Halinko i życzę Ci żeby tak zostało na zawsze.
Dzieci dorosły czas na ogród
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: dzieci dorosły czas na ogród
Renatko co nas nie zabije to nas wzmocni
Dużo by opowiadać oj pogadałybyśmy!
Piękne kwiaty i ładnie zadbane ;)
zapraszam do mnie.
zapraszam do mnie.
- Marzena62
- 500p

- Od: 13 lip 2012, o 22:21
Renatko, współczuję Ci tej wstrętnej choroby i wierz mi wiem coś o niej, mam nadzieję że bierzesz cały czas leki, bo bez tego człowiek pogrąża się coraz bardziej. Ta choroba wymaga dużo zrozumienia, cierpliwości i wsparcia, szczególnie od osób najbliższych, ale nie zawsze tak jest i to jest najgorsze. Tu na forum możesz odreagować, to też dobra terapia 
Irysy i inne moje kwiatki -
z pozdrowieniem - Marzena
Halinko mam nadzieje że ja będę miała takie synowe jak Ty zięcia
Mario tylko ile tego wzmocnienia jeszcze mi potrzeba
chętnie się podzielę
Guucio dziękuje za wizytę i zapraszam jeszcze moi synom poopadały szczeki jak im pokazałam Twój wątek
Marzenko u mnie najlepszym lekarstwem byłby rozwód tylko czy bym go przeżyła to diagnoza lekarza
ale w sumie dziewczyny teraz to już nie jest tak źle gorzej miałam pod każdym względem
Mario tylko ile tego wzmocnienia jeszcze mi potrzeba
Guucio dziękuje za wizytę i zapraszam jeszcze moi synom poopadały szczeki jak im pokazałam Twój wątek
Marzenko u mnie najlepszym lekarstwem byłby rozwód tylko czy bym go przeżyła to diagnoza lekarza
ale w sumie dziewczyny teraz to już nie jest tak źle gorzej miałam pod każdym względem
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Czytam i nadziwić się nie mogę.Jak Ty to wszystko wytrzymujesz
Na deprechę najlepszy ogród.Na M
Nie możesz się poddawać.Rób swoje i niczym się nie przejmuj.Najgorsze jest jak ktoś zobaczy ,że udało mu się wbić szpileczkę.Nikt nie może zniszczyć Twojej psychiki .Trzymaj się.
Nie możesz się poddawać.Rób swoje i niczym się nie przejmuj.Najgorsze jest jak ktoś zobaczy ,że udało mu się wbić szpileczkę.Nikt nie może zniszczyć Twojej psychiki .Trzymaj się.
- Marzena62
- 500p

- Od: 13 lip 2012, o 22:21
Renatko, mam dla Ciebie dwie raczej dobre wiadomości - nie masz depresji (bo bez leków nie mogłabyś normalnie egzystować), masz stany depresyjne, a to dlatego że jesteś zwyczajnie sflustrowana swoją sytuacją domową, a druga wiadomość - takich kobiet tylko w Polsce jest tysiące, a nawet setki tysięcy, tyle że nie każda ma odwagę to wyartykułować. Trzymaj się kobitko! Liga rządzi liga radzi liga nigdy Cie nie zdradzi ! 
Irysy i inne moje kwiatki -
Marzenko kiedyś brałam leki regularnie przez 5lat później zmniejszać dawki a teraz biorę czasami , jak pojawi się ostrzeżenie w postaci bólu w piersiach ponoć to mój zawór bezpieczenistwa tylko abym go nie pomyliła z zawałem serca
Pipio kobieta bardzo wiele może wytrzymać najpierw się bałam a teraz nienawidzę i chyba ta nienawiść daje mi dużo siły
Dziewczyny a może jakiś inny temacik np.
za co kochacie , szanujecie swoich facetów ?
Pipio kobieta bardzo wiele może wytrzymać najpierw się bałam a teraz nienawidzę i chyba ta nienawiść daje mi dużo siły
Dziewczyny a może jakiś inny temacik np.
za co kochacie , szanujecie swoich facetów ?
- doromichu

