Basiubasga pisze:Czyli ja mam zielone,bordowe i czarne?
Doniczkowce KaRo
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysiu pięknie dziękuję za fotkę :P
Ja wsadziłam wszystkie swoje w jedną doniczkę > jak się rozrosną to dopiero wtedy przesadzę :P
Ja wsadziłam wszystkie swoje w jedną doniczkę > jak się rozrosną to dopiero wtedy przesadzę :P
Tak Basiu :P i pokazywałam Ci co wyrosło mi na pieńku który został po ucięcie dla Ciebie :Pbasga pisze:Pewnie masz na myśli to superowe drzewko...też go zapamiętałam! :P
Ja mam tego ciemnego ale bardzo malutki...Kasiu-a to nie Emil mi go przywiózł czasem?
- FIGA

Maria2008 pisze:piękne sąmój kolejny zakup to na pewno będzie cos z eonium
A nie mówiłam :PFIGA pisze:Eonium jest powalające :P
Wiedziałam że znowu ktoś padnie ofiarą zauroczenia :P
Sama to przechodziłam i cała rodzina szukała gdzie tylko było coś zielonego , więc wcale się nie dziwię :P
Krysia wypuściła nowego wirusa :P
- FIGA

Oj tak Krysiu masz rację żeby tylko wszyscy mieli takie odchyłki jak my to świat byłby piękny 
Pamiętam jak kilka lat temu byłam w małej kwiaciarni na osiedlu z Emilem i Konradem i właściciel bardzo lubiła porozmawiać o kwiatkach i synowie o wiele rzeczy się go pytali to któregoś razu powiedział że wyrosną na dobrych ludzi , bo żaden łobuz nie interesuje się roślinkami i niema takiej wiedzy :P byłam taka dumna > chociaż wiem jakimi dobrymi są dziećmi :P

Pamiętam jak kilka lat temu byłam w małej kwiaciarni na osiedlu z Emilem i Konradem i właściciel bardzo lubiła porozmawiać o kwiatkach i synowie o wiele rzeczy się go pytali to któregoś razu powiedział że wyrosną na dobrych ludzi , bo żaden łobuz nie interesuje się roślinkami i niema takiej wiedzy :P byłam taka dumna > chociaż wiem jakimi dobrymi są dziećmi :P
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie to samo, Basiubasga pisze:Wiecie co-dziś dokładnie się im przyjrzałam i ten co na fotce jest zielonobordowy zrobił się cały bordowy!