Czekam na Twoje botaniki
Storczyki dzikiej
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Storczyki dzikiej
Piękna prezentacja, ślicznie wszystko kwitnie
Ostatni nowy nabytek ma świetną nazwę Bee Sting
Piękny jest 
Czekam na Twoje botaniki
Czekam na Twoje botaniki
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
dzika Ty jak już coś pokażesz to wraca się do Twoich zdjęć co 10 minut nacieszyć oczy
Nowość cudowna, widziałam podobnego an allegro, na żywo niestety nie miałam przyjemności, jakoś nie mam szczęścia do ciekawych hybryd w stacjonarnej sprzedaży ;] Gratuluję pączków na botanikach, ja mam same maluchy i pewnie kilka lat jeszcze poczekam na takie widoki jak u Ciebie 
No Dzika zawalilas znowu z grubej rurki
.Co TY tej Speciosie zrobilas ,ze 3 paczki ma i widac juz ze beda pieknie wybarwione?
Pieknie wszystko rosnie u Ciebie ,nowosc sliczna
.Ma sie ta raczke prawda?
Gratuluje z calego serca 
Pąki i pędy u Twoich botaników wyglądają jakby były świeżo polakierowane. A może lakierowałaś przed fotografowaniem
Rewelacyjne zdjęcia. Roślinki śliczniutkie. Niech te pączki szybko się rozwijają. W kolejce następne cudowne foteczki dzikiej.
Rewelacyjne zdjęcia. Roślinki śliczniutkie. Niech te pączki szybko się rozwijają. W kolejce następne cudowne foteczki dzikiej.
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- Karnova
- 1000p

- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Zgadzam się z przedmówcami jak Ty jakieś zdjęcia dodasz to wzroku nie można oderwać normalnie
Jedno piękniejsze od drugiego.
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
No Anka dałaś po oczach,
choć tego najcenniejszego małego kwiatuszka w dalszym ciągu nie pokazałaś.
Zrób jej fotkę na tle storczyków i nikt się czepić nie będzie mógł.
Buziaki daj od forumowej ciotki.
Zrób jej fotkę na tle storczyków i nikt się czepić nie będzie mógł.
Buziaki daj od forumowej ciotki.
- Mariusz3357
- 1000p

- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Też jestem w ogromnym szoku i nie mogę się napatrzeć na tak piękne kwitnienia..
Wszystkie obficie kwitną,śliczne mają kolory.Z niecierpliwością czekam na kwitnienia botaników.
Będą ślicznie wyglądać. 
Pozdrawiam Mariusz3357
- dzika
- 500p

