Moja działka - Katarzynka
-
Katarzynka
- 500p

- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko do piękna to mi brakuje jakies 10 lat
Truskawki na agrowłókninie polecam , od zbiorów tam nie byłam z haczką a chwastów jednak nie ma 
Bożenko tak wieś ma swoje prawa, plusy i minusy
czasami ciężko mi zaakceptować pewne prawidła wiejskie, ale jednak za nic w swiecie nie wróciłabym do bloku do miasta. Mój ogród ma zaledwie 2 lata, ziemia gliniasta w czasie upałów robi sie skała i wtedy najbardziej cierpia roślinki.
Podoba mi sie Twój ogród dużo w nim kamienia polnego i ciekawych nasadzeń, bedę odgapiać.
Lisko to chyba juz końcówka stawu
zacznie się za to siedlisko komarów 
Jadzu tak w tym roku jest wicęj tego mojego kwiecia ale na pół hektarowej działce to kropla w morzu.
Mariolko truskawnik zakładaliśmy na wiosnę tago roku, najpierw dół na głębokość szpadla, następnie dobra ziemia , na to agrowłókninę ( można tez dać matę ogrodniczą ) na tak przygotowany zagon wsadziliśmy sadzonki. Jesienią w planach jest powiększenie go.
Bożenko tak wieś ma swoje prawa, plusy i minusy
Podoba mi sie Twój ogród dużo w nim kamienia polnego i ciekawych nasadzeń, bedę odgapiać.
Lisko to chyba juz końcówka stawu
Jadzu tak w tym roku jest wicęj tego mojego kwiecia ale na pół hektarowej działce to kropla w morzu.
Mariolko truskawnik zakładaliśmy na wiosnę tago roku, najpierw dół na głębokość szpadla, następnie dobra ziemia , na to agrowłókninę ( można tez dać matę ogrodniczą ) na tak przygotowany zagon wsadziliśmy sadzonki. Jesienią w planach jest powiększenie go.
-
Katarzynka
- 500p

-
BOzENA1542
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
Katarzynka
- 500p

-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kaśka ja się wpraszam na grzybobranie!!!! niech tylko trochę popada
zdjęcie 'przed' i 'po' rewelka - to 'przed' to normalnie jak na jakiejś sacharze a nie u Ciebie - chyba zanim została posiana trafka co?
jestem zauroczona Twoją tygrysówką - moja nawet zakwitła ale przez ten upał nawet dobrze nie zobaczyłam jak kwitnie bo od razu padła
tak więc jeśli nadal nie chcesz przechowywać przez zimę swojej to ja się bardzo do Ciebie o nią uśmiecham ;:91
zdjęcie 'przed' i 'po' rewelka - to 'przed' to normalnie jak na jakiejś sacharze a nie u Ciebie - chyba zanim została posiana trafka co?
jestem zauroczona Twoją tygrysówką - moja nawet zakwitła ale przez ten upał nawet dobrze nie zobaczyłam jak kwitnie bo od razu padła
tak więc jeśli nadal nie chcesz przechowywać przez zimę swojej to ja się bardzo do Ciebie o nią uśmiecham ;:91
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
-
Grzegorz B
Witaj Kasiu
Ale masz kawał wspaniałego miejsca dla siebie i twojej rodziny- tylko pozazdrość. Jak widać włożyłaś i wkładasz wiele pracy, aby to miejsce zmienić w swój wymarzony azyl. Z tego co zobaczyłem wiele wniosłaś w to miejsce i wiele jeszcze Ciebie czeka. Wspaniale obrazują zmiany tej działki fotki z różnych lat. Muszę przyznać, że metamorfoza jest ogromna
Z początku saharowe widoki a potem oaza- wspaniale
. Szkoda, że upał opróżnia staw, jest on bardzo, ale to bardzo malowniczy na tle roślinności i jeszcze ten bocian- po prostu rajsko. I nawet masz własny las, ale szczęściara
. Oczywiście należy wspomnieć również o roślinach ozodbnych, których przecież u Ciebie nie brakuje i które cieszą oko kształtem, formą.
Kasiu życzę dalszych sukcesów i realizacji marzeń zarówno tych ogrodowych i nie tylko
Pozdrowionki
Ale masz kawał wspaniałego miejsca dla siebie i twojej rodziny- tylko pozazdrość. Jak widać włożyłaś i wkładasz wiele pracy, aby to miejsce zmienić w swój wymarzony azyl. Z tego co zobaczyłem wiele wniosłaś w to miejsce i wiele jeszcze Ciebie czeka. Wspaniale obrazują zmiany tej działki fotki z różnych lat. Muszę przyznać, że metamorfoza jest ogromna
Kasiu życzę dalszych sukcesów i realizacji marzeń zarówno tych ogrodowych i nie tylko
Pozdrowionki
-
Katarzynka
- 500p

Joluś oczywiście wiesz, że zapraszam nie tylko na grzybobranie, w zeszłym roku było całe 17 koźlarzy
Weź kartkę i zapisuj co chcesz a potem wołaj że już czas abym poszła i wykopała.
Dziś pieliłam skalniak MM, sosna wyszła sama z ziemi i zasiliła ognisko
Na jej miejscu powstał kącik z kogutkiem ;)
Również warzywnik opielony. dotarłam do fasolki szparagowej heheheheheheh, zaczynają się ogórki wczoraj kisiłam pierwsze swoje małosolniaki, a dzis na obiad mizeria , nawet dałam Bertkowi jednego ale jakos tak bez apetytu go gryzł.
Tygrysówka pawia :

Weź kartkę i zapisuj co chcesz a potem wołaj że już czas abym poszła i wykopała.
Dziś pieliłam skalniak MM, sosna wyszła sama z ziemi i zasiliła ognisko
Również warzywnik opielony. dotarłam do fasolki szparagowej heheheheheheh, zaczynają się ogórki wczoraj kisiłam pierwsze swoje małosolniaki, a dzis na obiad mizeria , nawet dałam Bertkowi jednego ale jakos tak bez apetytu go gryzł.
Tygrysówka pawia :