Andrzeju pw, jasne, że nie zwiodę
Aga i u mnie coś sie czasem zdarzy

Dzisiaj całą noc śniłam o pięknym ogrodzie i zielonych kulkach, berberysach, przebarwiajacych się liściach drzew. To była piękna noc, za krótka
Do pracy z ledwością się zebrałam
Wczoraj w telewizorni, dodatkowo był bardzo zajmujący film 'Tłumaczka' do ..... 1 05

oglądałam.
Aniu no właśnie też nie mam czau nad czym bardzo ubolewam

Rano nie ma kiedy, a jak wracam z pracy, słońce już za widnokręgiem. Wczoraj zdążyłam jeszcze przyciąć przekwitłe kwiatostany i wybujałe pędy różyczek i .... uziemić trzy fritillarie acompesala. Na fotki niestety już za ciemno było.
Paula stokrotki cały czas kwitną, choć one jedne. Za rok również posadzę, bo to są wdzięczne, długokwitnące roślinki.
Kochana taki jest wybór kulek, też bym chciała jeszcze i jeszcze

tylko miejsca czasem brak.
Paweł a to tylko clemki, bardzo dekoracyjne oczywiście zależnie od odmiany. Tu kolejne pompony

..... a co z majem???

/ nie Majem, bo do niego wybieram się w piątek

/
Mariola jakże same miniaturki? Duże też są piękne i doskonale robią za tło, osłaniają maluchy, jest jednakże jeden problem .... zajmują dużo miejsca
Romku skąd ja znam to mimochodem

Wczoraj również mimochodem umówiłam sie na szkółking .... kulkowy. A ostatnio mówiłyśmy, że zamkniecie sezonu. Komicznie musiałeś wygladąć z tymi dyndającymi się roślinkami. Dobrze, że turzyca giętka, bo jakby szprychy zablokowała
Moniś wykonane, dodatkowo przycięłam wybujałe gałazki, bo wiatry groziłyby ich wyłamaniem zimą.