Pytałaś o tę margarytkę,to chyba ona,ale na pewno nie osteo.
U mnie w domu generalne sprzątanie,cały czas w ogrodzie,a dom odłogiem leży .
Goście za kilka dni,a ja w lesie jeszcze jestem ze sprzątaniem,okna firany itp,itd,wolę tyrać w ogrodzie,ale cóż...
A Ty sobie wojażujesz
Widzę Iwonko ,że masz sporo dali,ładne okazy .
Lilie tę różową też mam ,miała sporo kwiatów .
Domku prawie nie widać tak zarosło u Ciebie,robi się gąszczyk
Witam
Halinko - rózowa lilia to pesaro. Niestety dalie mam pomylone, lilie też. np zamiast stargazer mam casa blankę. A zamiast centerford coś podobnego do strawbery and cream... ogólnie, to mnie to zdenerwowało, bo mi kolorystycznie nie pasuje do zamierzeń
Tess - wiesz, ja się temu przyjrzałam i to chyba jednak nei jest kosmos. Nie mam pojęcia co to jest. Jak będzie miało nasiona, to Ci zbiorę i wyślę. Tylko się przypominaj
Pozdrawiam, Iwona. moje wątki ten się nie myli co nic nie robi
Izuś - kochana, różyczki już przekwitły i właśnie nie wiem, czy je przesadzać teraz, czy jeszcze odczekac... póki co je trochę przycięłam na wysokości.
u nas będzie przemeblowanie: zamierzamy wywalić tą okropną blachę od rabat i zastąpić ją kamieniami. Póki co trochę budulca przytachaliśmy, ale tyle, że jeszcze ze 3 kursy trza będzie zrobić...
Iwonko,ale się napracowaliście ,za to masz efekty .
Sporo masz dalii,takie różne
Hortensja cudo ,to moja choroba aktualnie,więc podpatruję i będę kupować
czekają nas jeszcze dwie rabaty, te od wejścia, ale coś mój R bardzo jest na nie, żeby je zrobić podobnie. No nie bardzo sie upieram, bo one są dwa razy wyższe. A co za tym idzie - o wiele więcej kamieni by trzeba było....
pozdrawiam Was, moich kibiców wiernych