Geniu, rewelacyjnie komponuje się róża z domeme-genia pisze:![]()
Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie kochani jak ja spać to Wy do mnie w gości
Artur w cale tak dużo tych kwiatów nie ma za te 600 zł.Nowości są drogie a inne mnie raczej nie interesują bo już mam .
Rysiu witaj powoli trzeba planować prace w ogrodzie bo jak luty zleci a to nastąpi bardzo szybko to trzeba ostro zabrać się do pracy.
Grzesiu na pewno kawałeczki trawników zostawię
Jolu,a Aniu cieszę się że lubicie wpadać do mnie i zauważacie moja nieobecność
Ido już jutro zobaczysz na własne oczy ile mam miejsca i że jeszcze małe trawniczki zostaną jak Grześ mówi symboliczne
Genia
Artur w cale tak dużo tych kwiatów nie ma za te 600 zł.Nowości są drogie a inne mnie raczej nie interesują bo już mam .
Rysiu witaj powoli trzeba planować prace w ogrodzie bo jak luty zleci a to nastąpi bardzo szybko to trzeba ostro zabrać się do pracy.
Grzesiu na pewno kawałeczki trawników zostawię
Jolu,a Aniu cieszę się że lubicie wpadać do mnie i zauważacie moja nieobecność
Ido już jutro zobaczysz na własne oczy ile mam miejsca i że jeszcze małe trawniczki zostaną jak Grześ mówi symboliczne
Genia
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- madzisia777
- 100p

- Od: 26 sty 2009, o 12:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Geniu i ja juz z kaweczką u Ciebie.
Bosko bosko bosko.......
Korone cesarską też masz wszystkie kolory prawda. widze żółtą, pomarańczową i czewroną tez posiadasz???
A ta stroną która podaliscie że tam taaaaka dostawa cebulowych- to ona jest w jakimś dziwnym, jezyku- czeski to
, hmmmm albo mi sie dziwnie wyswiertla i wszystko nie otwiera
.
kaweczkę mam pyszną a jeszcze lepiej mi smakuje w takim towarzystwie
Madzia
Bosko bosko bosko.......
Korone cesarską też masz wszystkie kolory prawda. widze żółtą, pomarańczową i czewroną tez posiadasz???
A ta stroną która podaliscie że tam taaaaka dostawa cebulowych- to ona jest w jakimś dziwnym, jezyku- czeski to
kaweczkę mam pyszną a jeszcze lepiej mi smakuje w takim towarzystwie
Madzia