Tak o tą
Ogród Magdy N
-
martucham1
- 500p

- Od: 20 mar 2012, o 14:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Magdy N
Myślę że tą kompozycję przeważy niecierpek bo jest go w niej dużo.
Pamiętacie jak pisałam o nemezji w skrzynce u mnie na tarasie?I jakie było moje zdziwienie gdy moja skrzyneczka zakwitła.
Okazało się że to nie nemezja a kroplik.Pomyliłam rozsady.Kwitnie owszem pięknie.
- gosia07
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No lato u ciebie na całego .Czy te pelargonie sama siałaś? I jak pięknie kwitnie datura 
Własnie moje pelasie są tyko z nasion.Siałam je pierwszy raz i tak ładnie zakwitły.
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Magdo piękny kolor ma datura, taki łososiowy chyba i obsypana kwiatami. 
A jaki zapach TAJECZKO!!!Dziś rano cała ta datura była w kroplach rosy-widok zapierający.W pączkach jest jeszcze biała,oby zdążyła zakwitnąć.
- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Muszę przyznać że nigdy nie udało mi się doczekać tak obfitego kwitnienia datur.
Twoja jest zachwycająca.
Jakiś czas temu z nich zrezygnowałam bo męczyło mnie wykopywanie i przewożenie do domu, ale już zaczynam się łamać i chyba pora znów spróbować. A wszystko przez Ciebie.
Twoja jest zachwycająca.
Jakiś czas temu z nich zrezygnowałam bo męczyło mnie wykopywanie i przewożenie do domu, ale już zaczynam się łamać i chyba pora znów spróbować. A wszystko przez Ciebie.
Naprawdę warto.Za wysiłek odwdzięczają się takim właśnie kwitnieniem.MAM SADZONKI.
Jestem Magdo tak jak obiecałam, yyy... no muszę Ci powiedzieć, że z małymi wyjątkami, to mamy w ogrodzie i donicach takie same rośliny
. Nie mam chyba tylko żylistka i żarnowca
. Poczułam się jak u siebie
.