Podobno się wybierasz do mnie w sierpniu, może coś poradzimy na te Twoje natrętne myśli.ida74 pisze:Dzisiaj cały dzień myślałam o TobieTzn.nie o Tobie ,a o Twoich żurawkach
Ogród Igi - cz.5
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Mamy bardzo zdrowe podejście do zakupów.Mój M mówi jak masz pieniądze to sobie kup.Ale ja nie protestuję,jak on coś sobie kupuje..Lorrie pisze:Iga - ale ten M Cię rozpieszcza. Ja dziś musiałam po kryjomu z zakupionymi na targu roślinkami się skradać, żeby mnie mój osobisty M nie zobaczył, bo marudzi, że za dużo wydaję na rośliny - a budowa podobno stoi
U mnie budowa już na ukończeniu, ale ogród był zawsze najważniejszy.
Dom powstał przy okazji, bo pretekstem była działka.
-
iga23

- Kontakt:
Iwa a podaj nazwę łacińską, bo nie kojarzę tych nazw.Lecę do forum Rh zobaczyć o co chodzi.iwa27 pisze:
Iguś a widziałaś u Piterka do jakich cudeniek powstawiał linki chyba właśnie z TERRA NOVY - moje faworytki to złota zebra i słodka herbatka - chyba już zauważyłąś, że uwielbiam gorące kolorki ;:13
Mam problem z moją azalią wielkokwiatową - dałam zapytanie na forum o rh. Może byś też zerkła
-
iga23

- Kontakt:
Jest trochę bylin, ale już przebrane, kilka jeżówek , jakieś dzwonki, juki, miodunki, trawki, i hosty, ale nie do kupienia, rosną i będą w sprzedaży na drugi rok - około 30 odmian.Jak się nudzisz w ten weekend, możecie zajechać do mnie , bo sama siedzę w domu, Piotr pomaga koledze na budowie.Mogłabyś sobie na spokojnie wybrać żurawki które Ci się spodobają, bo tam to człowiek głupieje.A tak to jedziesz z listą i jest szybciutko to co chcemy.
- Lorrie

- Od: 5 maja 2009, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Iga - super podejście do sprawy ha ha ha
Muszę mojemu to sprzedać. My podzieliliśmy się robotą: on dom, ja ogród.Obydwie sprawy są ważne. U nas ta różnica, że jak kupiliśmy działkę, to razem z domem - już na niej stał w stanie surowym. Ja cierpliwie zaczęłam odchwaszczać pole i klecić ogródek. Już ukleciłam jedną trzecią