Kolorowa-żurawkowa terapia antystresowa

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kolorowa-żurawkowa terapia antystresowa

Post »

:wit dopisuję się na zajęcia antystresowe. Piękne te twoje żurawki, u mnie niestety jakoś im nie służy (może dlatego, że mam normalnie patelnie, a one podobno półcień kochają ;:170 ) miło, ze można chociaż wirtualnie pooglądać jak prezentują się w ogrodzie :) a do tego wszystkiego irysy, mieczyki i oczywiście dalie zachwycają kolorystyką ;:180
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A ja sama w domu siedzę ;:145 młodziaki pojechali do Warszawy, a ja w kimonko ;:19 To są uroki wstawania przed szóstą. ;:224 Odespałam cały tydzień, a teraz sprzątanko mnie czeka ;:202 i wszystko sama. ;:222 Zawsze mi tak ładnie dzieciulki pomagają ;:108 że normalnie samej mi się nie chce. :oops:
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Aniu (Lady-r)! Moja z chłopakiem też wybyła, ale wczoraj sami wzięli się na odkurzanie i mycie podłóg :tan nauka nie poszła w las...
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Marginetka pisze:Sernik, karpatka, ale mi ochoty narobiłaś. Nie mam nic słodkiego, chyba upiekę jabłka.
Sernik już prawie zjedzony, wiec na niedzielę i ja cos muszę upiec.Tylko co ? ;:223
Margo2 pisze:To faktycznie u Ciebie straszliwie zimno. U nas aż tak nie było. W dzień -12.
Podobno dzisiaj w nocy ma być najzimniej.
Ja unikam robienia ciast, bo sama tylko w domu je jem. A tak je uwielbiam ;:173
Gosiu u mnie dziś w nocy znowu było 22....już mam dosyć mrozu...
Ciasta lubię i piec i jeść.Mam takie dni że piec mi się niechce wcale, ale sa i takie kiedy piekłabym i piekła ;:224 .A ciasto długo nie poleży.Przewaznie 24 godziny i domagają się następnego ;:224
renzal pisze:Ja głównie piekę babeczki...
Gosiu! Jako poszkodowana (brak towarzystwa do jedzenia ciasta) masz prawo do załapania się na najbliższy wypiek... Takie czekoladowe z własną polewą i wiśnią z mojej nalewki... ;:224
U mnie to głównie serniki różne, bo przecież cos z tego sera który mam musze robić ;:224 a pierogi nie zawsze mi się chce ;:224 więc najszybszy serniczek ;:172 .Piszesz o czekoladowym.... może zrobię blok czekolagowy ? ;:170 ale czy mam mleko w proszku :roll:
nifredil pisze::wit dopisuję się na zajęcia antystresowe. Piękne te twoje żurawki, u mnie niestety jakoś im nie służy (może dlatego, że mam normalnie patelnie, a one podobno półcień kochają ;:170 ) miło, ze można chociaż wirtualnie pooglądać jak prezentują się w ogrodzie :) a do tego wszystkiego irysy, mieczyki i oczywiście dalie zachwycają kolorystyką ;:180
Witaj nifredil :wit .Zapraszam ,podglądaj :wink: .Wbrew wszystkiemu sa zurawki które dają sobie wspaniale radę nawet w pełnym słońcu.Warunkiem ich dobrego samopoczucia jest dobra gleba i zapewnienie odpowiedniej wilgotności powietrza .Próbuj .Zawsze warto, bo zurawki sa niesamowite :D

Aniu :!: ja rzadko sypiam w dzień, wiec na ogół chodze zawsze spiąca.Moje dzieciaczki choć sa wspaniałe, i często mi pomagają, to mają jednak sowje humory i np. dziś pomagać nie chciały.Sprzatanie już zrobiłam, ale jeszcze jakieś słodkości na jutro trzeba zmontować i obiadek wymyślić.Fajnie masz, tak sama w domu.Cisza spokój ;:224 .Włączasz muzykę i sprzątasz ;:172

Aniu Swetty, to pogratulować takich pomocników.Zawsze to coś ;:215

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Aniu! Zacznij przerabiać na żółty ser! Masa przepisów w internecie! ;:215
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:D Czasem zdarza mi się popełnić taki serek ;:173 Pychotka
Co tam pieczesz na niedzielę?
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Mam ochotę na bananowca, ale zgubiłam przepis, a był prosty ;:223 Mam akuratnie takie cztery, co tylko na ciasto się nadadzą. Poszukam coś w necie.
W trakcie porządkowania znalazłam skrzyneczkę, której zapomniałam zabrać do Ciebie. Czy te opakowania wtórne, acz szklane nadal mam zbierać ;:170
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Melduję ,ze dzisiejsze odchudzanie :twisted: wzięli. ;:306 Domek posprzątany, a my z M po 3 lampkach wina :heja na głowę, jakby nie było to on ma dzisiaj urodziny. ;:113
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

renzal pisze: W trakcie porządkowania znalazłam skrzyneczkę, której zapomniałam zabrać do Ciebie. Czy te opakowania wtórne, acz szklane nadal mam zbierać ;:170
Tak Reniu, wdzięczna będę 100 procentowo ;:108 :;230 :;230
Lady-r pisze:Melduję ,ze dzisiejsze odchudzanie :twisted: wzięli. ;:306 Domek posprzątany, a my z M po 3 lampkach wina :heja na głowę, jakby nie było to on ma dzisiaj urodziny. ;:113
Najlepsze życzenia dla Małżonka wspaniałego :wit ;:79 .Co tam odchudzanie.Przyjdzie czas prac ogródkowych to kilogramy same zlecą :lol:

Przeglądałam zdjęcia moich roślinek, i doszłam do wniosku ze musze to zrobić po prostu, bo moje oczy tego potrzebują i uzmysłowiłam sobie dopiero ile miałam kwitnień :roll: .Zupełnie nie zdawałam sobie sprawy, a właściwie zapomiałam że tak było ;:173

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Malgolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 kwie 2010, o 14:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Aniu, pięknie u Ciebie :D , wstawiaj więcej takich zdjęć :wit
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
Marginetka
500p
500p
Od: 28 sty 2013, o 12:33

Post »

Piękne zdjęcia Aniu! Ja również przeglądałam letnie zdjęcia i normalnie tak bardzo brakuje mi tego wiosennego oddechu na dworze, że szok!
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

A nas znowu zasypało ;:224 nigdzie się nie przebijałam, bo moja młodzież z racji" trudnych warunków drogowych" :;230 przedłużyła sobie weekend i dopiero dzisiaj wracają. :D
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zawiało mnie totalnie, ale co tam :;230 :;230

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Witaj Aniu mnie też w szpileczkach trenowałam łopatologie wracając z pracy kiedy utknęłyśmy w zaspie sąsiad miał z nas ubaw jak obie z siostra walczyłyśmy ze śniegiem .Potem jechaliśmy z małą do lekarza oj kiepsko było ale zawsze mężczyzna większa ma wprawę i przejechał bez odkopywania się Choć jutro na sto procent nie wyjedzie do pracy cóż zima.
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko , udało mi się dziś wyjechać, ale wypychałam samochód ;:224 .Zdecydowanie gdyby nie mój wprawiony mąż, musiałabym odkopywać, jak nic ;:224 .Mimo wszystkich niedogodności uważam ze zima jest potrzebna.Porzadek musi być :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”