O tak, to całkiem prawidłowe, tylko w tym przypadku... ja jestem tak "zakociona", ze juz nic mi nie pomoże, mnie się wszystko z kotami kojarzyPromyczek pisze:Wiem, że to Aurynki wyobraźnia, ale czasami takie nakierowywanie zaburza pierwotne postrzeganiechatte pisze:A co miałabym czuć Adamie?To tylko skojarzenia Aurynki. Moje są nadal "kocie"
Mnie osobiście już wiele razy sugestie osób postronnych wprowadzały na inny tok myślenia
KOMENTARZE i ŻARTY - Pokaż palec u ręki, nogi... :-)
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
-
Promyczek
Dlaczego? Schizofrenia paranoidalna i to jeszcze w tak humorystycznym wydaniu jest dużo lepsza od marazmu. ;:10 ;:10Administrator pisze:Ja bym się tak z tego nie cieszył na Twoim miejscu.aurynka pisze:Moja wyobraźnia niestety nie zna granic, co bardzo często doprowadza mnie do schizofrenii paranoidalnej![]()
- Administrator
- ---
- Kontakt:
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Spokojnie, Aurynka ma teraz okres manii, niedługo przejdzie w deprechę i będzie zdecydowanie łagodniejsza (choć może mniej bezpieczna dla siebie). Ja tu schizy nie widzę 8)
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Administrator
- ---
- Kontakt:
-
Promyczek