z każdej pory roku uchwycisz to, co najpiękniejsze
Ogród Izabell
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Izabell
Izabell, zdjęcia cudne, jak zwykle, masz talent w rękach, i pierniczki piękne i stroiki piękne..
Witam wszystkich ciepło w Nowym Roku i śpieszę z życzeniami wszelkiej pomyślności.
Dziękuję Stasiu i Gieniu. Mrozy tej zimy trzymają, nawet zieleń miejską pookrywali gałązkami i agrowłókniną, żeby nie pomarzły.
Za ciepło Grażynko nie dobrze, ale za zimno to dopiero źle.
Dziękuje Aniu, staram się, teraz jest tyle ozdób i możliwości wykonania dekoracji, że czasem dostaję oczopląsu, zwłaszcza na giełdzie kwiatowej w Tychach.
Mariolciu, Aniu, Marylko, Pesteczko dziękuję za życzenia i dla Was również wszystkiego najlepszego w tym roku
Dziękuję Stasiu i Gieniu. Mrozy tej zimy trzymają, nawet zieleń miejską pookrywali gałązkami i agrowłókniną, żeby nie pomarzły.
Za ciepło Grażynko nie dobrze, ale za zimno to dopiero źle.
Dziękuje Aniu, staram się, teraz jest tyle ozdób i możliwości wykonania dekoracji, że czasem dostaję oczopląsu, zwłaszcza na giełdzie kwiatowej w Tychach.
Mariolciu, Aniu, Marylko, Pesteczko dziękuję za życzenia i dla Was również wszystkiego najlepszego w tym roku
Nareszcie doczekałam się -jak zwykle piękne ozdoby a te piernikowe w szkle-pięknie wyglądają i jaki zapach-już to widzę i czuję.Na stole też mi się podoba ten talerz z tymi sopelkami lodowymi- co to jest-Ladnie się komponuje.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
gloriadei

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Izabelo
Zdjęcia i dekoracje z najwyższej półki!

Zdjęcia i dekoracje z najwyższej półki!
Witam wszystkich i serdecznie dziękuję za wszystkie życzenia i ciepłe słowa.
Danusiu, Aniu, AniuDS, Ewuniu, Gieniu -
Oto efekt mojego ostatniego marznięcia z aparatem:
Zdjęcia usunięto z hostingu.
bab...
Danusiu, Aniu, AniuDS, Ewuniu, Gieniu -
Oto efekt mojego ostatniego marznięcia z aparatem:
bab...
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Izabelo
zdjęcia mistrzostwo świata

- AniaDS

- Kontakt:
jesteś niemożliwa, wszystko potrafisz zrobić jak trzeba 
Piękne są te lodowe sopelki. Niesamowicie utrwalasz piękno przyrody. Pozdrowionka 
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj, mam nadzieję, że Twoje marznięcie z aparatem nie przyniosło uszczerbku na Twoim zdrowiu, bo na pewno przysporzyło społeczeństwu duzej frajdy ;-) Piękne lodowe zdjecia...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
ładne te sople tylko trochę niebezpiecznie pod nimi chodzić .. musiało ładnie słonko przygrzać bo u mnie jeszcze nie ma sopli zwisających z dachu ale za to pełno wszędzie śniegu , ogród spokojnie śpi pod śniegowa pierzynką tylko widać czapy śniegowe na iglakach .. na śnieg to mogę popatrzeć przez okno , jestem zmarzluchem i z utęsknieniem czekam wiosny ...już nie ma połowy stycznia jeszcze krótki luty i marzec i można zaczynać siewy nasionek ...
- maryla-56_56

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Izabell nie zaglądasz wcale
Lepiej zaglądaj czasami, bo juz wszyscy przygotowują się do siewu
Możesz przegapić
Pozdrawiam
Lepiej zaglądaj czasami, bo juz wszyscy przygotowują się do siewu
Możesz przegapić
Pozdrawiam
- AniaDS

- Kontakt:
siew w Twoim ujęciu będzie pewnie cudny

- maryla-56_56

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Witam wszystkich cieplutko w te mrozy. Udało mi się w końcu wpaść, bo teraz straszny kołowrót: karnawał, bale, stroje... a tu już siewy na tapecie. Idzie ku wiośnie
.
Dziękuję Halinko
warto było dla Was trochę pomarznąć. Po cichu liczyłam, że i dla mnie znajdzie się jakaś piwonia z Twojego ogródeczka, ale nawet mi przez myśl nie przeszło, ze taka piękna
Dzięki Ewuniu
, ta brama mnie zauroczyła - z jednaj strony gałązki w śniegu a z drugiej same sopelki - na żywo to dopiero był widok.
Cieszę się Aniu, że tak to widzisz
, ale dużo pracy jeszcze przede mną. A co do siewu - zrobię co w mojej mocy, jak tylko mi coś wykiełkuje
.
Witam Agnieś i dziękuję
- staram się dla Was jak mogę
.
Dziękuję 100krotko za troskę
, ale niestety odcierpiało to moje gardło, ale cóż - sztuka wymaga poświęceń ;).
To tak jak ja Maniusiko - zimą więdnę, ale za to jak przychodzi wiosna wstępują we mnie nowe siły - oby już przyszła jak najszybciej
, i dzięki
.
Dziękuję Majeczko - cieszę się, że Ci się spodobały
.
Oj Marylko, nie zaglądam, przyznaję się bez bicia, ale intensywnie poszukuję pracy i musiałam przed końcem semestru popracować z moją pierwszoklasistką. Teraz jestem z Niej i z siebie bardzo dumna, bo same piątki i nawet jedna szóstka jest
. A teraz do siewu ;). Twoje słoneczka bardzo rozgrzały mi paluszki - dzięki
.
Zimowych klimatów ciąg dalszy:
bab...
Dziękuję Halinko
Dzięki Ewuniu
Cieszę się Aniu, że tak to widzisz
Witam Agnieś i dziękuję
Dziękuję 100krotko za troskę
To tak jak ja Maniusiko - zimą więdnę, ale za to jak przychodzi wiosna wstępują we mnie nowe siły - oby już przyszła jak najszybciej
Dziękuję Majeczko - cieszę się, że Ci się spodobały
Oj Marylko, nie zaglądam, przyznaję się bez bicia, ale intensywnie poszukuję pracy i musiałam przed końcem semestru popracować z moją pierwszoklasistką. Teraz jestem z Niej i z siebie bardzo dumna, bo same piątki i nawet jedna szóstka jest
Zimowych klimatów ciąg dalszy:
bab...