
U mnie ranek zapowiadał słoneczny i piękny dzień.... niestety rzeczywistość okazała się inna
Aguniu witaj
Aguś u mnie na targu są po 2,50, a ogrodnik sprzedając w większych ilościach bierze po 2 zł za krzaczek.
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Ja stawiam na jeden kolor jak zawsze
Aguś nie dziwię się wszystkie są piękne