Działka korzo_m
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś, pijak jest naprawdę ok, szczególnie na drugi dzień, jak całość " złapie" trochę alkoholu.
A pracy przy nim tak niewiele!
A pracy przy nim tak niewiele!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No i zrobił się u Dorotki wątek kulinarny.
Już sobie spisałam parę przepisów.
Gdzie na forum są przepisy forumowiczów?
Nie mogę znaleźć.
Już sobie spisałam parę przepisów.
Gdzie na forum są przepisy forumowiczów?
Nie mogę znaleźć.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Tutaj: Bądźmy ZDROWI i piękni... jak nasz ogród.
Ale też w wątkach forumków, a to już trudniej podać, bo rozrzucone po całym forum
Ale też w wątkach forumków, a to już trudniej podać, bo rozrzucone po całym forum
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Dawno to nie zaglądałam...ale dziś poczytałam zaległości i obejrzałam zdjęcia . Masz śliczne , kwitnące fiołeczki
Co do roślinki nazwanej przez Ciebie " widlaczkiem " - to jest Rhipsalis policarpa - kaktusobodobna, b.wdzięczna roślinka.
Ponieważ ostatnie strony zdominowały przepisy( bardzo ciekawe zresztą, zwłaszcza " pijak"
), zmykam teraz do kuchni. Dziś mam w planie pasztety!
Ponieważ ostatnie strony zdominowały przepisy( bardzo ciekawe zresztą, zwłaszcza " pijak"
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu jutro wstawię kilka fotek z działki ,którą rano odwiedziłam. Dzisiaj znalazłam czas dla siebie doprowadzałam się do odpowiedniego wyglądu no bo sylwester. Kuzynka mojej koleżanki- amatorka pastwiła się nad moją siwizną i kosiła z głowy to co zarosło. Muszę przyznać robi to lepiej niż niejeden zawodowy fryzjer.
Przepis na makowiec naprawdę jest dobry, ja go dostałam od mojej teściowej (po mężu to druga pożyteczna rzecz).
Myślę intensywnie o wiośnie ,chociaż u nas cały czas trzyma mróz i leży trochę śniegu. Dzisiaj będąc w Krzeszowicach nie mogłam się oprzeć i weszłam do sklepu ogrodniczego- oczywiście kupiłam 6 torebek nasion kwiatów, moja choroba zaczęła się wcześniej o cały miesiąc nie wiem czy już powinnam zacząć się leczyć, a w domu miałam już 4 torebki kupione wcześniej. Czy Wam też to się zdarza, może to jest normalny objaw?
Madziu pytasz co robię w sylwestra -bawię się uwielbiam tańczyć, szczególnie jak grają pod moją nogę.
Przepis na makowiec naprawdę jest dobry, ja go dostałam od mojej teściowej (po mężu to druga pożyteczna rzecz).
Myślę intensywnie o wiośnie ,chociaż u nas cały czas trzyma mróz i leży trochę śniegu. Dzisiaj będąc w Krzeszowicach nie mogłam się oprzeć i weszłam do sklepu ogrodniczego- oczywiście kupiłam 6 torebek nasion kwiatów, moja choroba zaczęła się wcześniej o cały miesiąc nie wiem czy już powinnam zacząć się leczyć, a w domu miałam już 4 torebki kupione wcześniej. Czy Wam też to się zdarza, może to jest normalny objaw?
Madziu pytasz co robię w sylwestra -bawię się uwielbiam tańczyć, szczególnie jak grają pod moją nogę.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko, nie wiem czy cię to pocieszy, ale ta choroba jest nieuleczalna na którą zachorowałaś. Może to dobrze bo tak niewiele nam do szczęście trzeba. Parę krzaków i kilka torebek nasion. Piszesz że wpadłaś pod kosiarkę, no cóż czasem trzeba jeśli tylko jesteś zadowolona to super. Życzę muzy pod twoją nogę, baw się dobrze na sylwestrze. Ja niestety idę do pracy w sylwestra naokoło 23 godziny. Pozdrawiam Magda
Pozdrawiam Magda 
- Raczek

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Boże Madziu ,co ty masz za prace?Karolcia pisze: Ja niestety idę do pracy w sylwestra naokoło 23 godziny. Pozdrawiam Magda
Tyle godzin?
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7