dziękuję wszystkim pięknie za odwiedziny!
Miło Was u Mnie gościć.
Chciałabym jednak wyjasnić kilka spraw,mianowicie;
Nigdy nie przedstawiałam się oficjalnie na forum, dlatego zrobię to teraz
Nazywam się Sara, gdy trafiłam na forum miałam zaledwie 15 lat,obecnie jest 17
Roslinki które Wam przedstawiam są i moje i mojej mamy,w sumie sa nasze,każda ma swojego ulubienca i za kazdego jest odpowiedzialna, chociaż trafiajac na to forum wiele roslin przybyło,wiele się nauczyłam ,a w raz z tym nauczyła sie tez moja mama. Dzisiaj mamy juz własne typy roslin,jestem pewna ze we własnym domu będę miała tylko swoje ulubione zielone:D
Posługuję sie do wpłat kontem mamy,jej imię Monika i nie chciałabym abysmy były jedną osobą
Fajnie że trafiłam własnie tu,przyjęliście mnie wszyscy bardzo ciepło i dziekuje Wam za to!
Cieszę się że nie tylko ja mam bzika na punkcie zielonych, i tak naprawde jeszcze wiekszego niz moja mama choc ona bardzo lubi kwiaty
Kwiaty traktujemy jako nasze wspólne, nie ma ten jest mój ,a ten twój.
Staramy sie o nie dbać i pokazywac w miarę mozliwosci chociaz to ja dokonuje wszystkich wymianek,pisze na forum i pokazuje
Pociachane lucky bamboo
Tak się rozrósł że nie mógł się utrzymać i się uginał , to go pociachałam i do ziemi,mam nadzieję że wypusci korzenie i dalej bedzie cieszył moje oko w domu
Tutaj troszkę przedszkola fiołkowego nie jest tego zbyt duzo ale dopiero zaczynam
I jeszcze fikusik który udało mi sie ukorzenić!Pierwszy raz w życiu