Wiosną budzi się życie :)))

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Wiosną budzi się życie :)))

Post »

Mnie już zaczynają drażnić ci co robią kanalizację , u mnie już prawie kończą wczoraj już naprawiali wszystko dużych strat nie ma ale siedzę i wyglądam kiedy przyjdą bo zostawili sprzęt u mnie
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A wy skowroneczki już ćwierkacie :wit J. Przyłącze się z kawusią, dzis nie mogę się dobudzić. Wczoraj upał, zdążyłam z pieskiem wyjść wieczorem na dwór a potem jak zaczęło wiać to też musiałam zza okna pozdejmować doniczki, M mówi że to najzimniejsza noc była od przeszło tygodnia.
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Wiatru boję się okropnie kilka lat temu na mazurach przeszła trąba powietrzna a ja byłam na plaży w domku letniskowym myślałam że tego nie przeżyje to co ujrzałam później to mnie przeraziło potężne dęby były połamane byłam zdziwiona że tak wielkie drzewa połamało wręcz poukręcało jak zapałki
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

Ja też ch..... poję się wichur gorzej niż burzy z piorunami :oops: w tamtym roku przeżyłam na własnej skórze co może uczynić silny wiatr :shock: w domu bez dachu to już nie tak wesoło jest ;:108 :roll:
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Mogę sobie to wyobrazić dobra laseczki ja uciekam zrobić to co sobie obiecałam wpadnę później trzymajcie się cieplutko ;:196
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

dzieńdoberek :) mówicie że wiało? u mnie było cicho i spokojnie, trochę się ochłodziło...
miłego dnia!
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14

Post »

jestem i ja na kawce:)
U nas też w nocy wietrzysko było, do 23 siedzieliśmy na grillu, maż miał urodziny i przyjechali teściowie i było fajnie cieplutko...
Później tak wiało że nasz stół do sąsiada zawędrował :;230 ale to przy silnym wietrze mu się zdarzą ;:224
Asiu to szybko z tą kanalizacją im poszło, u nas plany, bez przerwy geodeci się kręcą. Chyba w tym roku im się uda już zrobić naszą ulicę ;:108 a ze 3-4 lata robią przymiarki.
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
morellette
100p
100p
Od: 5 mar 2010, o 07:34

Post »

To i ja melduję się na kawkę ;:7
Mój wątek
Pozdrawiam,Małgosia:-)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38

Post »

Asia a to nie było w Mikołajkach ta trąba? My wtedy bywaliśmy codziennie w Mikołajkach jak wróciliśmy do domu w tv podawali o tej trąbie na jeziorze i aż mnie zmroziło jak pokazywali stację benzynową z połamanym słupem, bo my tam właśnie chodziliśmy. A ze 2 lata temu o zgrozo u nas w Wawie przeleciało coś i trwało to około 2 godzin, wyszłam o 23.00 z psem na dwór. Obie miałyśmy takiego stracha że nie mogłyśmy z klatki wyjść jak zobaczyłam z każdej strony bloku ogromne drzewa powalone. Na drugi dzień zrobiłam obchód po osiedlu i oczom nie wierzyłam. W jednym pasie między blokami wykosiło wszystko, a w ogródku jordanowskim 12 strzelistych (chyba topoli) na jednej wysokości ścięte. ;:179
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Anjja z kanalizacją szybko idzie bo to duża firma robi teraz robią przed moim wjazdem myślę że u mnie dziś już skończą
Morellette witaj na kawusi ,Aguś :wit
Emka to było chyba w 2007 ale dokładnie nie pamiętam ale wtedy przeszła przez Giżycko, Orzysz, Mikołajki a najbardziej ucierpiała Puszcza Piska koło Pisza z satelity pokazane było jak był pas zniszczeń drzewa poukręcane na jednej wysokości szkody i straty były wtedy katastrofalne to było najgorsze moje przeżycie .
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

Asia pewnie już ogarnęłaś dom a ja nawet nie zaczęłam :oops: :oops: :oops:
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Tak ogarnęłam, pranie już drugie wstawiłam teraz czekam aż mały się obudzi to tylko odkurzę i umyję podłogi ,obiad też już po części zrobiony tylko ziemniaczki ugotować i na dziś to tyle będzie bo na podwórko nie wyjdę bo zimno i wieje więc prac ogrodowych dziś nie będzie przez co chwasty będą się panoszyć, to nic niech się cieszą :twisted: ja później się będę cieszyć jak ich powyrywam :;230
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Witajcie dziewczyny
Ja już z kawą jak zwykle byłam już w ogrodzie i się za głowę złapałam po tym deszczu przedwczorajszym takie mam chwasty że masakra .Dziś muszę to opielić tylko dopiero po południu na 12 z małym na szczepienie .Zapraszam na kawę ;:40 ;:40
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Wstapiłam na kawkę ;:108 zaczęłam przeglądać Twój wątek i doszłam do motorów ....no kobieto :shock: Ty to masz ekstremalne zainteresowania.Ja sie boję samochodem a co dopiero motor podziwiam ;:180 Cudowny zakatek tworzysz ,będę zagladała i napawała wzrok ;:108
;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Danusiu mój ogródek podłóg Twojego to się chowa Twoim jestem oczarowana dosłownie stworzyłaś piękny zakątek nie ma co
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”