jeśli będa zapowiadac pzrymrozki schowasz je do domku.
Grazynko ja mam takie same odczucia co do mojego cymbidium.Zajmuje dużo miejsca,pieknie rośnie,żal wyrzucić ,a pożytku żadniego.Nawet nie widziałam jak kwitnie

Przez to uparte cymbidium nie kupuje żadnego,a trafiam na takie okazje cenowe i okazy ,że szok
 Złośliwość jakaś czy co??Nie kupuje ,bo być moze ręki do niego nie mam czy coś i szczerze mówiąc mam coraz większą ochote je po prostu wyrzucić.
 Złośliwość jakaś czy co??Nie kupuje ,bo być moze ręki do niego nie mam czy coś i szczerze mówiąc mam coraz większą ochote je po prostu wyrzucić. 

stoi na stronie wschodniej wiec ma duzo slonca do poludnia jak juz wyjdzie , wilgotnosc powietrza duza.
  stoi na stronie wschodniej wiec ma duzo slonca do poludnia jak juz wyjdzie , wilgotnosc powietrza duza.

Jestem nowa na forum,posiadam 8 storczykow,w tym cymbidium,i znim mam problem.Jest piekny ,duzy,kupilam go we wrzesniu tamtego roku,przekwitl w listopadzie,i od tamtego czasu pieknie puszcza nowe bulwy,jednak kwiatow niet
 Jestem nowa na forum,posiadam 8 storczykow,w tym cymbidium,i znim mam problem.Jest piekny ,duzy,kupilam go we wrzesniu tamtego roku,przekwitl w listopadzie,i od tamtego czasu pieknie puszcza nowe bulwy,jednak kwiatow niet  To jednak moge przebolec,lecz od 2 miesiecy koncowki lisci brazowieja,a pod spodem zbiera sie kropelka lepkiej,brazowej cieczy.Czy ktos sie orietuje co to?
 To jednak moge przebolec,lecz od 2 miesiecy koncowki lisci brazowieja,a pod spodem zbiera sie kropelka lepkiej,brazowej cieczy.Czy ktos sie orietuje co to? Dla mnie super,tylko 3 z nich musze przesadzic, bo kwiatostany maja juz bardzo duze i lisci kupe ,i przewracaja mi sie po prostu. Nie moga ustac same w doniczce! ;:149 Moze guru storczykow, Jovanka ,podpowie mi, kiedy mam to zrobic?
 Dla mnie super,tylko 3 z nich musze przesadzic, bo kwiatostany maja juz bardzo duze i lisci kupe ,i przewracaja mi sie po prostu. Nie moga ustac same w doniczce! ;:149 Moze guru storczykow, Jovanka ,podpowie mi, kiedy mam to zrobic?