Działeczka w cieniu dębu 1

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Działeczka w cieniu dębu 1

Post »

:wit :wit Joasiu czy i Ty jesteś już po urlopie?Żurawki masz bardzo ładne,hibiskus? też.Pozdrawiam ;:108 ;:63
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09

Post »

Dzialeczka pisze:Witaj, Urszulko :wit ;:167 , cieszę się, że wpadłaś do mojego skromnego bardzo ogródka. Mam chrzestną w Łęcznej, znam trochę tamte strony... ;:108 Zaraz i ja się wybiorę w Twoje progi :wink:

Agnieszko ;:167 , lubię, kiedy tu zaglądasz. Moja wyspa z rapą ciągle jeszcze opustoszała, ale to z lenistwa - w sklepie iglaczki jak malowanie, ale zimno na dworze i nie chce mi się kopać dołków... :oops:

Wrzucę kilka prostych zdjątek i polecę zobaczyć, co u was... ;:65

No i jednak świat jest mały. Najfajniej, że łączą nas zainteresowania. Forum ogrodnicze już nie raz sprawiło niespodziankę miła jak ta.
Awatar użytkownika
Dzialeczka
500p
500p
Od: 28 kwie 2010, o 21:30

Post »

Agnieszko -Patkazo ;:167 , tak mi się skojarzyło, bo znam jednego Marka Mareckiego... :wink:

Agness ;:167 , na chorobę żurawkową i ja powoli zapadam, bo cienia u mnie sporo, a to dla nich luksusowe warunki... ;:196

Iguś ;:167 , wstyd się przyznać, łacinę miałam przez trzy lata w liceum, ale systematyki roślin nie uczyli... :oops: Dotychczas nazywałam go "żółtek od sąsiadów", a teraz będzie "słoneczniczek od sąsiadów". Też ładnie ;:224

Grażynko ;:167 , kolorów jeszcze troszkę mam, ale to nic w porównaniu z lipcem. Na szczęście hibiskusy nadrabiają - mają tak wielkie kwiaty, że pod względem "powierzchni" mam nadal tyle samo kolorowej co przedtem :wink: Nie wiedziałam, że masz akwaria... Tak przy okazji, przypomniał mi się fragment "Rancza" (wczoraj akurat oglądałam na YT), kiedy proboszcz w środku kłótni o antykoncepcję nagle mówi do Michałowej: "O masz, z tego wszystkiego zapomniałem nakarmić rybki". Cudna scena :D

Gosieńko ;:167 , ja niestety nie urlopuję... :cry: Jakiś wolny dzień tu i tam, i tyle. Może w przyszłym roku... ;:108

Uleńko ;:167 , a no tak, ja też z Lubelszczyzny... ;:224
Pozdrawiam,
joanna
Działeczka w cieniu dębu - Zapraszam!
Awatar użytkownika
grazka2211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2008, o 11:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Asiu u mnie w domu jest malutkie zoo -rybki,krewetki,żółwie, papużki,królik i koty.Znajomi dziwią się tylko że nie mamy psa :D Kiedyś zastanawiałam się jeszcze nad gekonem.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

ktoś tu zna Łęczną? to blisko mnie :wit
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
hutkow
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 16:47

Post »

Witaj Joanno!
Dziękuję Ci za odwiedziny w naszym leśnym ogrodzie a szczególnie za to,że Ci się podoba.Ja również za każdym wejściem na forum oglądam twój wątek z wielkim zaciekawieniem bo zawsze coś znajdę co mi się podoba.Szkoda,że jesteś tak daleko od nas.
Pozdrowienia Edward :wit
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09

Post »

Ja Patkazo hihihihihihi
Awatar użytkownika
Dzialeczka
500p
500p

Post »

Witajcie, Kochani. Troszkę ostatnio zaniedbuję forum :oops: , bo praca wolontaryjna dla dobra Polonii wygrywa nawet z moim ogródkiem. Ale jutro wzięłam dzień wolny w pracy, żeby posadzić trzy miniaturowe świereczki i kilka żuraweczek, które nabyłam posezonowo. :tan Będę się wyżywać w swoim ogródku z dużą przyjemnością. :heja

