miodzio
Zielony Zakątek-Lucy 09 cz.2
Re: Zielony Zakątek-Lucy 09 cz.2
Miło Cie powitać Ewo w moich progach. Przyznać muszę, że żurawki i inne''liściory'' to moje ulubione.
Obiecywałam sobie, że nie będę już nic nowego dokupywać ale to jest niemożliwe (sama o tym nie wiedziałam) ...moje marzenia na ten rok zaczynają się powoli spełniać , nie mogę na razie nic więcej powiedzieć...
Tolmiea (wytwarza sadzonki na liściach- ciekawe?)
Żurawka White Spires- na tyle odmian, które mam tylko ona ma bielusie kwiaty.
Obiecywałam sobie, że nie będę już nic nowego dokupywać ale to jest niemożliwe (sama o tym nie wiedziałam) ...moje marzenia na ten rok zaczynają się powoli spełniać , nie mogę na razie nic więcej powiedzieć...
Tolmiea (wytwarza sadzonki na liściach- ciekawe?)
Żurawka White Spires- na tyle odmian, które mam tylko ona ma bielusie kwiaty.Re: Zielony Zakątek-Lucy 09 cz.2
U mnie znów podało. Teraz jest pochmurno i znów zanosi się na deszcz. Rośliny się cieszą. Chwasty też.
Pochwalę się. Moje poszukiwania miodunki RACHEL VERNIE zakończone. Niebawem ją pokażę. Dam chętnym namiary na sklep.
Pochwalę się. Moje poszukiwania miodunki RACHEL VERNIE zakończone. Niebawem ją pokażę. Dam chętnym namiary na sklep.
- peonia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 mar 2006, o 11:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Pada, to urośnie, pięknie w Twoim ogródku.
Zaczęło się od rabaty-Beata Paulina
"Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain
"Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić."
Mark Twain
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Faktycznie....pięknie rozrosły się żurawki.....moje w tym roku jakieś marniejsze....
Niestety nie wszystkie są takie ładne. Wiele maluchów padło. A i te nowe jakoś nie mogą się rozpędzić. Właściwie rabatka wymaga całkowitej przeróbki. Hosty rosną jak szalone, mocniejsze żurawki rozpychają się a maluchy nie mają miejsca. Muszę je dzielić i przenosić w nieco gorsze miejsce. Ale może coś z innej beczki. Rozkwitają lilie i liliowce. ACH

- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
To pierwsze zdjęcie z perukowcem - jakie tam są kolory bajeczne 
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- mamafrania

- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Witaj.Mam nadzieję że nie masz nic przeciwko żebym ja też pokochała żurawki dzięki Tobie?Aten skalniak zaraz pokażę małżonkowi...Będzie miał teraz urwanie głowy ze mną,bo jak mi coś wpadnie w oko...Cudo... 
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Udała Ci się znajda......
Śliczny jest i w takim ładnym kolorze.
Lilie i liliowce na czasie.
Ej.....będzie się działo....
Śliczny jest i w takim ładnym kolorze.
Lilie i liliowce na czasie.
Ej.....będzie się działo....
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- mamafrania

- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Znajda jest super.Sama na taki kolorek poluję... 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Lucynko ależ widoczki..... rabaty z masą żurawek zachwycają , widok naprawdę wspaniały. To cudowne roślinki, u mnie kilka jaśniutkich zmarniało w tym roku, bardzo mi szkoda.....
Kępa lilii cudo....sama energia
Kępa lilii cudo....sama energia
- aleksanderk

- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak mogłem zapomnieć o Twoim Zakątku
.Żurawki piękne ,ładnie się rozrosły ,a lilie też z przyjemnością oglądałem .Teraz już nie zapomnę .
.
Zajrzyj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=280
Zapraszam .
Zajrzyj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=280
Zapraszam .
- duju

- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Ślicznie u Ciebie, żurawki, rojniczki prześliczne. Będą Cię nawiedzać 
Pozdrawiam - Justyna
Ale miło, że tyle osób mnie odwiedziło.
Grażynko- zawsze możesz wejść i popatrzeć...
Mamafrania- witaj, zapraszam, będzie mi miło. Skalniak jeszcze sie nie odrodził po zimie. Ale co tam...
Grażynko- to Ty mnie zaraziłaś liliami i liliowcami. Zatem będzie się działo, będzie... A znajda pięknieje i mężnieje z roku na rok.
Basieńko- i co ja zrobię na tą swoją przypadłość? Taką mam do nich słabość. Aż wstyd.
Agnieszko, u mnie jak u mnie- nic wielkiego ale ja zaglądam do Ciebie i oczy się same pasą.
Justynko, zobaczysz wkrótce tak będzie i u Ciebie (daj maluchom dobrej ziemi i troszkę je podkarm)
Aleksandrze, więc tylko zapomniałeś, kamień mi z serca spadł! A już myślałam, że przestałeś mnie lubić...Przykro mi ale w sobotę nie mogę.

Grażynko- zawsze możesz wejść i popatrzeć...
Mamafrania- witaj, zapraszam, będzie mi miło. Skalniak jeszcze sie nie odrodził po zimie. Ale co tam...
Grażynko- to Ty mnie zaraziłaś liliami i liliowcami. Zatem będzie się działo, będzie... A znajda pięknieje i mężnieje z roku na rok.
Basieńko- i co ja zrobię na tą swoją przypadłość? Taką mam do nich słabość. Aż wstyd.
Agnieszko, u mnie jak u mnie- nic wielkiego ale ja zaglądam do Ciebie i oczy się same pasą.
Justynko, zobaczysz wkrótce tak będzie i u Ciebie (daj maluchom dobrej ziemi i troszkę je podkarm)
Aleksandrze, więc tylko zapomniałeś, kamień mi z serca spadł! A już myślałam, że przestałeś mnie lubić...Przykro mi ale w sobotę nie mogę.