Ogródeczek:) - marivsz
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jest to magnolia 'susan'
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- dianek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 lip 2008, o 11:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mariusz ma twojego goździka ^^
dwie sztuki z wyprzedaży w OBI ^^
fotki z opisem będą w moim wątku dzisiaj popołudniu (obiad muszę zrobić i nowe kwiatuchy poprzesadzać ;))
dwie sztuki z wyprzedaży w OBI ^^
fotki z opisem będą w moim wątku dzisiaj popołudniu (obiad muszę zrobić i nowe kwiatuchy poprzesadzać ;))
Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
Mój ogródek
-
- 1000p
Diana widze że Ci się spodobał:D
AGNESS a lili to jest mało, zresztą szukam im miejsca bo tam gdzie teraz rosną to w przyszłym roku bedzie już bukszpan.
Wyszło słoneczko i kolejna dawka fot:
Jedna z 4 juk nie zakwitła, ale to było do przewidzenia
Sylwek zrobiłem tak jak radziłeś, wygiąłem ile się dało
Tydzień temu uciąłem czubek i proszę jak ładnie puszcza

I taki chwast ze skalniaka

AGNESS a lili to jest mało, zresztą szukam im miejsca bo tam gdzie teraz rosną to w przyszłym roku bedzie już bukszpan.
Wyszło słoneczko i kolejna dawka fot:
Jedna z 4 juk nie zakwitła, ale to było do przewidzenia

Sylwek zrobiłem tak jak radziłeś, wygiąłem ile się dało

Tydzień temu uciąłem czubek i proszę jak ładnie puszcza

I taki chwast ze skalniaka

ogródeczek
storczyki
storczyki
Powinno być dobrze
na pewno mu nie zaszkodzi, a skoro taki już do Ciebie trafił to trzeba mu po prostu trochę pomóc, widziałes jak u mnie fajnie idzie do góry, ale ja też już chyba na tej wysokości poprzestanę, a w sumie to 3 rok czubek mu skracam tak jak i boczne gałązki.
PS rewelacyjny perukowiec i cięcia się nie boi

PS rewelacyjny perukowiec i cięcia się nie boi

-
- 1000p
Pobawię się z nim trochę, może spirala
A perukowiec polecam, tylko cięcie musi być bo przyrastałby z 1.5m rocznie

A perukowiec polecam, tylko cięcie musi być bo przyrastałby z 1.5m rocznie
ogródeczek
storczyki
storczyki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Mariuszu to może powstanie jednak rabatka z liliowcami, skoro tak Ci się podobają.
Są niewymagające, mało kiedy chorują a cieszą oko przez długi czas, nawet dwa miesiące.
Są niewymagające, mało kiedy chorują a cieszą oko przez długi czas, nawet dwa miesiące.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- 1000p
Sylwek nie kojarze Twojego perukowca, ale zaraz idę szukać;)
kogra ja miałem już liliowce, najdłużej to był 1 miesiac-> zjada mi coś je, przypuszczam że nornice, ale spróbuje jeszcze raz, może teraz się uda;)
Aga2 z miejscem to jest zawsze problem, ja niby mam duży ogród a miejsca i tak mało.
kogra ja miałem już liliowce, najdłużej to był 1 miesiac-> zjada mi coś je, przypuszczam że nornice, ale spróbuje jeszcze raz, może teraz się uda;)
Aga2 z miejscem to jest zawsze problem, ja niby mam duży ogród a miejsca i tak mało.
ogródeczek
storczyki
storczyki
- dianek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 lip 2008, o 11:43
Mariuszku sadź cebule w siatkach ochronnych z grubszego tworzywa to się do nich nornice nie dobiorą 

Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
Mój ogródek
-
- 1000p
Wiesz, ale one z góry atakują, a siatki są po bokach i od dołu, chyba 

ogródeczek
storczyki
storczyki
Ocho, Kogra namawia na liliowce-już widzę jak Mariusz ulega tej pasji.
Pospacerowałam,popodziwiałam i jak na ta pózną godzinę nawet mnie spacer nie zmęczył.Bardzo spodobała mi się thuja Whip...zapomnialam jak dalej brzmi jej nazwa-piękna podobna do pajaka.Gożdziki nie z tej ziemi,skąd takie giganty sie wzięły.Obiecałeś zdjęcia swoich ulubieńców i nie spotkałam takowych.Pozdrawiam.
Pospacerowałam,popodziwiałam i jak na ta pózną godzinę nawet mnie spacer nie zmęczył.Bardzo spodobała mi się thuja Whip...zapomnialam jak dalej brzmi jej nazwa-piękna podobna do pajaka.Gożdziki nie z tej ziemi,skąd takie giganty sie wzięły.Obiecałeś zdjęcia swoich ulubieńców i nie spotkałam takowych.Pozdrawiam.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
- 1000p
an-ka dzięki, że wpadłaś i nie zasnęłaś
hee już znalałem miejsce na liliowce-> teraz tylko muszę się przejechać na ryneczek
Co do ulubieńców to 3 foty są, ale poszukam jeszcze i wstawie;)
maria5 dzięki, przytargałem go od kogoś i tak sobie rośnie, tylko problem bo wszędzie się nasiewa;D

maria5 dzięki, przytargałem go od kogoś i tak sobie rośnie, tylko problem bo wszędzie się nasiewa;D
ogródeczek
storczyki
storczyki