Ogródek wśród lasów i pól
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Czy te białe dzwonki są jednoroczne ,bo ja myślałam że wieloletniebabi52 pisze:Iza Bella bardzo lubię wszelakie dzwonki a te są pełne uroku.Mają ładne kolory od bieli przez różne odcienie różu i fioletu. Obrywanie przekwitających kwiatów powoduje przedłużenie kwitnięcia.Co roku w czerwcu je sieję aby cieszyć się nimi w roku następnym.
Pozdrawiam Kaśka

Niestety nie umiem wstawic, muszę jeszcze nad tym popracowac. Jeszcze nie bardzo umiem sie poruszac po forum. A proszę pomóżcie mi jak mam znaleźc ten ogród Magdo?
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
-
- Od: 10 lis 2008, o 00:31
Iza Bella te dzwonki mają taki cykl rozwoju jak bratki czy niezapominajki.Czyli dwuletni.W czerwcu jednego roku siejesz,wschodzą ,w sierpniu przepikowujesz na miejsce stałe w maju następnego roku kwitną.izabella1004 pisze:Czy te białe dzwonki są jednoroczne ,bo ja myślałam że wieloletniebabi52 pisze:Iza Bella bardzo lubię wszelakie dzwonki a te są pełne uroku.Mają ładne kolory od bieli przez różne odcienie różu i fioletu. Obrywanie przekwitających kwiatów powoduje przedłużenie kwitnięcia.Co roku w czerwcu je sieję aby cieszyć się nimi w roku następnym.
Pozdrawiam Kaśka
Kaśka
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Babi a jak sie mają dzwonki do "fengszuja"?.......bo mam do nich stosunek ambiwalentny :o
albo kwitna jak oszalałe albo wcale :x ........no i gdzies w ezoteryze wyczytałam ze fluidy maja pechowe
.........na łace dosiewam ale przy rózach mam opory
cmokasy
albo kwitna jak oszalałe albo wcale :x ........no i gdzies w ezoteryze wyczytałam ze fluidy maja pechowe

cmokasy
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
-
- Od: 10 lis 2008, o 00:31
Ewuniu jak chcesz zobaczyć piękne rośliny zobacz na na http://waja.strefa.pl/ oglądam tam właśnie irysy i
cuuuuuuuuuudne.
Kaśka

Kaśka
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Właśnie piękne ale to słyszałam że ciemierniki są od120-200 zł.babi52 pisze:Ewuniu jak chcesz zobaczyć piękne rośliny zobacz na na http://waja.strefa.pl/ oglądam tam właśnie irysy i![]()
![]()
cuuuuuuuuuudne.
Kaśka
Jestem ciekawa jaka cena irysów bo aż dech mi odjęło jak zobaczyłam jakie tam wspaniałości są.
Genia