(Coś to dzielenie wątku na strony dziwnie działa)
Benek to IMHO hurtownik. Nie lubię u takich kupować ale chyba się skuszę na orliki. U mnie w okolicy tylko zwykłe. A u niego są dosyć ciekawe.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 559#700559Deirde pisze:Sorki, poproszę o zdjęcie tych dwóch dublujących się postów, po prostu cały czas pokazuję się - nie istnieją posty dla tego tematu albo coś podobnie.
Administrator napisał tak: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 02&start=9raistand pisze:[...]Tylko, że to dublowanie wynika z... no właśnie z czego? Ktoś wie?
Babcia to ma bujną fantazje kilka lat temu (nie chcę skłamać, ale myślę, że 3) była taka zima, że śnieg spadł z końcem lutego i trzymał 50cm warstwą do świąt (które wypadały jakoś w połowie kwietnia) tak było w Krakowie więc w pagórach musiał być min. 1m tego śniegu. A jak chodziłam do liceum początek lat 90) to pamiętam jeden rok ze śniegiem w maju. O Boże co ja napisałam to nie możliwe, to nie może być prawdą, to nie może się powtórzyćhanka55 pisze: Asiu,-10C nie nastraja optymistycznie , chyba że historycznie.
bo babcia-góralaka w TV powiedziała, że :
"łostatnia tako zimo na Podhalu, to pamięto w 1944"
Karetki i straż, zasuwają na zakopiankę, jakby tam zawody w wypadkach były.![]()
No właśnie co z ty,mi zmianami klimatu, kiedy stopnieją te lodowce i będę miała taką zimę w Krakowie?
ja też, reklamowałam lilie nie dosć że przysłał nastepne to z bonusikiemaanula pisze:Gosiu, robiłam zakupy u Benka już kilka razy i zdarzało mi się zareklamować ... nie było żadnych z tym problemu. Zawsze uwzględniał reklamację i dostawałam nowe roślinki, zawsze z jakimś bonusem.Deirde pisze:No proszę, teraz wszyscy sprzedają róże Haniu, miałam drobne kłopoty z Benkiem, zamiast miłka mam malwę. Czy może ktoś próbował u nich reklamować? Zresztą zapłaciłam u nich na konto, a paczkę mi przesłali za pobraniem, dwa tygodnie dzwoniłam do nich by mi pieniądze zwrócili, kupuje przez internet ale nigdy nie miałam aż takich problemów.
Lawina zeszła z częsci dachu, akurat na wjazd garażowy.