Ogród Andzi
No nie można się napatrzeć-są prześliczne.Dziękuję!!.A clematis ma 12 cm średnicy.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Aniu gdzie kupiłaś clematys napisz na pw.
Sadzonki roślin na skalniaki wysiane na wiosnę.

Jedyny mieszkaniec oczka, zaczyna podjadać rośliny.

Ubiorek roślina jednoroczna.

Lilie

Kącik owocowo warzywny posadziłam agrest szczepiony na pniu, porzeczkę czerwoną, lubczyk, dwa rodzaje szczypioru z tyłu rabarbar. Nie chce mi się chodzić w grzędy mam wszystko na miejscu. Pozostałe drzewka owocowe i warzywa rosną dalej od domu.

Posadziłam sobie drzewo kasztan, nie wiem jaka odmiana ma ładnie wybarwione listki, ciekawe czy rośnie bardzo wysokie?

Sadzonki roślin na skalniaki wysiane na wiosnę.

Jedyny mieszkaniec oczka, zaczyna podjadać rośliny.

Ubiorek roślina jednoroczna.

Lilie

Kącik owocowo warzywny posadziłam agrest szczepiony na pniu, porzeczkę czerwoną, lubczyk, dwa rodzaje szczypioru z tyłu rabarbar. Nie chce mi się chodzić w grzędy mam wszystko na miejscu. Pozostałe drzewka owocowe i warzywa rosną dalej od domu.

Posadziłam sobie drzewo kasztan, nie wiem jaka odmiana ma ładnie wybarwione listki, ciekawe czy rośnie bardzo wysokie?

-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję z odwiedziny.
Agniesiu sama kopałam jest troszkę za płytko jak folia się przedziurawi na jednej części troszkę pogłębię. Jak będą upały woda może się przegrzewać. Pompki dopóki nie będzie ogrodzenia nie kupię nie ma sensu za blisko drogi zresztą sama wiesz. Fajnie że się grodzisz można wszystko posadzić, spokój z psami. Jak robisz oczko poczytaj troszkę bo później trzeba coś zmieniać. Zresztą człowiek uczy się na błędach.
Agniesiu sama kopałam jest troszkę za płytko jak folia się przedziurawi na jednej części troszkę pogłębię. Jak będą upały woda może się przegrzewać. Pompki dopóki nie będzie ogrodzenia nie kupię nie ma sensu za blisko drogi zresztą sama wiesz. Fajnie że się grodzisz można wszystko posadzić, spokój z psami. Jak robisz oczko poczytaj troszkę bo później trzeba coś zmieniać. Zresztą człowiek uczy się na błędach.
- madziarynka
- 200p
- Od: 21 maja 2009, o 00:34
Aniu ! Widzę, że u ciebie też zmiany. Ogród w rozkwicie, w oczku coś pływa. Super. Odwiedziłam sklep na obrzeżach tzn. Nałęczowskiej. Spory wybór nasion i różnych akcesorii ogrodniczych, kompetentna obsługa - słowem jestem zadowolona. Tylko padać mogłoby mniej.
Pozdrawiam i zapraszam do mnie, Magda
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
To jest przy głównej szosie w Kurowie,jest tam budynek...może i podobny do namiotu ale jest murowany.
Folia jest gdzieś 10-14zł za metr ale to zależy jaka grubość.
Ostatnio jak była tylko 1mm grubości ale ponoć taka wystarczy.
Ceny rybek są różne musiałabyś sama popatrzeć - ale kasy trzeba zabrać więcej bo kredytów nie udzielają a roślin pełno i nie wyjdziesz bez kilku sztuk
Folia jest gdzieś 10-14zł za metr ale to zależy jaka grubość.
Ostatnio jak była tylko 1mm grubości ale ponoć taka wystarczy.
Ceny rybek są różne musiałabyś sama popatrzeć - ale kasy trzeba zabrać więcej bo kredytów nie udzielają a roślin pełno i nie wyjdziesz bez kilku sztuk

W końcu zgłupiałam-napisałam na PW ale chyba nie wysłałam.Anno- ta niebieska roślinka,którą posadzilam w różach to scewola.Tuje to takie spiralne-dobrze wyglądają.Wszystkie boki ogrodu wysadzone są iglaczkami -również płożącymi.Klematisa kupowalam w szkólce Kapias,wiosną jak tylko pojawiły się.Teraz są same niedobityki.Pozdrawiam.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
AgniesiuChyba wiem gdzie to jest moja znajoma była tam za clematisami.
Aniuczy scewola jest byliną, czy jednoroczna. Takie tuje mi się podobają potrzebuję trzy sztuki poszukam możne kupię takie lub podobne wąsko kolumnowe. Clematis jest godny uwagi ale nigdzie takiego nie spotkałam są różne ale taki jest unikat. Poszukam na wiosnę będzie większa oferta.
Jolu dziękuję, jeszcze się pochwalę białym kolorem dopiero się zaczyna rozwijać.
Pozostałe pięknie kwitną , kwiaty zaczynają się zwieszać do dołu. Ciekawe czy cebule można przechować do następnego roku?
Aniuczy scewola jest byliną, czy jednoroczna. Takie tuje mi się podobają potrzebuję trzy sztuki poszukam możne kupię takie lub podobne wąsko kolumnowe. Clematis jest godny uwagi ale nigdzie takiego nie spotkałam są różne ale taki jest unikat. Poszukam na wiosnę będzie większa oferta.
Jolu dziękuję, jeszcze się pochwalę białym kolorem dopiero się zaczyna rozwijać.
Pozostałe pięknie kwitną , kwiaty zaczynają się zwieszać do dołu. Ciekawe czy cebule można przechować do następnego roku?