- Od: 17 lut 2012, o 21:43
Adam_gnatek witaj u mnie
Dusiaaa, furious, Callanthe, Dufin, actus, gianna, Karnova, duju, arlet, Mariusz bardzo Wam dziękuję za odwiedziny
. Jesteście u mnie stałymi bywalcami i bardzo miłymi gości
Jestem bardzo wdzięczna za te miłe wpisy. Ja też regularnie do Was wpadam, sprawdzam co nowego, ale też i stare zdjęcie oglądam. Wybaczcie, nie zawsze pozostawiam ślad. Przeważnie jak już znajdę chwilkę na forum, to na jednej ręcę trzymam moje maleństwo i ciężko jedną ręką poruszać się sprawnie po forum.
Dusiaaa, furious, duju moje dwa biedaki nie są biedakami ze względu na kwitnienie, tylko na swój tragiczny los. Po przekwitnięciu czeka je kompost. Oba mają nieuleczalne choróbska. Zresztą oprócz forumowiczów nikt ich nie ogląda, bo są w odosobnieniu.
A ślimak właśnie rozwinął jeden pączek, tylko jakiś zmutowany jest
Kolor kwiatka ok, ale dwóch płatków brak. Zobaczymy jak się drugi pąk rozwinie.
Callanthe tą Bee Sting wypatrzyłam już jakiś czas temu w necie i czekałam na okazję.
Co do botaników, to niestety c-c nie ma się czym chwalić, może drugi kwiatek będzie lepszy, ale na pewno c1 będzie piękny
Arletko Ty miałaś przed Dniem Matki takiego do sprzedania, ale bardzo szybko został kupiony i mogłam tylko obejść się smakiem. Musiałam udać się do konkurencji
Dufin tą hybrydę kupiłam właśnie na all. Przyszła w idealnym stanie, ale w te okropne upały niestety po dwóch dniach większość pączków opadła. Zostały tylko te największe.
Dufin, gianna, Karnova wiecie jak to jest ze zdjęciami. Słońce lepiej przyświeci i jakoś wychodzą
. Ale dziękuję za komplementy.
. Staram się.
A c-c pociągnęłam bezbarwnym
.
. Może dlatego tak zmutował?
Actus sama nie wiem jak to się stało, że botaniki mają się u mnie tak dobrze. Nie spodziewałam się. Speciosa wypuściła na tym pędzie cztery pąki, tylko pierwszy nie wyrósł. Już się nie mogę doczekać tych pięknych, wymarzonych kwiatów. Wiesz, ja upatruję w takim kwitnieniu dobrych intencji darczyńcy
Mariusz speciosa już tuż, tuż. Niestety c-c nie przyszalał póki co.
Dziękuję za komplementy dla mojej zieleniny!
Wybaczcie, ale zdjęcia małej na forum nie umieszczę. Jak się zmobilizuję, to jej jakąś ładną fotkę zrobię i powysyłam na priv.
Pozdrawiam Wszystkich odwiedzających moje skromne progi
Dusiaaa, furious, Callanthe, Dufin, actus, gianna, Karnova, duju, arlet, Mariusz bardzo Wam dziękuję za odwiedziny
Dusiaaa, furious, duju moje dwa biedaki nie są biedakami ze względu na kwitnienie, tylko na swój tragiczny los. Po przekwitnięciu czeka je kompost. Oba mają nieuleczalne choróbska. Zresztą oprócz forumowiczów nikt ich nie ogląda, bo są w odosobnieniu.
A ślimak właśnie rozwinął jeden pączek, tylko jakiś zmutowany jest
Callanthe tą Bee Sting wypatrzyłam już jakiś czas temu w necie i czekałam na okazję.
Co do botaników, to niestety c-c nie ma się czym chwalić, może drugi kwiatek będzie lepszy, ale na pewno c1 będzie piękny
Arletko Ty miałaś przed Dniem Matki takiego do sprzedania, ale bardzo szybko został kupiony i mogłam tylko obejść się smakiem. Musiałam udać się do konkurencji
Dufin tą hybrydę kupiłam właśnie na all. Przyszła w idealnym stanie, ale w te okropne upały niestety po dwóch dniach większość pączków opadła. Zostały tylko te największe.
Dufin, gianna, Karnova wiecie jak to jest ze zdjęciami. Słońce lepiej przyświeci i jakoś wychodzą
A c-c pociągnęłam bezbarwnym
Actus sama nie wiem jak to się stało, że botaniki mają się u mnie tak dobrze. Nie spodziewałam się. Speciosa wypuściła na tym pędzie cztery pąki, tylko pierwszy nie wyrósł. Już się nie mogę doczekać tych pięknych, wymarzonych kwiatów. Wiesz, ja upatruję w takim kwitnieniu dobrych intencji darczyńcy
Mariusz speciosa już tuż, tuż. Niestety c-c nie przyszalał póki co.
Dziękuję za komplementy dla mojej zieleniny!
Wybaczcie, ale zdjęcia małej na forum nie umieszczę. Jak się zmobilizuję, to jej jakąś ładną fotkę zrobię i powysyłam na priv.
Pozdrawiam Wszystkich odwiedzających moje skromne progi
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
To ja już stoję w kolejce.dzika pisze: Wybaczcie, ale zdjęcia małej na forum nie umieszczę. Jak się zmobilizuję, to jej jakąś ładną fotkę zrobię i powysyłam na priv.
- valdessa_kane
- 500p

- Od: 21 cze 2013, o 10:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Masz piękną kolekcję, bardzo miło popatrzeć - zwłaszcza na psyhopsisa 
- dzika
- 500p

Witaj Valdessa_kane
Dziękuję za słowa uznania
Psychopsis wypuszcza właśnie czwarty kwiat.
Ale dawno mnie nie było na forum
Prace ogrodowe tak mnie pochłonęły, że nie miałam nawet czasu zaglądać tutaj. Co prawda wiele się u mnie nie dzieje w temacie storczyków, ale małe zaległości mam. Może w ten weekend uda mi się je nadrobić.
Ale dawno mnie nie było na forum
Prace ogrodowe tak mnie pochłonęły, że nie miałam nawet czasu zaglądać tutaj. Co prawda wiele się u mnie nie dzieje w temacie storczyków, ale małe zaległości mam. Może w ten weekend uda mi się je nadrobić.
- kamikami26
- 1000p

- Od: 14 maja 2013, o 11:32
Witaj
Masz wspaniałą kolekcję i z chęcią będę tu do Ciebie zaglądać
Czekam na zdjęcia
Masz wspaniałą kolekcję i z chęcią będę tu do Ciebie zaglądać
Czekam na zdjęcia
- dzika
- 500p

kamikami26 pisze:Witaj![]()
Masz wspaniałą kolekcję i z chęcią będę tu do Ciebie zaglądać![]()
Czekam na zdjęcia
Dziękuję bardzo za tak miłe słowa
Pojawiły się niestety problemy natury technicznej i na razie nie mogę wstawiać zdjęć. Muszę pomęczyć małżonka, żeby zajął się tematem, bo niektóre storczyki dawno przekwitły, a prezentacji się jeszcze nie doczekały.
Przepiękne masz roślinki, wiele z nich chętnie bym porwała - chyba czas założyć listę chciejstw
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!