Witam wszystkich, ten tydzień jest dla mnie bardzo pracowity i nawet nie bardzo mam czas zaglądać na forum, a wieczorem to już nie zawsze mi się chce, ale aby do poniedziałku i wszystko znów wróci do normy.
Muszę się Wam pochwalić że we wtorek dostałam paczuszkę od Ani (anabuko1) ze ślicznymi hostami, niestety ciągle czekają na posadzenie, bo całymi dniami nie ma mnie w domu, może jutro uda mi się wcześniej wstać i cokolwiek posadzić

Dziś dostałam paczkę ze szczytnicy38 od Mariusza i tu już mniej jestem zadowolona gdyż brakowało kilku roślinek, jednakże nie narzekam na wielkość tych które dostałam, są całkiem ładne.
Po niedzieli postaram się ponadrabiać zaległości w waszych ogrodach, bo mimo iż zaglądam gdzie niegdzie to i tak nie jestem w stanie być teraz na bieżąco.
Marysiu dzięki
Nie mam pojęcia czy to szarańcza czy nie, fajnie to coś wyglądało w tym włochatym pomponiku, na szczęście nie ma tego dużo więc nie stanowi zagrożenia dla moich roślinek.
Aga dziękuje, jak już będzie widać na niej roślinki to wstawię nowe zdjęcia.
Aniu dziękuję, moja sąsiadka też mówi że niedługo mój M będzie się zastanawiał po co on kosiarkę kupował?
Madziu mam nadzieję że po niedzieli będę mogła już pokazać choć częściowo obsadzoną, rabatkę, a jeszcze zastanawiam się nad jej przedłużeniem, z tym że nie mam na razie pomysłu co tam dalej posadzić. Ciekawa jestem czy obrazki nam zakwitną?
Jolu witaj, tego trawnika nie jest tak dużo, ale co raz to go ubywa, dobrze że jest jeszcze sporo pola to przez kilka lat nie powiem że brak mi miejsca na nowe roślinki
Kasiu witaj, dzięki, tamta rabata była tymczasowa, musiała w tym roku zmienić kształt, a to jeszcze nie koniec(mam nadzieję) zmian na ten rok. Roślinki dla Was czekają, rosną mam nadzieję że nie urosną w wielki gąszcz zanim się u mnie pojawicie, zapraszam.
Dziś zostawiam Wam kilka zdjęć z wczorajszego poranka
moja robinia w tym roku pięknie zakwitła

troszkę kolorków