Grażko, jestem pełna podziwu dla Twojego zoo... ;:108 Musisz być bardzo zdyscyplinowaną osobą, żeby wszystkie obowiązki pogodzić, a już na pewno masz dobre zadatki na menadżera. :uszy

Uleńko i Patkazo, macie blisko do siebie, to pewnie od czasu do czasu wpadacie do siebie... ;:71 Zazdroszczę Wam... :oops:

Edwardzie, niestety, kiedy jestem daleko i nawet czasem mi przykro, że tam w Polsce możecie się spotykać nie tylko na forum, ale na swoich prawdziwych działeczkach. Mnie tylko pozostaje stać z boku i obserwować :roll: Ale, pocieszające jest to, że przynajmniej strefa euro mi nie grozi... :;230
Pozdrawiam,
joanna
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Praca dla Polonii, chwalebne, ale o forum proszę nie zapominać. :roll:
Awatar użytkownika
grazka2211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu na menadżera to się nie nadaję bo jestem za bardzo nerwowa i nadgorliwa.Reszta to dobra organizacja-nie daj Boże coś nie pójdzie po mojej myśli-jacyś nie planowi goście,a nawet telefon to lepiej nie podchodź . :) Czasami myślę tak sobie że za bardzo wśród społeczeństwa wyróżniam się swoim pośpiechem.
Awatar użytkownika
Dzialeczka
500p
500p

Post »

Andrzeju, zaraz zajrzę w Twoje strony ;:65 . Robisz piękne fotografie, zawsze sycą oczy swoją niezwykłą estetyką ;:108

Iguś, muszę dopiąć projekt na temat konkursu pamiętnikarskiego ;:132 , mam więc trochę roboty od strony technicznej, jak website, i od strony merytorycznej, jak regulamin. Nie będę oryginalna, jeśli powiem, że największe wyzwanie to zarządzanie ludźmi - nie chcą się słuchać jak kwiaty, i "kwitnąć", kiedy się ich "przesadzi" na inną działkę ;:223

Grażko, ja też nie lubię jak sprawy nie idą zgodnie z planem... ;:14 A co do pośpiechu, to chyba człowiek naturalnie spowalnia wraz z nabywaniem życiowego doświadczenia. Tak mi się przynajmniej wydaje... ;:224
Pozdrawiam,
joanna
Awatar użytkownika
grazka2211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu to nie mój kierunek-spowalniać.Doba ma za mało godzin ,a jakby miała więcej to też by było za mało.Zrobiłam w końcu zdjęcia tych worków na warzywa,muszę jeszcze wrzucić je na serwer.Atu już koniec urlopu.I nowe obowiązki przybyły-szkoła dziecka,jak na razie .Zastanawiam się jeszcze czy samej nie iść na kurs językowy dodatkowo bo z tym moim angielskim to szok .
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13

Post »

:wit byłam widziałam podziwiałam ;:3
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Joasiu, cudne zdjęcia z ogrodu!! Wspaniałe żurawki i hibiskus!!
Niemniej ciągle czuję niedosyt, bo chętnie obejrzałabym okolicę, w której mieszkasz :) Dla nas to bardzo interesujące :)
Pozdrawiam Cię serdecznie ;:196
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Joasiu, moje dęby już zaczynają się coraz bardziej obsypywać i myślę, że u ciebie jest podobnie. Znów, jak co roku, czeka nas kupa roboty.
Jeśli chodzi o żuraweczki, to właśnie dzisiaj je przesadzałąm i dzieliłam. Gdy się za bardzo rozrosną, trzeba uważać, żeby nie przegapić i zrobić nowe sadzonki, bo w przeciwnym razie zanikną. Ja dzisiaj zobiłam sadzonki z mojej najstarszej żurawki, którą mam sześć lat. Ale był to ostatni moment, bo młode rosły już na odłogach w powietrzu i nie przetrwałyby zimy :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”