W.o. Psach cz.7 (2009.03 - 2009.08)
Milena to jest komondor
Dorka ten wywalony jęzor to już moja zmora, każę mu zamknąć pysk, a ten z wiecznie przyklejonym uśmiechem na psiej mordce
Kefir ostatnio to na spacerach zamyka się w swoim świecie i udaje, że nas nie słyszy
więc w sytuacjach gdzie są ludzie wolę nie ryzykować, tym bardziej, że on swój charakterek ma, a ludzie myślą, że to słodka przytulanka
co prawda pozwoli się dotknąć i nikogo nie ugryzł, ale ....
Na samą myśl o błotnej kąpieli Kefira włosy stają mi dęba
Danusiu oh, żeby mój Kefir był taki czyściutki jak Layla
ale ona urocza 8)
Dorka ten wywalony jęzor to już moja zmora, każę mu zamknąć pysk, a ten z wiecznie przyklejonym uśmiechem na psiej mordce
Na samą myśl o błotnej kąpieli Kefira włosy stają mi dęba
Danusiu oh, żeby mój Kefir był taki czyściutki jak Layla
- Rodusik
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 sty 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika
Witam serdecznie. Ja rowniez chcialabym zaprezentowac moje dwa futrzaki
Pierwszy z nich to owczarek niemiecki Balto (vel Baltazar, Mysiulski).

Druga to kundelka, mix kaukaza Saba (vel Sabina, Kluska) sporo wieksza od Baltowskiego.

Balto to pies zaplanowany, wyczekany i przywieziony z Niemiec, natomiast Sabina zostala znaleziona w podkieleckim lesie, zapuszczona i glodna. Dobrzy ludzie ja przygarneli, nakarmili, zaszczepili i wyleczyli, a my ja wyadoptowalismy. Balto ma kompletnego hopla na punkcie aportowania, to pies wybitnie lupowy, natomiast Sabinka ma w powazaniu pilki i patyczki, ale jest psem polujacym na dzika zwierzyne. W domu sa raczej spokojne, choc czasami maja napady zabawy i turlaja sie po calym mieszkaniu wraz z meblami.
Pierwszy z nich to owczarek niemiecki Balto (vel Baltazar, Mysiulski).

Druga to kundelka, mix kaukaza Saba (vel Sabina, Kluska) sporo wieksza od Baltowskiego.

Balto to pies zaplanowany, wyczekany i przywieziony z Niemiec, natomiast Sabina zostala znaleziona w podkieleckim lesie, zapuszczona i glodna. Dobrzy ludzie ja przygarneli, nakarmili, zaszczepili i wyleczyli, a my ja wyadoptowalismy. Balto ma kompletnego hopla na punkcie aportowania, to pies wybitnie lupowy, natomiast Sabinka ma w powazaniu pilki i patyczki, ale jest psem polujacym na dzika zwierzyne. W domu sa raczej spokojne, choc czasami maja napady zabawy i turlaja sie po calym mieszkaniu wraz z meblami.
Literka "e" zostala zalana woda z miodem i dlatego czasem nie da sie "wcisnac" 
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczne psiaki!
Przypomniało mi się coś zabawnego odnośnie chrapania. Mój M chrapie czasami i tak pewnej nocy budzi mnie warczenie Bastiego. Z początku nie zoroentowałam się o co chodzi, ale jak już załapałam to płakałam ze śmiechu. Mój psiak myślał, że M na niego warczy - i tak co M chrapną to pies warkną... Z pół godziny się śmiałam. Żałuję, że nie wpadłam na pomysł, żeby to nagrać
Przypomniało mi się coś zabawnego odnośnie chrapania. Mój M chrapie czasami i tak pewnej nocy budzi mnie warczenie Bastiego. Z początku nie zoroentowałam się o co chodzi, ale jak już załapałam to płakałam ze śmiechu. Mój psiak myślał, że M na niego warczy - i tak co M chrapną to pies warkną... Z pół godziny się śmiałam. Żałuję, że nie wpadłam na pomysł, żeby to nagrać
Dzikuje wszystkim:)
treissi, juz to widze oczyma wyobrazni - taki chrapiaco-szczkajacy duet
U mnie Sabina daje koncerty chrapania z powarkiwaniem i pogwizdywaniem. Na poczatku, jak Saba nastala do nas, to Balto patrzyl na chrapiaca Sabine z niemym potepieniem i zdegustowaniem. Teraz sie przyzwyczail. ale czasm, jak Sabia tak chrapnie sobie od serca, to Baltowski podskakuje ze strachu. W ogole taki maly cykorek z niego, dopoki w gre nie wchodzi pilnowanie pilki/patyczka/frisbee/........ (w miejsce kropek wstaw cokolwiek, co daje sie rzucic
treissi, juz to widze oczyma wyobrazni - taki chrapiaco-szczkajacy duet
U mnie Sabina daje koncerty chrapania z powarkiwaniem i pogwizdywaniem. Na poczatku, jak Saba nastala do nas, to Balto patrzyl na chrapiaca Sabine z niemym potepieniem i zdegustowaniem. Teraz sie przyzwyczail. ale czasm, jak Sabia tak chrapnie sobie od serca, to Baltowski podskakuje ze strachu. W ogole taki maly cykorek z niego, dopoki w gre nie wchodzi pilnowanie pilki/patyczka/frisbee/........ (w miejsce kropek wstaw cokolwiek, co daje sie rzucic
Literka "e" zostala zalana woda z miodem i dlatego czasem nie da sie "wcisnac" 
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mimoso przepiękne masz psiaki
owczarek bardzo dostojny, a sunia wygląda jak przytulanka mimo swoich słusznych rozmiarów
Danusiu, Layla jak zawsze urocza w nowej fryzurze
Mizianka dla wszystkich forumowych psiaków
[/b]
Danusiu, Layla jak zawsze urocza w nowej fryzurze
Mizianka dla wszystkich forumowych psiaków
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki