Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
Ta zagroda jest przestawiana więc nie można jej obsadzić .Przestawiana dla tego aby zapewnić żółwiom dostatek różnych roślinek , wodę maja podawaną w pojemniku .
Dziękuję za rady .
Hanuś dziękuję
Podmuchaj tych śnieżnych chmurek trochę na Mazury
Hanuś widzę na parapecie cyklamen pięknie Ci kwitnie .
Giguś zgadza się to są żółwie stepowe i wodę muszą mieć ale nie muszą w niej pływać , choć raz w tygodniu są moczone w wodzie przez 15 min
a następnie nacierane olejkiem 
Dziękuję za rady .
Hanuś dziękuję

Hanuś widzę na parapecie cyklamen pięknie Ci kwitnie .
Giguś zgadza się to są żółwie stepowe i wodę muszą mieć ale nie muszą w niej pływać , choć raz w tygodniu są moczone w wodzie przez 15 min

Joluś ja swoje dostałam . Jakieś 4 lata temu moi znajomi przywieźli je z Warszawy , tam inni znajomi znaleźli je na ulicy . Albo komuś uciekły albo ktoś .......
Robione były ogłoszenia ale nikt się nie zgłosił więc trafiły do nas . Masz rację one są bardzo drogie .
Joluś ale nie kupuj stepowych niech one żyją w swoim naturalnym środowisku , tam jest im najlepiej .

Joluś ale nie kupuj stepowych niech one żyją w swoim naturalnym środowisku , tam jest im najlepiej .

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kurczę ja też mam chęć na żółwia stepowego
ale takiego z odzysku
.
Szukałam w necie i trafiłam na ogłoszenia oddam darmo.Takiego bym przygarneła.A w sklepie za wypierdka 3cm chcą 450zł.Zaznaczam-patrzyłam na cenę z czystej ciekawości.
Jadziolku ile one żyją?Bo wygląda na to że po 5,10 latach się komuś nudzą
.
Ja zapewniłabym emeryturę-łącznie z wczasami 2 miesięcznymi na działce

Szukałam w necie i trafiłam na ogłoszenia oddam darmo.Takiego bym przygarneła.A w sklepie za wypierdka 3cm chcą 450zł.Zaznaczam-patrzyłam na cenę z czystej ciekawości.
Jadziolku ile one żyją?Bo wygląda na to że po 5,10 latach się komuś nudzą

Ja zapewniłabym emeryturę-łącznie z wczasami 2 miesięcznymi na działce