Kwiaty Patrycji

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Kwiaty Patrycji

Post »

Filigranowa27 pisze:mniodkowa Niektóre okazy wychodowałam sama:D:D, znaczy się większość. A resztę albo od znajomych dostanę kochana, albo kupię z przecenki, albo znajdę i przygarnę:)

za wyhodowane to ;:138 a ja pytałam o te przytargane co chwilę... że też u mnie przy śmietniku takich nie ma ;:24 przecenek tez nie ma ;:223 wolą zalać, zasuszyć.. jak już zostanie jeden badyl podżółkły to 2zł taniej wystawiają ;:14 nawet już nie szukam takich promocji... serca do roślin nie ma najwidoczniej żadna baba tam pracująca, bo ktoś przecież o przecenie zarządza...
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aha w takim razie trzeba czekać :wink:
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

ślepa lulka ;:196 , a fotki z bliska mogę? :;230
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

mniodkowa u mnie też na tych przecenach często ceny przystępne, a kwiatki o zgrozo...zaszuszone, przelane na amen...aleod czasu do czasu się trafi:)coś godnego uwagi.

Specjalnie dla lulki Obrazek

Wczoraj byłam u Babci podlać moje kwiatuszki:)

Cyklamen Obrazek

Wszystkie małe grudniczki trzymam uniej, wygrzewają się na słoneczku ipuszczają kolejne listeczki... nie wiem ale chyba za małe sa na kwitnięcie? Obrazek

Storczuś uparciuszek...rośnie w boki nie chce się wyprostować Obrazek

Wszystkie pieniążki u Babci szaleją również z listkami i nowymi przyrościkami:) Obrazek

Uwielbiam tą zroślichę u Babci, za jej wybarwione listki. Obrazek

Również kwietniczek przewiozłam do Babci:) tam kwiaty moje mają więcej słonka i światła niż umnie w pokoju:) ale go dopiero pomału zagospodaruję. NA razie grudniczki tam trafiły i calathea. Niestety calatheę Babcia z dobrego serca podlała, a mówiłam mało wody-ona nie lubi mieć"mokrych nóg" i zwinęła listkiw rulonik. Obrazek

I ostatni mój kącik kwiatów u Babci na szafce. Obrazek

A tu jużpokazuję moje spełnione marzonko Hoja Bella upolowana dzisiaj w LM. Prosze powiedzcie od razu jak ją podlewać? W jakie miejsce ustawić ? Czy lubi światło czy raczej na slonko? Obrazek

Ok to chwilowo ostatni zakup. Czekam jeszcze tylko na 2 paczuszki po weekendzie i koniec z szaleństwem kwiatkowym:) No chyba, żeby się trafiła hojka multiflorka jakaś większa...mhmmm ;:224
Xk-k
---

Post »

Fajne są te pieniążki:) Ja ostatnio widziałam w urzędzie pracy je i tak głupio mi było uszczknąć ale kto wie :wink: Bardzo ładna kolekcja mój grudnik też jest taki malutki i już ma 2 paczki
Awatar użytkownika
kalyna84
100p
100p
Od: 27 wrz 2011, o 18:21
Kontakt:

Post »

Piękna zroślicha, aż miło popatrzeć.. :)
Zielono mi...Pozdrawiam.
Kalyna z Zielonego Wzgórza..;) http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47714" onclick="window.open(this.href);return false;
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Kwiatki śliczne Ale hoja CUDNA !!Patrycjo to Ci się polowanie udało !! ;:138
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Bardzo ładna Zroślicha Patrycjo. ;:138 Nie mogłam jej nie pochwalic, bo je przecież lubię. ;:167 :wink:
Najnowszy zakup cudny. ;:63 Ciekawe czy i w legnickim LM są hoje? :roll: Będę jutro w Legnicy to może bym zajrzała. ;:224
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-F-7
---

Post »

Kasik będę wypatrywała na moich grudniczkach pączków bo mają po 2 , góra 3 listeczki ale wątpię by w tym roku zakwitły:) A jak marzysz o pieniążku to może jakaś wymianka?
kalyna84 ;:196
Lidka lmw pojechałam po doniczki, bo czekam na paczuszki z hojką i trzykrotkami a dodatkowo wziełam bellę, bo na nią zachorowałam:D:D. I w końcu mieli ładne u mnie w LM okazy a nie same z pożółkłymi liśćmi
Lidka lmw ;:196 Dziękuję
elcia1974dziękuję. Elcia tylko nie przestrasz się cen hojek w LM. Umnie tylko Bellę mieli, a w Obi varegiatę, chyba 5 cm miała i 15 zł kosztuje.
Xk-k
---

Post »

Wiesz co Patrycjo chyba będzie trzeba nad tym pomyśleć :wink: :D
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

i babcia Ci odda potem te kwiatuszki? ;:224 ja bym nie oddała ;:78 sama mam pod opieką od kilku m-cy 3 zielone... to 2 nie doczekam się kiedy oddać ale jedno to kusi... ;:224 chyba trza coś mu urwać ;:108
zobaczyłam też, że na szeflerze masz takie marniejące listki... wiesz może co jej dolega? bo moja jedna tez tak się zachowuje i nie moge dojść o co jej kaman? ;:14
w grudniczka małego wierzę, bo czytałam w niejednym wątku jak takie tycie pączków podostawały więc :uszy
a i łaaaadny zakup w LM ;:138 nie taka ona malutka.. strach pytać ile kosztowała... ;:223
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
x-F-7
---

Post »

kasik to jak pomyślisz to powiedz na co;)
mniodkowa babcia oddawać kwiatuszków nie musi, bo to jest tez moje mieszkanko i powoli powoli je tam wywożę:). A odnośnie szeflerki, tak moja ma marne listki. Kupiłam ją za 2 zł z przecenki. Zaczęłam ją podlewać raz w tygodniu i od czasu do czasu psiknę ją wodą. Teraz widzę, że jej to służy bo wypuściła 1 nowy listek cały i zdrowy:)
Awatar użytkownika
nyskadu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2008, o 09:56

Post »

:wit Super wyglądają fitonie w tych kuleczkach ;:63
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Patrycjo teraz musisz pokazać wszystkie roślinki !! A wracając do doniczek to powiedz co to te kule z fitoniami i na czym stoją ? Muszę Ci powiedzieć że to po prostu cudnie wygląda !!
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

Patrycja, ta zroślicha jest cudna... ;:138
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”