Pewnie że będą ...nawet w zastaw moga Ci dać mojego ,,,,chociaż go żywić nie byda musiałaGabriela pisze:Boguśko, będą wymiany ?bogusia177 pisze:Piękne![]()
![]()
![]()
Mój skrawek ziemi...Gabriela - cz.4
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
hahahah i zapominam, że ziemniaki nastawiłam... że głodna byłam...Gabriela pisze:Masz rację Alusia...
Jak ja coś przesadzam albo robię na nowo, to wstępuje we mnie tyle energii,
że mogłabym góry przenosić.
to znana choroba
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Pewnie że będą ...nawet w zastaw moga Ci dać mojego ,,,,chociaż go żywić nie byda musiałabogusia177 pisze:Gabriela pisze:Boguśko, będą wymiany ?bogusia177 pisze:Piękne![]()
![]()
![]()
I z samego rana oplułam ze śmiechu(parsknęłam) monitor.Może też mojego M sprzedam z tego samego powodu co Bogusia.Gabrysiu- dobrego dnia życzę!
aha- Gabi a liliowiec na 5 fotografii jest w towarzystwie pięknego fioletu-czy to malwa? chyba nie.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Boguśko, nie wierza...bogusia177 pisze: Pewnie że będą ...nawet w zastaw moga Ci dać mojego ,,,,chociaż go żywić nie byda musiała
A co byś Ty robiła bez Twojego Bolka...
Tak...znana i nie do wyleczenia Izuś...liska pisze:hahahah i zapominam, że ziemniaki nastawiłam... że głodna byłam...Gabriela pisze:Masz rację Alusia...
Jak ja coś przesadzam albo robię na nowo, to wstępuje we mnie tyle energii,
że mogłabym góry przenosić.
to znana choroba
Aniu, mam nadzieję że już wyczyściłaś monitor...an-ka pisze: I z samego rana oplułam ze śmiechu(parsknęłam) monitor.Może też mojego M sprzedam z tego samego powodu co Bogusia.Gabrysiu- dobrego dnia życzę!
aha- Gabi a liliowiec na 5 fotografii jest w towarzystwie pięknego fioletu-czy to malwa? chyba nie.
Bogusia daje mi swojego w zastaw, a Ty od razu chcesz sprzedać...pewnie na nowe rośliny chcesz kasy...
Aniu, ten liliowiec jest w towarzystwie dzikiego ślazu, ma bardzo ładny intensywny kolor.
aguskac pisze:Piękne !!
Ja dopiero zaczynam z liliowcami, kupiłam kilka w tym roku pierwszy zakwitł, zanim zebrałam się go cyknąć już przekwitłgapa ze mnie, wiem, że kwitną krótko, następnym razem będę pilnować, bo jeszcze trochę pąków ma
Aguś, liliowce to naprawdę piękne rośliny i jak już zaczęłaś, to tak szybko nie skończysz...
Z chęcią popatrzę na Twoje liliowce, tylko teraz pilnuj kiedy zakwitną.
Agnes, ja też jestem chora jak patrzę na te, których ja nie mam.AGNESS pisze:![]()
![]()
Gabi padłam
![]()
![]()
ależ liliowce, cudo, ja nie mogę na nie patrzeć, bo jestem dosłownie chora
Cudoooo......
Więc to już tak z nami będzie...
Irenko, nie mam aż tak dużo liliowców, są tacy co mają znacznie więcej.Irena37 pisze:Gabi twoje liliowce są przepiękne, masz dużo odmian, wszystkie wspaniałe. Jak ty je mieścisz, one dużo miejsca zajmują?
Ja nie mogę sobie pozwolić na jakieś wielkie ilości, ale jeszcze kilka na pewno dokupię.
Niektóre starsze okazy są wielkie, ale mam sporo nowych i te nie są jeszcze tak rozrośnięte.
Ale ciągle szukam jeszcze nowych miejsc, gdzie bym mogła je upchać.
mag pisze:Gabryś,
śliczne kwiaty liliowcówPrzez Ciebie szykuje się mała liliowcowa rewolucja w moim ogrodzie... a raczej dzięki Tobie
Madziu, nic nie stracisz robiąc rewolucję, a Twój piękny ogród, będzie jeszcze piękniejszy.
Tak Halinko, mam kilka liliowców z Florexpolu.eukomis pisze:Gabrysiu piękne te twoje liliowce , mamy chyba podobne tak jak wspomniałaś kidyś, że mamy podobne, też chyba kupowałaś w florku.
Jednak nie wszystkie zgadzały się z zamówionymi, i to mnie wkurza.
- abeille
- 1000p

- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gabrysiu, dobijasz mnie takimi ślicznymi liliowcami a ja naprawdę nie mam miejsca by je sadzić i nawet jakbym
zamieniła mojego M na kasę to i tak nic nie pomoże.
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Dziki ślaz- no przepiękna roślina- oj ja jeszcze długo będę chodzić po ogródkach na nauki.A kasa na roślinki bardzo się przydaje(coś trzeba opchnąć,żeby coś kupić
)Gabrysiu miłego dnia.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Wiesiu, były by śliczne, gdyby były zgodne z zamówieniem.abeille pisze:Gabrysiu, dobijasz mnie takimi ślicznymi liliowcami a ja naprawdę nie mam miejsca by je sadzić i nawet jakbym
Dzisiaj zakwitł ten ostatni, i tak liczyłam że to będzie to, co chciałam.
Jakie było moje rozczarowanie, gdy okazało się , że jest bardzo podobny do czterech innych.
Jestem po prostu wściekła...

Aniu, jej kolor bardzo mi się podoba... jest bardzo mocny i idealnie pasuje do różu i żółci...an-ka pisze:Dziki ślaz- no przepiękna roślina- oj ja jeszcze długo będę chodzić po ogródkach na nauki.A kasa na roślinki bardzo się przydaje(coś trzeba opchnąć,żeby coś kupić)Gabrysiu miłego dnia.
Chyba też będę musiała coś "opychać", może i ja tym sposobem dojdę do kasy na nowe rośliny...

- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38