Skromna kolekcja początkujacej cz.2
-
balbinka1772
- 200p

- Od: 29 lis 2008, o 18:59
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Kochane, ale Piotr lubi zwierzaki i u wszystkich znajomych, którzy mają zwierzaki to pierwszy się z nimi bawi, ale w domu nie chce nawet o tym słyszeć. Bo to obowiązek, trzeba wyprowadzać na spacer, nie można sobie wyjeżdżać kiedy się chce bo szkoda zwierzaka
Zawsze wymyśli jakiś argument
Aga to jakaś durna ta baba musiała być , oj ja też bym ją z chęcią ukarała!
Asiu nawet nie marzę o rosiczce
Nie chcę Ci robić kłopotu
Aniu ( Balbinko) to czas najwyższy na odwiedziny u mnie
Zapraszam, to obciachamy co byś tylko chciała 
Aga to jakaś durna ta baba musiała być , oj ja też bym ją z chęcią ukarała!
Asiu nawet nie marzę o rosiczce
Aniu ( Balbinko) to czas najwyższy na odwiedziny u mnie
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Karolinko, gratuluję maluszka storczykowego! Piękna sprawa
Peperomia świetna
Jak słyszę takie historie o zwierzętach, to mi się słabo robi :/ W głowie się nie mieści co potrafią zrobić ludzie
Ale jakim cudem nikt na poczcie nie zareagował, to dla mnie nie do pojęcie również 
Jak słyszę takie historie o zwierzętach, to mi się słabo robi :/ W głowie się nie mieści co potrafią zrobić ludzie
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale przecież każdy myślący człowiek by zareagował ... Gdybym pracowała na poczcie i dostała do reki paczkę, w której coś się rusza i wydaje z pewnością dźwięki (!) to bym się nawet nie zastanawiała i pędem paczkę otworzyła, chyba ostatnia rzecz o jakiej bym myślała to polityka PP. Ja po prostu nie jestem w stanie ogarnąć takich rzeczy 
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- karolaipiotr

Aguś uważam tak samo, my się o roślinki martwimy jak zniosą podróż,a co dopiero wysłać zwierzaka pocztą!!!!!Potworem bez uczuć trzeba być i tyle!aguka pisze:Niestety takie baby co tam siedzą ogarnia taka znieczulica, że nic ich już nie obchodzi![]()
Z drugiej str do łba by mi nie przyszło że można żywego szczeniaczka paczką wysłać, więc można było sobie pomyśleć, że się człowiek przesłyszał.
Karolina
- karolaipiotr

Byłam dziś po receptę i moja kochana Pani z rejestracji, która mi zawsze pomaga, powiedziała jak mnie zobaczyła,że nic przez chwilę nie będzie widzieć co się dzieje na parapecie
I uszczknęłam sobie takiego maluszka
Jego mama też jeszcze była nie wielka, wiec nie ogołacałam jej zbytnio

Potem poszłam na rynek, żeby kupić ziemniaki i jedną małą fuksję( w ramach przestrzegania zakazu o nie kupowaniu), bo u Was oglądam takie cudne , że postanowiłam się skusić. Tylko ,że na balkonie mamy ostre słońce więc postanowiłam spróbować hodować ją w domu. Były po 2 zł, a pan sprzedający na to -to może 3 za 5 zł? Ja na to dzielnie ,że nie bo chcę hodować w domu,a a on , że w domu też super rosną. Ja na to , że nie mam miejsca.On , że w jedną donicę mogę wsadzić to będą fajnie wyglądały. Ja mu na to, że nie mam gdzie postawić tej donicy. A on , że to tylko jedna paczka papierosów,a ja na to ,że nikt u nas nie pali. To on , że jak chcę. TO sobie pomyślałam, że w sumie za to że nie palimy to należy się nagroda.....wzięłam 3. Tylko, że my nigdy nie paliliśmy
I gdzie ja teraz je postawię

Potem poszłam na rynek, żeby kupić ziemniaki i jedną małą fuksję( w ramach przestrzegania zakazu o nie kupowaniu), bo u Was oglądam takie cudne , że postanowiłam się skusić. Tylko ,że na balkonie mamy ostre słońce więc postanowiłam spróbować hodować ją w domu. Były po 2 zł, a pan sprzedający na to -to może 3 za 5 zł? Ja na to dzielnie ,że nie bo chcę hodować w domu,a a on , że w domu też super rosną. Ja na to , że nie mam miejsca.On , że w jedną donicę mogę wsadzić to będą fajnie wyglądały. Ja mu na to, że nie mam gdzie postawić tej donicy. A on , że to tylko jedna paczka papierosów,a ja na to ,że nikt u nas nie pali. To on , że jak chcę. TO sobie pomyślałam, że w sumie za to że nie palimy to należy się nagroda.....wzięłam 3. Tylko, że my nigdy nie paliliśmy
I gdzie ja teraz je postawię

Karolina
- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale super ten lep... muszę takiego czegoś poszukać koniecznie - nie dość, że skuteczny, to jeszcze nie szpeci okna... super!
Storczyk niecierpliwy - chciałby wszystko na raz ;) Gratuluje maluszków
Co do kociaków, to Ojciec mojego mężczyzny uważał, że zwierząt nie trzyma się w domu. Zdecydowanie i stanowczo. Nigdy pod żadnym pozorem. Itd... Teraz nas gnębi żebyśmy kotka na noc z podwórka ściągnęli, bo jak ona biedna może na noc sama zostać na podwórku...
Aga - toż to makabra...! Faktycznie, ludziom powinno się odpłacać tym, co robią innym... jak ja bym chętnie udusiła z połowę ludzkości niekiedy...
Fajną masz panią w przychodni
Za niepalenie zawsze należy się nagroda! To świetna myśl jest i ja też idę po prezent dla siebie ;)
Storczyk niecierpliwy - chciałby wszystko na raz ;) Gratuluje maluszków
Co do kociaków, to Ojciec mojego mężczyzny uważał, że zwierząt nie trzyma się w domu. Zdecydowanie i stanowczo. Nigdy pod żadnym pozorem. Itd... Teraz nas gnębi żebyśmy kotka na noc z podwórka ściągnęli, bo jak ona biedna może na noc sama zostać na podwórku...
Aga - toż to makabra...! Faktycznie, ludziom powinno się odpłacać tym, co robią innym... jak ja bym chętnie udusiła z połowę ludzkości niekiedy...
Fajną masz panią w przychodni
Za niepalenie zawsze należy się nagroda! To świetna myśl jest i ja też idę po prezent dla siebie ;)
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
- karolaipiotr

Dominiko a paliłaś kiedyś?bo ja nie
Nie mogę też pić alkoholu, to w sumie też może jakaś nagroda się należy

Nie mogę też pić alkoholu, to w sumie też może jakaś nagroda się należy
Karolina
- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Niby dawno temu... ale każdy dzień to zwycięstwo
Moim zdaniem koniecznie. I za nie zjedzenie czekoladki też trzeba, i za to, że się kupiło 3 a nie 4 kwiatki też
Czuję, że jestem na tropie wspaniałej teorii 8)
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Moje... wszystko
- karolaipiotr

Jagódko widziała u Ciebie takie i faktycznie super to wygląda. To podciąć ja z dołu?
Dominiko to ja od razu zapisuję się do wyznawców tej teorii
Dominiko to ja od razu zapisuję się do wyznawców tej teorii
Karolina
- miluck

- Od: 22 lut 2008, o 21:03
Karolinko niedawno drzewko robiła Andzia ,zerknij na wskazówki podane przez Monikę:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... ht=#963977
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... ht=#963977