Jadziu rozleniwisz się bardzo przez to leżenie i posługiwaniem sie Zbyszkiem,a Ty czytałam u Izuni,że zaczniesz ćwiczyć jak zdejmą gips,oj nie wiem,nie wiem czy się zmobilizujesz,ja jakoś nie mogę się zabrać za to,leń wszedł na całego,a przytyłam i przydałoby się chociaż trochę dla zdrowia poużywać rower stojący ostatnio bezczynnie.Ty jednak na razie zdrowiej
Ależ Jadziolek moze ćwiczyć na leżąco !
Brzuszki, ciężarki, napięcia mięśni wszedzie - poza nogą.
Cud, że udało się lekarzom połatać nóżkę i ważniejsze by wszystko się zregenerowało i przyjęło, niż to czy Jadziolkoi przybędzie nieco wagi.
Ważne, że będzie chodziła do końca życia, bez bólu :P
O jerum pajtasz!
A, jak Arturo ma spożywać dania, nie oglądając ich ?
Taż, łyżką do talerza nie trafi..., a i za skrzydełko nie złapie.
Jadziolku, nawet de Funes, by tego nie wymyślił!
Witam serdecznie wszystkich gości
Ze mnie ostatnio marna gospodyni
* Dorotko * Z kąt mnie znasz
* Artur * masz rację nie ma drugiego takiego forum superowego
* Hanuś * czarodziejko Ty moja .Tobie to już nie wiem co pisać Jesteś okropna
* Halinko* z rozleniwieniem to masz rację nie wiem jak wrócę do normalnego trybu życia
* Giguś * no właśnie złoty z niego chłop a Ty widzisz co Hania55 wyrabia i czym kusi
*Ewuniu* Dziękuję za życzenia zdrowia
*Liseczko* dziękuję
To może troszeczkę wiosenno - letnich klimatów
Ta fotka już była gdzieś na początku ale on jest taki ładny .Skromna jestem nie.
Witaj !
Pewnie , że nie ma leprzego forum , szkoda ze foty mi sie nie wyswietlaja... , bo cos komp mi sie muli... , ale jutro , a może jeszcze dzis , na pewno jeszcze zobacze....
Jadzieńko witaj z rana. U ciebie jak zwykle kolorowo i cieplutko. Piękny ten wiciokrzew.Ale kąpiel w jeziorku i na dodatek Gutek klapki Tobie podaje, abyś nózek nie pokaleczyła- świetna fotka. :P A Ty Jadziuniu zdrowiej,abyś na tej batucie znów mogła poskakać. Pozdrawiam i zdrówka ż :P yczę
Jadziu mam nadzieję, że z dnia na dzień z Twoją nóżką lepiej. Zdjęcia pokazałaś śliczne, napisz mi proszę co to za róża ta pomarańczowa, ma przepiękny kolor który kocham, a jeszcze nigdzie takiej nie spotkałam.