Elizabetka po śląsku cz.3
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

Haniu
Liliowce bardzo mi się podobają ale marzę o tych z falbankami....są przecudne ale po mału i do tych dojdę. Najważniejsze, że te co mam... póki co
mi wystarczą.
Co do floksów...one nie pachną ale za to fajnie się komponują z trzykrotką - podobna wysokość.
Dzięki za nazwę daturki
.
Haniu bardzo mi miło, że znalazłaś czas na odwiedzenie mnie. :P Pozdrawiam cieplutko.
Izusia
Ulżyło mi...jak nie będę zamordowana to będę dalej żyć.
Ta moja hotensja jest młoda i dopiero w przyszłości pokaże prawdziwe oblicze.
Tyle tych odmian hortensji tak jak i róż, że trudno powiedzieć jednoznacznie.....ale będziemy szukać.
Jeżeli chodzi o różę to aparat zniekształca kolor...w rzeczywistości jest bardziej czerwona....ale Pink Peace to cudo i ta moja nawet sobie kole niej nie może stanąć.
Dzięki za odwiedzinki sąsiadko miła.
Dla Was różyczka.
I też jestem prawie pewna, że to New Dawn.

Pozdróweczki ślę.
Ela Halżbiytka.
Liliowce bardzo mi się podobają ale marzę o tych z falbankami....są przecudne ale po mału i do tych dojdę. Najważniejsze, że te co mam... póki co
Co do floksów...one nie pachną ale za to fajnie się komponują z trzykrotką - podobna wysokość.
Dzięki za nazwę daturki
Haniu bardzo mi miło, że znalazłaś czas na odwiedzenie mnie. :P Pozdrawiam cieplutko.
Izusia
Ulżyło mi...jak nie będę zamordowana to będę dalej żyć.
Ta moja hotensja jest młoda i dopiero w przyszłości pokaże prawdziwe oblicze.
Tyle tych odmian hortensji tak jak i róż, że trudno powiedzieć jednoznacznie.....ale będziemy szukać.
Jeżeli chodzi o różę to aparat zniekształca kolor...w rzeczywistości jest bardziej czerwona....ale Pink Peace to cudo i ta moja nawet sobie kole niej nie może stanąć.
Dzięki za odwiedzinki sąsiadko miła.
Dla Was różyczka.
I też jestem prawie pewna, że to New Dawn.

Pozdróweczki ślę.
Ela Halżbiytka.
Elu z hortensjami to na pewno obie wpadłyśmy w tzw.amok.(ja już mam5 i niewiele już zmieszczę,no może 2)ale ja jeszcze dostałam obsesji na pun kcie liliowców .Wczoraj kupiłam różę Papageno i żółtą do 2m wys,ale SKS muszę wrócić i zapytać co to kupiłam.Pozdrawiam serdeczniście.Te diamenty dla Ciebie.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

Elu,to daj znać jak te wymarzone gdzieś spotkasz.Dzięki za pochwałę -no do zdolniachy to mi jeszcze daleko-ale miło to słyszeć.
Izuś mój aparat nawet nie przeklamuje,ale jak robię zdjęcie w pełnym słońcu to wtedy rzeczywiście odbiega od oryginału.Najładniejsze i najwierniej przekazane zdjęcia ,to robione w cieniu.
Izuś mój aparat nawet nie przeklamuje,ale jak robię zdjęcie w pełnym słońcu to wtedy rzeczywiście odbiega od oryginału.Najładniejsze i najwierniej przekazane zdjęcia ,to robione w cieniu.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Tak Izuniu -masz rację,ale skąd mamy wiedzieć które nie fałszują rzeczywistości?Ja mam Konica Minolta.
Elu -zółto-kremowa,którą ostatnio kupiłam to Lucia ,u ogrodniczki jest przed wejściem i wygląda świetnie.Pączki pomarańczowe a kwiaty pełne od żółci po krem.Dokupiłam jej powojnika Kryspina(Franczak) kwiat ciemnoróżowy(inny niż na fotogfafii ofertowej).Przymierzyłam - jest dobrze.Pozdrowionka.
Elu -zółto-kremowa,którą ostatnio kupiłam to Lucia ,u ogrodniczki jest przed wejściem i wygląda świetnie.Pączki pomarańczowe a kwiaty pełne od żółci po krem.Dokupiłam jej powojnika Kryspina(Franczak) kwiat ciemnoróżowy(inny niż na fotogfafii ofertowej).Przymierzyłam - jest dobrze.Pozdrowionka.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

Izuś ja też długo się wahałam co do tej New Dawn ale no zobacz sama.
I dokładnie tak jak mówisz "my ogrodnicy" a nie fotoreporterzy.
Aneczko zgadza się też to zauważyłam, że słońca mój aparat też nie lubi albo raczej kiepski ze mnie fotograf.
Cieszę się, że już wiesz co masz...chodzi o Luci
.
O powojnikach na razie nie myślę bo mam na tapecie rajskie jabłonie ale bardzo mi się podobają szczególnie samego Franczaka.
Agnieszko mam zaledwie parę liliowców ale i tak jestem szczęśliwa ....nigdy nie przypuszczałam, że też będę je miała .......ale kto by nie chciał mieć ich więcej.
Marzę o poszerzeniu "mania" różnych hortensji i z pewnością do tego dojdę prędzej czy później.

Nowy liliowiec mi zakwitł. :P

Pozdróweczki ślę.
Ela Halzbiytka.
I dokładnie tak jak mówisz "my ogrodnicy" a nie fotoreporterzy.
Aneczko zgadza się też to zauważyłam, że słońca mój aparat też nie lubi albo raczej kiepski ze mnie fotograf.
Cieszę się, że już wiesz co masz...chodzi o Luci
O powojnikach na razie nie myślę bo mam na tapecie rajskie jabłonie ale bardzo mi się podobają szczególnie samego Franczaka.
Agnieszko mam zaledwie parę liliowców ale i tak jestem szczęśliwa ....nigdy nie przypuszczałam, że też będę je miała .......ale kto by nie chciał mieć ich więcej.
Marzę o poszerzeniu "mania" różnych hortensji i z pewnością do tego dojdę prędzej czy później.

Nowy liliowiec mi zakwitł. :P

Pozdróweczki ślę.
Ela Halzbiytka.