Stosuje ktoś ten preparat ? Proszę o uwagi
Wszystko o pomidorach 4cz. (20.05.09 -31.12.09)
Ja stosuję właśnie ten nawóz, ale jak pisałem wcześniej tylko na początku do zawiążania owoców. Moim zdaniem dzieła super interwencyjnie dolistnie . Dawkowania są na odwrocie dobrze opisane. Stosowałem kiedyś nawóz firmy Agrecol do Pomidorów i Papryki ,mogę go polecić ( wysypywałem odpowiednią proporcję i mieszałem z ziemią jak miałem mało obornika)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Moje pomidorki i ogórki... Oczywiście musiałam w tunelu zjeść chyba ze 4 przy zbieraniu bo takie prosto z krzaka najlepiej smakują 
Zauważyłam , że jest tak duża wilgoć przez tą wstrętną pogodę , że niektóre pomidorki pękają na krzaczkach...

pozdrawiam
Zauważyłam , że jest tak duża wilgoć przez tą wstrętną pogodę , że niektóre pomidorki pękają na krzaczkach...

pozdrawiam
Agnieszka
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
U mnie jest paskudna pogoda , zaraz zapomnę jak słonko wygląda
Pomidorki posadziłam początkiem kwietnia i nie mam ogrzewanego tunelu.
Na dzień dzisiejszy dojrzewają tylko malinowe (tomimaru) i powolutku koktajlowe, reszta zmienia się z koloru ciemno zielonego na jasno zielony .
Piotrku myślę ,że mieszkamy niedaleko siebie
pozdrawiam serdecznie
Ps przypominam o głosowaniu
jeszcze tylko parę dni zostało...
Na dzień dzisiejszy dojrzewają tylko malinowe (tomimaru) i powolutku koktajlowe, reszta zmienia się z koloru ciemno zielonego na jasno zielony .
Piotrku myślę ,że mieszkamy niedaleko siebie
pozdrawiam serdecznie
Ps przypominam o głosowaniu
Agnieszka
-
gienia1230
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 kwie 2008, o 11:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gieniu pięknie... 6 szt gruntowych o tej porze
gratuluję !
Też mam mieszane uczucia co do głosowania i doniczkowców... ale mam nadzieję , że reszta "naszych" się zmobilizuje i odda głosy nie czekając do końca.
pozdrawiam serdecznie
Też mam mieszane uczucia co do głosowania i doniczkowców... ale mam nadzieję , że reszta "naszych" się zmobilizuje i odda głosy nie czekając do końca.
pozdrawiam serdecznie
Agnieszka
- maciachowa
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 21 kwie 2009, o 20:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.