No to czyli u mnie będzie znów bez kwiatów u moich cesarskich koron ,bo nie wyglądają tak jak Twoje Ewciu .Sliczne przylaszczki i krokusiki .Jak tylko przekwitną krokusiki muszę je w większe kępy pozbierać, bo strasznie mi sie porozłaziły .Tam jeden tam 2 bez sensu .Nie wiem dlaczego przecież miałam w kępkach posadzone
Witaj Ewo wiosennie Sezon ogrodniczy nastał wiec frywolne prace chyba stanęły w miejscu Ja dłubię cały czas wieczorami ..teraz chusta haruni na drutach na zamówienie na czerwiec .Mam nadzieję ,że się wyrobię
Krokusy piękne ,też kiedyś takie miałam i też w takich dużych kępach ale wymarzły niestety ubiegłej zimy
Przez tą opóźnioną wiosnę tak mało czasu na forum i na przedstawianie kwiatów . Tak są cudowne i tak szybko przekwitają . Zanim straci swój urok , jedna z moich sasanek
Może jutro będę miała odrobinę czasu , to pochwalę się innymi .
Bożenko , a i owszem frywolitki chyba idą w odstawkę . Obiecałam jednej z forumek serwetkę i chyba ta robótka długo będzie robiona - ale zrobię na pewno .
Witaj Agnieszko
Cieszę się , że w końcu się pokazałaś na forum . Bałam się czy przpadkiem nie wyjechałaś do M , ale jeśli masz pracę - to fajnie - to Cię tłumaczy z Twojej nieobecności .
Strat po zimie chyba nie było , a tulipany - inne niż czerwone , to nasadzenia z dwóch ostatnich jesieni . Niestety szybko giną .