- Od: 12 mar 2011, o 18:41
Natko napisze Ci kilka slow-mialam depresje po smierci mamy i bylo mi ciezko-bralam leki -wyjechalam do Anglii zostawilam dzieci i meza,po roku sciagnelam dzieci ,po dwoch rozwiodlam sie,znalazlam mojego partnera i jestem szczesliwa,owszem mam problemy ,ale z synem,a u mnie lekarstwem na depresje okazal sie moj m-kocham go za to ze jest,ze on robi wszystko zebym to Ja byla szczesliwa dla mnie jest gotowy gory przenosic
Natko a moze czas zmienic cos w swoim zyciu?Tylko Ty odpowiadasz za swoje zycie
Natko a moze czas zmienic cos w swoim zyciu?Tylko Ty odpowiadasz za swoje zycie
Natko to Ci chciałam napisać.Nie można pokazać,że się boisz.Czuje wtedy swoją przewagę
Ogród masz śliczny.Kwiatów mnóstwo i to raduje serce
Ogród masz śliczny.Kwiatów mnóstwo i to raduje serce
- Maska

- Kontakt:
Renatko rozpoczęłaś temat rzekę. Co facet to inny przypadek, zresztą kobieta też! Mój M w codziennych sprawach jest wkurzający, niesprawiedliwy widzi mnie zupełnie inaczej niż ja i inni. Ale mężczyźni w ogóle mają pokręcone spojrzenie. Nieraz coś szuka ja mu wskazuję tą rzecz, o którą potyka się parę razy dziennie, a on mówi że jej nie widzi. Dla mnie to jest nienormalne, a on twierdzi że moje postrzeganie szczegółów jest nienormalne. W sumie nie zawiódł mnie w sprawach ważnych, nie oszukał, jest chory i ja też mu pomagam, bo byłoby to podłe gdybym go w tej chorobie zostawiła, bo mu się charakter sp..
Ale jak jest źle to udaję , że go nie ma koło mnie i żyję własnym życiem. Na szczęście go mam. Mam mnóstwo znajomych i rzucam się w wir życia pozadomowego.
Ale jak jest źle to udaję , że go nie ma koło mnie i żyję własnym życiem. Na szczęście go mam. Mam mnóstwo znajomych i rzucam się w wir życia pozadomowego.
no cóż ja życia poza domowego nie mam mój jedyny azyl to ogród i cieszę się że go mam inaczej bym już
dawno ześwirowała
Na zmiany trzeba mieć odwagę a u mnie z nią chyba krucho chciała bym aby chłopcy byli już samodzielni to sama ze sobą dam sobie radę.
Wiecie gdybym wygrała 6 w totka to by już mnie nie było w tym domu jest tylko mały problem nie gram w totka
Doromichu zazdroszczę Ci odwagi mówi się że szczęściu trzeba wyjść naprzeciw ja raz wyszłam a teraz się boje bo to co miało być szczęściem okazało się piekłem
dawno ześwirowała
Na zmiany trzeba mieć odwagę a u mnie z nią chyba krucho chciała bym aby chłopcy byli już samodzielni to sama ze sobą dam sobie radę.
Wiecie gdybym wygrała 6 w totka to by już mnie nie było w tym domu jest tylko mały problem nie gram w totka
Doromichu zazdroszczę Ci odwagi mówi się że szczęściu trzeba wyjść naprzeciw ja raz wyszłam a teraz się boje bo to co miało być szczęściem okazało się piekłem
-
Ewa05
- 500p

- Od: 13 lut 2011, o 14:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Renatko właśnie wróciłam od Anity królowej mieczyków, wszystko ma takie piękne i niespotykane.
- doromichu

- Od: 12 mar 2011, o 18:41
Natko przykro mi to czytac 
Halinko tak szczerze to ja lubię patrzyć na mieczyki , nawet kiedyś z tego patrzenia kupiłam sobie 50 cebulek i jak mi wszystkie zgniły zimą zostałam przy patrzeniu 
Doromichu przepraszam jeśli Cie uraziłam ja nie miałam nic złego na myśli.
Doromichu przepraszam jeśli Cie uraziłam ja nie miałam nic złego na myśli.
- Maska

- Kontakt:
Renatko skoro chłopcy jeszcze nie są samodzielni to wnioskuję , że jesteś jeszcze młodą osobą. Życie niesie nam różne niespodzianki i rozwiązania trzeba mieć tylko nadzieję. Ona pomaga żyć.